• Ρολόγια Roamer | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Η μάρκα Roamer έχει εκτιμηθεί σε όλο τον κόσμο και όλα χάρη στο έργο που βασίζεται στην προσοχή σε κάθε δυνατή λεπτομέρεια στη διαδικασία δημιουργίας του τέλειου ρολογιού. Η Manufaktura εκπλήσσεται με έναν μοναδικό σχεδιασμό που συνδυάζεται με ελβετικούς μηχανισμούς που χαρακτηρίζονται από την καλύτερη ακρίβεια και μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα. Η εκτεταμένη εμπειρία και η καλή δουλειά έχουν ως αποτέλεσμα τα ρολόγια Roamer να θεωρούνται προϊόν με κύρος.

 

Η μακρά ιστορία της μάρκας Roamer

Η ιστορία των ρολογιών Roamerm χρονολογείται από το 1888, όταν ο Fritz Mayer ίδρυσε την εταιρεία που περιγράφεται εδώ. Αυτό, ωστόσο, αρχικά δεν ασχολήθηκε με την παραγωγή ρολογιών, αλλά μόνο με κυκλικούς μηχανισμούς διαφυγής. Το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη της μάρκας ήταν η δημιουργία ενός εργοστασίου με μηχανήματα από τα οποία οι μηχανισμοί MST ήταν εξαιρετικά ακριβείς για εκείνες τις εποχές. Μόνο αργότερα, εκτός από τους μηχανισμούς, η Roamer άρχισε να δημιουργεί θήκες ρολογιού και έτοιμα προϊόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1923 το εργοστάσιο μπόρεσε να απελευθερώνει περίπου ένα εκατομμύριο ρολόγια το χρόνο, το οποίο - για εκείνες τις εποχές - είναι πολύ υψηλό αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας την ταχέως αναπτυσσόμενη φήμη της μάρκας. Η εταιρεία κατάφερε ακόμη και να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αδιάβροχους φακέλους με εξαιρετικές ιδιότητες ποιότητας. Το εργοστάσιο έγινε γρήγορα ανεξάρτητο από τους προμηθευτές και το 1940 ήταν ακόμη το μεγαλύτερο στην περιοχή του.

 

Ρολόγια Roamer - η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα

Εδώ και χρόνια, τα ρολόγια Roamer ήταν αποτέλεσμα πολύ προσεκτικής εργασίας στην οποία δίνεται προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Υποβάλλονται σε πολύ αυστηρό έλεγχο ποιότητας και διεξοδικές δοκιμές, ελέγχοντας την αξιοπιστία και άλλες ιδιότητες των δημιουργημένων προϊόντων. Σήμερα, τα ρολόγια Roamer διακρίνονται αναπόφευκτα από ακόμη καλύτερα υλικά και λύσεις, αλλά μπορούμε ακόμα να πούμε ότι η φήμη της μάρκας, τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής και ο ποιοτικός έλεγχος βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. Το καλύτερο από όλα, τα ρολόγια Roamer είναι προσιτά για τους καταναλωτές. Οι κυρίες ειδικότερα θα εκτιμήσουν τη χειροτεχνία και την ακρίβεια με την οποία δημιουργήθηκαν αυτά τα ρολόγια - χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό τους και την έμφαση στην ελαφρότητα, τα γυναικεία ρολόγια Roamer είναι μια από τις καλύτερες επιλογές μεταξύ των γυναικείων ρολογιών.

 

Υψηλής ποιότητας ρολόγια Roamer

Τα ρολόγια Roamer για άνδρες και γυναίκες είναι κατασκευασμένα μόνο από τα καλύτερα, αλλά διαφορετικά υλικά. Εδώ μπορείτε να βρείτε αποτελεσματικούς και προσεκτικά τελειωμένους ιμάντες από δέρμα και καουτσούκ, βραχιόλια από τον καλύτερο ανοξείδωτο χάλυβα ή εξαιρετικά ισχυρά και αποτελεσματικά κεραμικά, ενώ οι πίνακες είναι συνήθως ασφαλισμένοι με γυαλί ζαφείρι, δηλαδή αυτά που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε πιθανές γρατζουνιές, ρωγμές ή μώλωπες. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα είναι αδιάβροχα (αλλά μεμονωμένα μοντέλα ενδέχεται να έχουν διαφορετική κατηγορία αντοχής στο νερό). Φυσικά, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα ρολόγια Roamer είναι επίσης μια εξαιρετικά ακριβή και υψηλής ποιότητας κίνηση - από το 1972 η εταιρεία φημίζεται για την παραγωγή των δικών της κινήσεων χαλαζία με μοναδικές ιδιότητες.

 

Ρολόγια Roamer - ένα μοναδικό σχέδιο που δημιουργήθηκε για κάθε άνδρα

Όσον αφορά τη στιλιστική πλευρά των ρολογιών Roamer, η μάρκα παρέχει στους πελάτες μια τεράστια ποικιλία που μπορεί να προσεγγίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ανθρώπους. Υπάρχουν επίσης μοντέλα που είναι είτε σπορ είτε κομψά, καθώς και εκείνα των οποίων ο σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος κάθε μέρα. Αναμφίβολα, τα ρολόγια Roamer είναι η τέλεια λύση για άτομα που θέλουν να απολαύσουν μια ζωή στην οποία κάθε στιγμή είναι εξαιρετικά πολύτιμη.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ρολόγια Roamer - restjewellery.gr είναι ένα εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης. Όλα τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας που προσφέρονται στο κατάστημά μας έχουν εγγύηση διετούς διανομέα σε όλη την Ελλαδα. Τα ρολόγια είναι συσκευασμένα σε κομψά κουτιά.