• Ρολόγια Bulova | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες
BULOVA MOD. 96B310
BULOVA MOD. 96B310
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96M156
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96B401
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96B409
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96B411
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96B412
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 98B254
BULOVA WATCHES Mod. 98B254
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96M164
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96P219
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96P224
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 97A136
BULOVA MOD. 97A136
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 96B311
BULOVA WATCHES Mod. 96B311
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 96B413
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 96B415
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 97B172
BULOVA WATCHES Mod. 97B172
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 98A282
BULOVA WATCHES Mod. 98A282
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 98B409
Εξαντλημένο
BULOVA MOD. 96P183
Εξαντλημένο
BULOVA WATCHES Mod. 98M137
Εξαντλημένο

Τα ρολόγια Bulova είναι ο καρπός μιας προσεκτικά μελετημένης επιχειρηματικής στρατηγικής και μιας μη συμβατικής προσέγγισης στις πωλήσεις. Αρκεί να πιστέψουμε ότι τα ρολόγια δεν είναι μόνο συσκευές χρονομέτρησης, αλλά και διακοσμήσεις υψηλής ποιότητας. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ενδιαφερθούν οι πελάτες. Πως εγινε αυτο?

 

Πώς δημιουργήθηκε η μάρκα ρολογιών Bulova;

Η μάρκα Bulova άρχισε να κατακτά την αγορά ρολογιών το 1875 στο Μανχάταν, όπου ο Joseph Bulova, σε ηλικία 24 ετών, άνοιξε ένα μικροσκοπικό κατάστημα κοσμημάτων, όπου πούλησε ρολόγια εκτός από κοσμήματα - θεωρούσε ότι αποτελούν μέρος κοσμημάτων, όχι μόνο συσκευή μέτρησης. Γρήγορα έγινε σαφές ότι αυτό ήταν που χρειάζονταν οι άνθρωποι - τα ρολόγια του Bulova εξαντλήθηκαν γρήγορα και τα κέρδη τον βοήθησαν να οικοδομήσει τη δική του αυτοκρατορία.

 

Η εκπληκτική ανάπτυξη της μάρκας ρολογιών Bulova

Η Bulova ήταν η πρώτη που εισήγαγε την τυποποίηση στη διαδικασία παραγωγής ρολογιών λίγο μετά, η οποία βοήθησε στην τυποποίηση της παραγωγής ρολογιών, στην επιτάχυνση της παραγωγής και την καθιστώντας όλα εξίσου αξιόπιστα και τέλεια λειτουργία. Ένα χρόνο αργότερα, η πρώτη σειρά ρολογιών για τις γυναίκες έβλεπε το φως της ημέρας, η οποία κέρδισε ένα τεράστιο πλήθος εραστών, και την ίδια στιγμή κυκλοφόρησε το αναμνηστικό ρολόι του Προέδρου Bulova, σήμερα ένα από τα θρυλικά. Ο πρωτοπόρος των ρολογιών Bulova δεν είναι μόνο η παραγωγή μοντέλων - η μάρκα Bulova έχει επίσης γίνει πρωτοπόρος στο μάρκετινγκ ρολογιών - ήταν τα ρολόγια Bulova που διαφημίστηκαν για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο και μπορούσαν να ακουστούν από κατοίκους σχεδόν όλων των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 1927, αυτά τα ρολόγια έγιναν διάσημα χάρη στον Charles Lindbergh, ο οποίος ήταν το πρώτο άτομο στον κόσμο που πέταξε τον Ατλαντικό χωρίς να σταματήσει. Ναι, φορούσε το ρολόι της Bulova.

 

Επιλέξτε το στυλ ενός πραγματικού άντρα με το ρολόι Bulova!

Τα μοντέλα ρολογιών Bulova χαρακτηρίζονται από τεράστια ποικιλία. Για άντρες που αναζητούν ένα αριστοκρατικό, αλλά αισθητικά και μετριοπαθώς ρολόι, η συλλογή Bulova Classic προορίζεται - αυτά τα ρολόγια διατηρούνται σε μινιμαλιστικό στυλ, αλλά το εσωτερικό τους είναι εξαιρετικά πλούσιο - περιλαμβάνουν εξαιρετικά ακριβείς κινήσεις χαλαζία και αυτόματες, εξασφαλίζοντας συνεχή και άψογη κίνηση ανεξάρτητα από τις περιστάσεις . Μια άλλη ενδιαφέρουσα σειρά είναι ο Bulova Lunar Pilot Chornograph με ασυνήθιστο σχεδιασμό, που θυμίζει ρολόι πιλότου - το κομψό μαύρο καντράν περιέχει ακριβή χρονογράφο, ταχύμετρο και φωταυγή χέρια, ενώ ένας κρύσταλλος ζαφείρι υψηλής ποιότητας προστατεύει από ζημιές. Μια πραγματική σπανιότητα για τους λάτρεις των συλλογών.

 

Ρολόγια Bulova - η ουσία του γυναικείου στυλ και της έμπνευσης διαμαντιών!

Τα γυναικεία ρολόγια Bulova είναι επίσης πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι μεταξύ των γυναικείων ρολογιών. Η γραμμή Bulova Diamond διακρίνεται από διαμάντια που τοποθετούνται στους δείκτες, γεγονός που αυξάνει τη λάμψη τους και τα καθιστά αντικείμενο επιθυμίας κάθε γυναίκας. Οι κλήσεις τους ήταν επίσης τέλεια σχεδιασμένες - ο μοναδικός σχεδιασμός ξεχωρίζει σίγουρα από άλλα μοντέλα ρολογιών. Για γυναίκες που προτιμούν κάτι ακόμα πιο ασυνήθιστο, η μάρκα Bulova έχει ετοιμάσει τη σειρά Bulova Marine Star, με ένα ασυνήθιστο, σκούρο και λαμπερό χρώμα της θήκης και βραχιόλι, χάρη στα χαρακτηριστικά του κεραμικού πλέγματος. Χάρη σε αυτό, το ρολόι είναι ακόμη πιο ανθεκτικό στις ζημιές και οι διακοσμήσεις με χρυσό, μεταλλικά στοιχεία και διαμάντια ενισχύουν περαιτέρω την ελκυστικότητα αυτού του μοντέλου.

 

Επιλέξτε ρολόγια Bulova για μια μοναδική, εξαιρετική εμφάνιση και εκπληκτική ποιότητα που γεννήθηκε σε ένα μικρό κατάστημα της Νέας Υόρκης! Παραγγείλετε τώρα και δείξτε σε όλους ότι σας ενδιαφέρουν όμορφα αντικείμενα με πλούσιο ιστορικό - όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ρολόι Bulova, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετανιώσετε ποτέ για την απόφασή σας!