• Ρολόγια Calvin Klein | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Ρολόγια Calvin Klein - μινιμαλισμός και μοντέρνα φόρμα

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1968 με πρωτοβουλία του Calvin Klein και σχετίζεται κυρίως με ρούχα τζιν και έντονη διαφήμιση εσωρούχων. Η συνεχής ανάπτυξη της μάρκας οδήγησε στην κυκλοφορία μιας σειράς ρολογιών. Το έργο υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Swatch Group και είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία των πρώτων προϊόντων από τη γραμμή CK Watch το 1997. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των προϊόντων είναι η απλότητα και η κομψότητα. Τα μινιμαλιστικά σχήματα και οι διακοσμήσεις σε συνδυασμό με μια μοντέρνα φόρμα έκαναν τα προϊόντα αυτής της μάρκας να εκτιμούνται από χρήστες σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστική κομψότητα σε συνδυασμό με μοντέρνο σχεδιαστή. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα από κομψό, αποτελεσματικό ανοξείδωτο ατσάλι, οπότε είναι επίσης ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κοσμήματα.

 

Ρολόγια CK - κλασικά και κομψά

Τα ρολόγια Calvin Klein απευθύνονται σε γενναίους ανθρώπους που είναι ενημερωμένοι με τη μόδα και αναμένουν την καλύτερη ποιότητα. Τα ρολόγια Calvin Klein είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της εταιρείας. Η αυξανόμενη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, ο συνδυασμός φακέλων με μοναδικά, μοντέρνα σχήματα και φανταχτερά βραχιόλια είναι η τέλεια προσθήκη τόσο για γυναικεία όσο και για ανδρικά στυλ. Ρολόγια από κίτρινο χρυσό και ασήμι - όλα κομψά και εκλεπτυσμένα. Τα μοναδικά ρολόγια σε μια σκιά από ροζ χρυσό θα είναι ιδανικά για σχηματοποίηση ατόμων που αναζητούν ρολόγια ελαφρώς διαφορετικά από τα κλασικά. Οι ασημένιες συλλογές απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που θα αναζητούν ένα κλασικό και διαχρονικό ρολόι. Το γυναικείο ρολόι Calvin Klein είναι ένα από τα πιο περιζήτητα αξεσουάρ για γυναίκες. Προσθέτει μια χαρακτηριστική κομψότητα και κομψότητα σε κάθε γυναικεία στολή.

 

Γυναικείο ρολόι Calvin Klein - μοντέρνο και κομψό

Τα γυναικεία ρολόγια Calvin Klein εκτιμώνται από άτομα που αναζητούν υλικά υψηλής ποιότητας και καλύτερης ποιότητας. Τα ρολόγια CK έχουν ελβετικές κινήσεις χαλαζία ETA. Είναι κατασκευασμένα από αντιαλλεργικό ανοξείδωτο ατσάλι, οι φάκελοι είναι κατάλληλοι για όλους και οι ιμάντες είναι κατασκευασμένοι από φυσικό δέρμα και πλαστικό. Ο πίνακας προστατεύεται από ορυκτό γυαλί, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό στο σπάσιμο από το γυαλί ζαφείρι, χάρη στο οποίο το ρολόι Calvin Klein θα διαρκέσει περισσότερο. Τα ρολόγια Calvin Klein φτιάχνονται με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, οπότε ακόμη και οι πιο απαιτητικοί πελάτες θα είναι ικανοποιημένοι. Όλα τα ρολόγια Calvin Klein απολαμβάνουν αξεπέραστη δημοτικότητα χάρη στο μοντέρνο και μοντέρνο σχεδιασμό τους. Στην προσφορά των ρολογιών Calvin Klein για γυναίκες και άνδρες, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν το τέλειο ρολόι για τον εαυτό τους.