• Παράδοση / Αποστολές

Παράδοση / Αποστολές


Ωρα παράδοσης
Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας είναι από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες, με εξαίρεση τα κοσμήματα που διατίθενται κατόπιν αιτήματος 1 εβδομάδα, τα κοσμήματα που παραγγέλθηκαν (περίπου 4 εβδομάδες) και τα μη τυποποιημένα μεγέθη δαχτυλιδιών (σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε την ημερομηνία ολοκλήρωσης).

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι τα παραγγελθέντα προϊόντα φτάνουν στον πελάτη το συντομότερο δυνατό, οπότε όποτε είναι δυνατόν, οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως.

Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες των εταιρειών ταχυμεταφορών GLS, UPC FEDEX.
Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες, οπότε όλοι οι κίνδυνοι είναι μαζί μας

Προσπαθούμε να εκπληρώσουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατό, αλλά δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας την ίδια ημέρα εάν είχε υποβληθεί μετά τις 10:30 π.μ.

 

Εξοδα αποστολής

Θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα δέματα και τις τιμές τους κατά την επιλογή του είδους του δέματος στο καλάθι

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Κάθε φορά που ο πελάτης επιλέγει την επιλογή: πληρωμή στον λογαριασμό, η παραγγελία θα διεκπεραιώνεται μόνο αφού πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας.

Εάν παραγγείλετε προϊόντα από δύο ή περισσότερους χονδρεμπόρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, θα λάβετε τα προϊόντα σας σε ξεχωριστές αποστολές (αυτό μπορεί να συμβεί εάν παραγγείλετε ένα προϊόν Staviori μαζί με άλλα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημα). Σε καμία περίπτωση δεν θα χρεωθεί ο πελάτης επιπλέον κόστος.

Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας εξαρτάται από το πότε θα λάβουμε την πληρωμή και από την επιλογή του τρόπου αποστολής.