• Ρολόγια Timex | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Η παράδοση της μάρκας Timex χρονολογείται από το 1854, όταν ξεκίνησε η παραγωγή ορείχαλκου ρολογιών με το όνομα Waterbury Clock Company στην αμερικανική πόλη Naugatuck Valley στο Κοννέκτικατ. Η δημιουργικότητα και η επιθυμία για συνεχή βελτίωση των ρολογιών συνέβαλαν στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία Timex (ακόμα με το παλιό όνομα) παρουσίασε το πρώτο ρολόι στον καρπό στην αγορά. Η μάρκα έχει φέρει επανάσταση στη βιομηχανία ωρολογοποιίας και επανέλαβε την επιτυχία αρκετές φορές, εισάγοντας νεότερες και νεότερες λύσεις - συμπεριλαμβανομένης της πρώτης μαζικής παραγωγής V-Conic ή της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού κλήσης Indigo®. Η Timex έχει επανειλημμένα αποδείξει την ανθεκτικότητα των προϊόντων της υποβάλλοντας τα σε δοκιμές και ένα από τα πιο διάσημα είναι τα ρολόγια Timex που πέφτουν από το Grand Coulee Dam.

 

Ρολόγια Timex για άντρες

Το κατάστημά μας, ως εξουσιοδοτημένος έμπορος Timex στην πολωνική αγορά, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών. Σε αυτήν την κατηγορία, παρουσιάζουμε ανδρικά ρολόγια Timex, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών, κομψών και καθολικών μοντέλων. Συνολικά, το κατάστημά μας προσφέρει πάνω από 400 μοντέλα ρολογιών για άνδρες. Όλα έχουν υψηλής ποιότητας κινήσεις χαλαζία και είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που λειτουργούν καλά σε όλες τις συνθήκες.

 

Ρολόγια Timex - υποχρεωτικός εξοπλισμός για έναν αθλητή

Ένα μεγάλο μέρος της προσφοράς μας είναι ανδρικά ρολόγια Timex από τη συλλογή Ironman. Αυτή η συλλογή εκτιμάται ιδιαίτερα από επαγγελματίες, λόγω των τεχνολογικά προηγμένων λύσεων που υποστηρίζουν την προπόνηση άσκησης, για παράδειγμα το τρέξιμο. Τα ρολόγια Ironman μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς ως μικροί προσωπικοί υπολογιστές που υπολογίζουν τον αριθμό των γύρων και των παραμέτρων εκπαίδευσης ελέγχου.

 

Ρολόγια Timex για τους λάτρεις των συγκινήσεων

Άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα αυτής της κατηγορίας είναι τα ανδρικά ρολόγια Timex Expedition εμπνευσμένα από το στρατό. Τα ρολόγια σίγουρα θα προσελκύσουν τους στρατιωτικούς λάτρεις, αλλά θα είναι επιτυχημένα όχι μόνο κατά τη διάρκεια αποστολών και θα εξασκούν ακραία αθλήματα, αλλά και σε καθημερινή βάση ως καθολικά ρολόγια πόλης. Χάρη στην αντίσταση και τον υψηλής ποιότητας φωτισμό Indiglo, θα αποδειχθούν σε όλες τις συνθήκες, ακόμη και κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων ή αγώνων με φίλους.

 

Επιλέξτε κλασικές και αποδεδειγμένες λύσεις από το Timex

Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης κάτι για τους λάτρεις των αποδεδειγμένων κλασικών. Αυτά είναι τα ανδρικά ρολόγια Timex Easy Reader. Τα πρόσωπα αυτών των ρολογιών έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την ανάγνωση του χρόνου. Χάρη στο σύστημα οπίσθιου φωτισμού Indiglo είναι επίσης δυνατό τη νύχτα - ο καθαρός επιλογέας σας επιτρέπει να διαβάζετε άνετα την ώρα σε όλες τις συνθήκες. Τα ρολόγια αυτής της συλλογής διατίθενται επίσης σε πολλά χρώματα και μεγέθη, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα.

 

Κατάστημα ρολογιών Timex, Restjewellery

Όταν αναζητάτε το καλύτερο ρολόι Timex, σίγουρα θα βρείτε πολλά διαφορετικά μοντέλα. Στοιχηματίστε στον επαγγελματισμό και εμπιστευτείτε τους ειδικούς του restjewellery.gr που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό μοντέλο.