• Ρολόγια Scuderia Ferrari | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες
SCUDERIA FERRARI Mod. PILOTA EVO
Εξαντλημένο
SCUDERIA FERRARI Mod. PILOTA EVO
Εξαντλημένο
SCUDERIA FERRARI Mod. SPEEDRACER
Εξαντλημένο
FERRARI WATCHES MOD. FE-083-0633
Εξαντλημένο
FERRARI WATCHES MOD. FE-083-0501
Εξαντλημένο
FERRARI WATCHES MOD. FE-083-0562
Εξαντλημένο
FERRARI WATCHES MOD. FE-083-0565
Εξαντλημένο
SCUDERIA FERRARI Mod. FXX
Εξαντλημένο
SCUDERIA FERRARI Mod. FXX
Εξαντλημένο
SCUDERIA FERRARI Mod. PRIMATO
SCUDERIA FERRARI Mod. PRIMATO
Εξαντλημένο

Το Scuderia Ferrari είναι μια εξαιρετική πρόταση όχι μόνο για τους λάτρεις της Formula 1, της Ferrari ή της Ιταλικής σχεδίασης, αλλά και για όλους εκείνους που θα ήθελαν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό προϊόν στους καρπούς τους με πάθος.

 

Η σπορ εμφάνιση των ρολογιών Scuderia Ferrari

Τα ρολόγια Scuderia Ferrari είναι κομψά αξεσουάρ με σπορ χαρακτήρα, σχεδιασμένα για όσους εκτιμούν τόσο την αξιοπιστία, εγγυημένα από τη φιλοσοφία της μάρκας, τον ιταλικό σπορ σχεδιασμό και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Οι σχεδιαστές των ρολογιών Scuderia Ferrari εμπνεύστηκαν από τις βασικές παραδοχές της μάρκας, βασισμένες στο να μοιράζονται το πάθος για την αυτοκινητοβιομηχανία και να επιτυγχάνουν νέους στόχους.

 

Scuderia Ferrari - η μέγιστη προσοχή στο σχεδιασμό

Τα ρολόγια εντυπωσιάζουν με το μοναδικό σχεδιασμό τους με βάση τα χρώματα της Ferrari. Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό εδώ είναι το μαύρο, γνωστό από το λογότυπο, σε συνδυασμό με το κόκκινο, το οποίο αποτελεί το σήμα κατατεθέν των αυτοκινήτων της μάρκας και των σπορ αυτοκινήτων της πόλης για χρόνια, καθώς και κίτρινο και μπλε. Τα δυναμικά σχήματα, που αναφέρονται στην ταχύτητα και στον μοντέρνο σχεδιασμό, είναι επίσης τα χαρακτηριστικά των ρολογιών Scuderia Ferrari. Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν φρόντιζε επίσης, έτσι ώστε τα ρολόγια να χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και ανθεκτικότητα που αξίζει να κερδίσετε αυτοκίνητα. Έτσι, η επίτευξη των στόχων σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη!

 

Προδιαγραφές των ρολογιών Scuderia Ferrari

Όλα τα ρολόγια αυτής της ιταλικής μάρκας είναι εξοπλισμένα με αξιόπιστες και εξαιρετικά ακριβείς κινήσεις χαλαζία. Η προσφορά μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων Οι συλλογές RedRev, που χαρακτηρίζονται από απίστευτα έντονα χρώματα, συχνά βασίζονται σε κόκκινο, συνδυάζονται επιδέξια με μαύρες πινελιές, καθώς και μοντέλα από τις γραμμές Gran Premio και FXX, εντυπωσιακά χάρη σε έναν ασυνήθιστο συνδυασμό απαλών, κομψών χρωμάτων και αθλητικού χαρακτήρα.

 

Επίσημος πωλητής Scuderia Ferrari - Εξουσιοδοτημένο κατάστημα - Διανομέας

Στο restjewellery.gr μπορείτε να αγοράσετε ρολόγια Scuderia Ferrari μόνο από εξουσιοδοτημένους διανομείς. Παρέχουμε γρήγορη αποστολή!