• Γενικοί όροι & Προστασία προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης και προσωπικά δεδομένα.

Ο ιστότοπος restjewellery.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πωλεί κοσμήματα και είδη πολυτελείας, που δημιουργήθηκε από την REST, με έδρα την Καλλιθέα, Αττική, Συγγρού 196,
αριθμός ΑΦΜ: 118910210, Δ.Ο.Υ. Καλλιθέας
και αριθμό«Γ.Ε.Μ.Η.»: 155506003000

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους.
Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο εάν δεν αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

1.Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι πνευματική ιδιοκτησία του RESTJEWELERY.GR, με την επιφύλαξη τυχόν δικαιωμάτων που δεν παραχωρούνται ρητά σε αυτό το έγγραφο. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας αυτού του ιστότοπου ανήκουν στο RESTJEWELLERY.GR. Με την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα παραπάνω πνευματικά δικαιώματα.

2. Προσωπικά δεδομένα

Το Restjewellery.gr εφαρμόζει αυστηρά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο (οδηγία 2000/31 / ΕΚ, προεδρικό διάταγμα 131/2003), καθώς και ο νόμος περί προστασίας των καταναλωτών (νόμος 2251 / 1994), το οποίο ρυθμίζει θέματα που σχετίζονται με τις εξ αποστάσεως πωλήσεις και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία ενός ατόμου και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, συμπληρώνεται με τις αποφάσεις του Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, PD 207/1998, 79/2000, άρθ. 8 του νόμου 2819/2000 και του ευρωπαϊκού νόμου με οδηγίες 95/46 / ΕΚ και 97/66 / ΕΚ, δηλώνει σαφώς ότι δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει προσωπικά δεδομένα άδικα και με κανένα τρόπο να αποκαλύψει, να αποκαλύψει, να πουλήσει, να ενοικιάσει ή να ανταλλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες σε τρίτους. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά κατόπιν αιτήματός σας και δεν θα διαβιβαστούν σε κανέναν με κανέναν τρόπο. Μεταφορτώνοντας υλικό στον διακομιστή μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει ψευδείς, παράνομες ή με άλλο τρόπο ακατάλληλες πληροφορίες για χρήση και δημοσίευση.


3. Τον περιορισμό της ευθύνης

Το Restjewellery.gr έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να παρουσιάσει τα διαθέσιμα προϊόντα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, εξετάζοντας φωτογραφίες, περιγραφές και πιο λεπτομερή σχόλια. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και οπτικά). Το Restjewellery.pl δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα των εικονογραφήσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία οποιωνδήποτε συμβουλών, απόψεων, δηλώσεων ή άλλων πληροφοριών που γίνονται ή διατίθενται σε αυτόν τον Ιστότοπο.

4. Αλλαγή των όρων αυτών των Κανονισμών

Το Restjewellery.pl διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ανανεώσει τους όρους της συναλλαγής και δεσμεύεται να ενημερώσει αυτό το κείμενο προκειμένου να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές ή προσθήκες στους όρους.


Πληροφορίες προϊόντος και τιμής

Οι τιμές των προϊόντων μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) σύμφωνα με τους ισχύοντες ελληνικούς κανονισμούς.


Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για αλλαγές στις τιμές πώλησης των προϊόντων.


Ασφάλεια δεδομένων - Εμπιστευτικότητα συναλλαγών - Ασφάλεια συναλλαγών

Οι κωδικοί που απαιτούνται για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι "Όνομα χρήστη" και "Κωδικός", οι οποίοι δημιουργούνται από εσάς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αποθήκευση και τη διαχείρισή τους.


1. Ασφαλείς Συναλλαγές


Όλες οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών PAYPAL.

2. Κρυπτογράφηση δεδομένων

Η εξασφάλιση οικονομικών και προσωπικών πληροφοριών είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας. Για αυτόν τον λόγο, κρυπτογραφούμε αυτόματα όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ του υπολογιστή σας και των διακομιστών μας.

3. Ο υπολογιστής σου:

Στο στάδιο της εγγραφής ή της σύνδεσης στον ιστότοπό μας, ελέγχουμε εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας υποστηρίζει την έκδοση 3.0 του Secure Sockets Layer (SSL) ή μεταγενέστερη.

4. Σε εξέλιξη:

Οι πληροφορίες προστατεύονται από SSL χρησιμοποιώντας ένα κλειδί κρυπτογράφησης 168-bit (το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που διατίθεται σε εμπορικές εφαρμογές).

5. Διακομιστές PayPal:

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές μας και υπό αυστηρή προστασία, τόσο φυσικά όσο και ηλεκτρονικά. Για την περαιτέρω προστασία της πιστωτικής σας κάρτας και του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού σας, οι διακομιστές μας που προστατεύονται από τείχος προστασίας δεν συνδέονται απευθείας στο Διαδίκτυο.

Μάθετε περισσότερα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους προστασίας των αγοραστών μας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/security/buy-index.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρήσιμα εργαλεία, τεχνολογίες και συμβουλές για την καταπολέμηση της απάτης, επισκεφθείτε το Κέντρο ασφαλείας.

6. Μυστικότητα

Η χρήση ιστότοπων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη / χρήστη από τον ιστότοπο restjewellery.gr, που ανήκει στην εταιρεία "REST", εφεξής "η εταιρεία", απαιτεί άνευ όρων συγκατάθεση στην Πολιτική απορρήτου σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων αυτόν τον ιστότοπο. Επομένως, ο επισκέπτης / χρήστης πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας πριν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του ιστότοπού μας. Εάν δεν το κάνει, θα πρέπει να το εγκαταλείψει και να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και το περιεχόμενό του.

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει κατά καιρούς σύμφωνα με τη νομοθεσία ή αλλαγές στον κλάδο. Δεν θα κοινοποιήσουμε ρητά στους πελάτες ή στους χρήστες του ιστότοπού μας τέτοιες αλλαγές. Αντ 'αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου του restjewellery.com, ακόμη και μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, υποδηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων και προστασία δεδομένων.

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Ποτέ δεν θα πουλήσουμε, ενοικιάσουμε, διανείμουμε ή αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν είστε κάτω των 16 ετών ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη γονική συγκατάθεση πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

1. Σχετική νομοθεσία.

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα υπολογιστών της εταιρείας μας, αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις ακόλουθες διατάξεις:

Οδηγία για την προστασία δεδομένων της ΕΕ 1995 (DPD)

Κανονισμός ΕΕ 2018 για τη γενική προστασία δεδομένων (GDPR)


Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους λόγους:


2. Παρακολούθηση της κυκλοφορίας

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να προσδιορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τους ιστότοπούς μας και για να δούμε πώς κάνουν σε αυτήν την ιστοσελίδα

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως γεωγραφική τοποθεσία, συσκευή, πρόγραμμα περιήγησης ιστού και λειτουργικό σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν μας δίνει προσωπικές γνώσεις. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτήν. Πιστεύουμε ότι η Google είναι ένας εξωτερικός πάροχος επεξεργασίας δεδομένων που συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

3. Φόρμα επικοινωνίας και σύνδεσμοι email

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του συνδέσμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί σε αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταφερθεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο πάροχο επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζεται παρακάτω στο "Our εξωτερικοί επεξεργαστές δεδομένων ". Αντ 'αυτού, αυτά τα δεδομένα θα μας σταλούν μέσω e-mail μέσω SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι διακομιστές SMTP μας προστατεύονται από το πρωτόκολλο ασφαλείας TLS, το οποίο σημαίνει ότι το περιεχόμενο του email είναι κρυπτογραφημένο πριν αποσταλεί μέσω του Διαδικτύου. Το περιεχόμενο των e-mail αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές μας.


4. Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο

Εάν αποφασίσετε να λάβετε μέρος στο ενημερωτικό δελτίο email μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας αποστέλλεται θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ιστότοπου. Η διεύθυνση email σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του ιστότοπου εφ 'όσον χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έως ότου ζητήσετε ρητά την κατάργησή της από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντας ένα email στο info@restjewellery.com με θέμα "κατάργηση email από τη λίστα ενημερωτικών δελτίων" και καθορίστε το email που θέλετε να διαγράψετε. Εφ 'όσον η διεύθυνση e-mail σας παραμένει στη βάση δεδομένων, θα λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις e-mail από εμάς.


5. Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστότοπου


Όλη η κίνηση στο Διαδίκτυο (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και μεταδίδεται μέσω HTTPS χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer).

 

6. Οι εξωτερικοί μας επεξεργαστές δεδομένων


Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτές οι αρχές έχουν επιλεγεί προσεκτικά για συμμόρφωση με τις διατάξεις που αναφέρονται στο παρόν κείμενο.

 

7. Παραβίαση δεδομένων


Όσον αφορά όλα τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστεί αυτό. Θα αναφέρουμε οποιαδήποτε παράνομη παραβίαση αυτού του ιστότοπου ή οποιασδήποτε βάσης δεδομένων επεξεργαστών τρίτων σε οποιονδήποτε και οποιονδήποτε επηρεάζεται άμεσα και επίσης στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν κλαπεί τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε αναγνωρίσιμη μορφή.

8. Ελεγκτής δεδομένων

Το Restjewellery.gr, όπως έπρεπε, έχει διορίσει ένα άτομο υπεύθυνο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


9. Τα Δικαιώματα σας:

Σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων έχετε τη δυνατότητα να μας ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:


Πρόσβασης και Ενημέρωσης
Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.

Διόρθωσης
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς .

Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Φορητότητας
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.

Διαγραφής
Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο: info@restjewellery.gr
Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Λεωφοροσ Συγγρου 196, Καλλιθεα 17671 , Αθήνα
Μέσω του eshop μας (Ο Λογαριασμός μου - ενότητα GDPR)
Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνάψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την αίτηση σας. Το αίτημα σας θα επεξεργαστεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης, παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να παραταθεί έως και δύο μήνες, όταν ένα αίτημα είναι πολύπλοκο ή πολυάριθμο.


Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή του αιτήματος γίνεται δωρεάν. Εντούτοις, ένα «εύλογο τέλος» μπορεί να εφαρμοστεί όταν ένα αίτημα είναι προφανώς αβάσιμο ή υπερβολικό, ιδίως αν είναι επαναλαμβανόμενο.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα επιστροφής/αντικατάστασης. Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του α) επισκευή του προϊόντος ή β) αντικατάστασή του ή γ) αναλογική προς το ελάττωμα μείωση του τιμήματος ή δ) υπαναχώρηση από την πώληση.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον :

Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται είδος άλλο από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν ή κατεστραμμένη συσκευασία.
Ο καταναλωτής επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 6987843892 ή στο mail : restjewellery.gr, προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.
Εφόσον πρόκειται για προϊόν, που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας του στην κατάσταση που παρελήφθη.
Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία.
Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες και με επιβάρυνση του καταστήματος.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής . Ο χρήστης οφείλει να επιστρέψει με μέσο της επιλογής του και με δικά του έξοδα τα αγαθά στην εταιρεία , χωρίς αδικαιόλογητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δήλωσε ότι υπαναχωρεί από την σύμβαση . Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.


Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον :

Αφορά σε προϊόν για το οποίο ΔΕΝ έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία, όπως βέρες, ή μετατροπές ή προϊόν που δεν υπάρχει στο κατάλογο μας.
Συμπληρώσει και αποστείλει το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε ΕΔΩ .
Το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ορολογιών και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.
Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο τα καρτελάκια του καταστήματος restjewellery.gr και οι ετικέτες του προϊόντος.
Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η εγγύηση, οι οδηγίες χρήσεις, και η απόδειξη αγοράς.
Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.
Αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@restjewellery.com με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.

Το κατάστημα restjewellery.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή , το κατάστημα restjewellery.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.