• Ρολόγια Viceroy | RestJewellery.gr

Σε αυτή την κατηγορία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρουσιάζουμε πολλά προσεγμένα ρολόγια Viceroy. Τα ρολόγια αυτού του Ισπανού κατασκευαστή είναι μια εξαιρετική πρόταση για όλους τους λάτρεις του ενεργού τρόπου ζωής. Για αρκετά χρόνια, η μάρκα συνεργάζεται με έναν από τους πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο - τη Ρεάλ Μαδρίτης, δημιουργώντας προϊόντα κύρους που αντανακλούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών Viceroy που διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές και στυλ. Ανάμεσά τους υπάρχουν μοντέλα σε δερμάτινα λουράκια καθώς και σε βραχιόλια κοσμημάτων, που συνδυάζουν την απλή κομψότητα με τις μοδάτες λεπτομέρειες. Τα προσφερόμενα προϊόντα θα είναι τέλεια ως αξεσουάρ για καθημερινά ρούχα, αλλά όχι μόνο. Χάρη στον διαχρονικό σχεδιασμό τους, συνδυάζονται πολύ καλά με επίσημα ρούχα για διάφορες περιστάσεις. Τα ρολόγια που φέρουν το λογότυπο Viceroy είναι εξοπλισμένα με ακριβείς κινήσεις χαλαζία, που εγγυώνται χρονισμό με τέλεια ακρίβεια.

  • Πληροφορίες

Η Viceroy είναι μια νέα μάρκα ρολογιών στην Ελλάδα - η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2016. Ωστόσο, οι ρίζες της χρονολογούνται από το 1951, αλλά μόνο μετά από 31 χρόνια - το 1982, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον Όμιλο Munreco, ο οποίος οδήγησε τη μάρκα σε τεράστια επιτυχία. Επί του παρόντος, είναι μία από τις μάρκες ρολογιών με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ισπανία.

Από την αρχή, ο Viceroy κάλεσε διάσημους Ισπανούς καλλιτέχνες και αθλητές να συνεργαστούν. Μεταξύ αυτών ήταν, μεταξύ άλλων Η Julio Iglesias, ο Fernando Alonzo ή η Penelope Cruz, διακρίνονται για την ιδιαίτερη ομορφιά και ταλέντο της. Συνεχώς από το 2002, ο Viceroy είναι συνεργάτης ενός από τους πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο - τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σημερινός πρεσβευτής της μάρκας είναι ο Antonio Banderas.

Η μάρκα διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της διατηρούν το κατάλληλο κύρος και εγγυώνται στους ιδιοκτήτες τους πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις της μόδας.