• Ρολόγια Ted Baker | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Ορισμένες μάρκες έχουν δημιουργηθεί για να δείξουν την αριστεία, μερικές για να καταπλήξουν κάποιον και άλλες για να φέρουν σε επαφή ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η τρίτη προσέγγιση ορίζει τέλεια τη μάρκα Ted Baker, της οποίας τα ρολόγια έχουν γίνει πρόσφατα απίστευτα δημοφιλή - τόσο πολύ ώστε να βρίσκονται στην κορυφή των πιο δημοφιλών εμπορικών σημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Από πού προέρχονται τα ρολόγια Ted Baker;

Τα ρολόγια Ted Baker προέρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η παραγωγή της μάρκας, το 1987, ξεκίνησε νέες συλλογές ρούχων, το στυλ των οποίων ήταν προσανατολισμένο προς ένα απλό και καθαρό μήνυμα, μια αίσθηση του χιούμορ και το σύνθημα "Χωρίς συνηθισμένη ετικέτα σχεδιαστών", το οποίο ταυτόχρονα προτείνει μια καινοτόμο προσέγγιση στο στυλ του σχεδιασμένου ρουχισμού και του συνόλου τη νοοτροπία των δημιουργών της μάρκας.

 

Γιατί να επιλέξετε ένα ρολόι Ted Baker;

Σε ένα σημείο, η προσφορά περιελάμβανε επίσης ρολόγια που αντικατοπτρίζουν τέλεια τις αρχές που ακολουθούν οι σχεδιαστές του Ted Baker. Τα σπορ ανδρικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χρονογράφους για την υποστήριξη της προπόνησης και του χρονοδιαγράμματος κατά τη διάρκεια των ταξιδιών με το αυτοκίνητο, και τα πιο κλασικά ρολόγια διακρίνονται από τα ήπια χρώματα και τη χρήση μιας κομψής μορφής ευρετηρίου. Εν τω μεταξύ, τα γυναικεία ρολόγια Ted Baker ακολουθούν και τα δύο κλασικά μοτίβα, μέσω της χρήσης συνδυασμών χρωμάτων που χαρακτηρίζουν τα ρολόγια μόδας, τη χρήση μαργαριταριών και βραχιολιών χρυσού πλέγματος και δημιουργούν το δικό τους, καινοτόμο σχεδιασμό - μιλάμε εδώ συγκεκριμένα για μοντέλα που χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους σύνδεσης βραχιολιών με θήκες.

 

Αν ψάχνετε για βρετανική καινοτομία και στυλ που θα μεταμορφώσει την εμφάνισή σας, τα ρολόγια Ted Baker είναι για εσάς! Παραγγείλετε σήμερα και ελέγξτε!

 

Επίσημος πωλητής Ted Baker - Εξουσιοδοτημένο κατάστημα - Διανομέας

Τα ρολόγια Ted Baker που μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας προέρχονται μόνο από εξουσιοδοτημένο διανομέα. Επιλέγοντας τα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είναι πρωτότυπα και κατασκευασμένα απευθείας από τον κατασκευαστή.