• Ρολόγια Nine West | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

ΡΟΛΟΓΙΑ NINE WEST

Το Nine West είναι μια αμερικανική εταιρεία μόδας με τις ρίζες της στη Νέα Υόρκη. Οφείλει το όνομά του σε ένα κτίριο σε έναν από τους δρόμους αυτής της μητρόπολης. Η προέλευση της εταιρείας χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970 και σήμερα η αμερικανική μάρκα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και έχει μπουτίκ σε δεκάδες χώρες σε διαφορετικές ηπείρους. Συνεργάζεται με τους πιο διάσημους σχεδιαστές, όπως Vivienne Westwood.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΡΟΛΟΙ NINE WEST

Αρχικά, η Nine West παρήγαγε υποδήματα, μόνο με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε η γκάμα ρούχων, γυναικείων τσαντών, γυαλιών, κοσμημάτων, ζωνών και άλλων αξεσουάρ. Τα ρολόγια έγιναν σύντομα ένα σημαντικό μέρος της μάρκας. Τα ρολόγια Nine West είναι εξαιρετικά κομψά, θα κάνουν τον ιδιοκτήτη τους να ξεχωρίζει από το πλήθος. Τέτοια αξεσουάρ είναι επίσης πολύ καθολικά - θα λειτουργούν τόσο σε καθημερινή βάση όσο και για κομψό στυλ.

Τα ρολόγια Nine West έχουν ένα ξεχωριστό στυλ στη Νέα Υόρκη. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, τα αυθεντικά χρώματα και η ακρίβεια της κατασκευής κάνουν την μάρκα να εκτιμάται από χρήστες ρολογιών που έχουν εξαιρετικά απαιτητική γεύση. Ο κατασκευαστής προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία διαφόρων σειρών προϊόντων - πολύχρωμα ή κλασικά, μινιμαλιστικά ή διακοσμημένα με κρύσταλλα. Όλοι θα βρουν κάτι κατάλληλο για τον εαυτό τους.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΟΝ NINE WEST

Τα εννέα μοντέλα West τροφοδοτούνται από μηχανισμούς χαλαζία που εγγυώνται υψηλή ακρίβεια και ακρίβεια του δεδομένου χρόνου και η τροφοδοσία από αντικαταστάσιμη μπαταρία είναι πολύ βολική. Τα συστήματα που έχουν σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις στον κόσμο των ρολογιών, επειδή ο συνδυασμός της έλλειψης παρέμβασης του χρήστη στη λειτουργία του μηχανισμού, της ευκολίας χρήσης και της χαμηλής τιμής ενθαρρύνει όλους να επιλέξουν ρολόγια με κίνηση χαλαζία. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό - επίσης τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των ρολογιών έπρεπε να είναι της υψηλότερης ποιότητας. Ανο