• Ρολόγια Mark Maddox | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Τα ρολόγια Mark Maddox είναι η ουσία του σύγχρονου σχεδιασμού ρολογιών. Ένα τολμηρό, δυναμικό στυλ, σε συνδυασμό με την υψηλή ακρίβεια του σχεδιασμού κάθε μοντέλου, ξεχωρίζει τη μάρκα από όλα τα άλλα. Επιπλέον, η ελευθερία τους διασφαλίζει επίσης ότι ταιριάζουν με κάθε στολή και περίσταση.

 

Η ιστορία της μάρκας ρολογιών Mark Maddox

Η προέλευση της επωνυμίας χρονολογείται από το 2012. Από την αρχή, η εταιρεία ανέλαβε καθήκον να παρακολουθεί τις ευρωπαϊκές τάσεις στο σχεδιασμό κομψών ρολογιών μόδας. Είναι ο ευρωπαϊκός χαρακτήρας που είναι ένα από τα ρολόγια Mark Maddox που εκτίθενται περισσότερο από αυτόν τον κατασκευαστή. Αυτά τα ρολόγια κέρδισαν μεγάλη δημοτικότητα στην πατρίδα τους στην Ισπανία, όπου έγραψαν για αυτά τα σεβαστά περιοδικά μόδας όπως τα Esquire, Glamour και Vogue. Τώρα παίρνουν νέες αγορές από καταιγίδα.

 

Ασυνήθιστο γυναικείο σχέδιο στα γυναικεία ρολόγια Mark Maddox

Τα γυναικεία μοντέλα ρολογιών Mark Maddox χαρακτηρίζονται από ασυνήθιστη κομψότητα. Τα χρώματα που θα λειτουργούν σε όλες τις περιστάσεις και με διάφορους τύπους στυλ είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των εξαιρετικών ρολογιών. Τα στοιχεία σε ροζ χρυσό χρώμα κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στο σχεδιασμό των μοντέλων Mark Maddox Ladies. Η φινέτσα των ρολογιών ενισχύεται από τόνους όπως, για παράδειγμα, δείκτες με τη μορφή πεντάκτινων αστεριών που αντικαθιστούν το σύμβολο των δώδεκα.

 

Τα ρολόγια Mark Maddox, ένα πρωτότυπο στυλ για έναν μοντέρνο άνδρα

Τα ρολόγια Mark Maddox για άντρες χαρακτηρίζονται από έναν απλό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, βασισμένο σε εκφραστικά, συχνά αντίθετα χρώματα. Η κομψότητα πολλών μοντέλων ενισχύεται από το χρώμα του ροζ χρυσού - συνήθως διακριτικά τονισμένο -. Ο Mark Maddox προσφέρει στους άνδρες μια ποικιλία προτάσεων, τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ειδικές περιστάσεις.

 

Επίσημος πωλητής Mark Maddox - Εξουσιοδοτημένο κατάστημα - Διανομέας

Τα ρολόγια Mark Maddox που μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημά μας προέρχονται από εξουσιοδοτημένη διανομή, η οποία εγγυάται την υψηλή ποιότητά τους. Ελέγξτε τον εαυτό σας επιλέγοντας τους στον ιστότοπό μας ή σε ένα σταθερό κατάστημα.