• Ρολόγια Timberland | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Η Timberland είναι μια εταιρεία που εστιάζει στην ποιότητα και την άνεση χρήσης, η οποία επιβεβαιώνεται από το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε στην αγορά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952 από έναν Αμερικανό τσαγκάρη που ανέπτυξε μια καινοτόμο τεχνολογία που επέτρεψε το σχεδιασμό εντελώς αδιάβροχων υποδημάτων. Η μάρκα υιοθέτησε αμέσως το όνομα Timberlander, που σημαίνει "άνθρωπος του δάσους". Η τεράστια επιτυχία προκάλεσε άμεσο ενδιαφέρον για την εταιρεία, η οποία εισήγαγε διαδοχικά μια νέα ποικιλία στην αγορά, για να συμπεριλάβει την προσφορά ρολογιού το 1996. Αν και σήμερα η μάρκα είναι ήδη με το συντετμημένο όνομα Timberland, οι συνήθειες της δεν έχουν αλλάξει - το σύνθημα, το οποίο κάνει καλά και κάνει καλό, εξακολουθεί να προσελκύει νέους, ικανοποιημένους πελάτες και είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού μοντέλου που βασίζεται στην αρχή της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας, και τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Το Timberland υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές κοινότητες με τη συμμετοχή εθελοντών υπαλλήλων.

 

Timberland ρολόι για ενεργά άτομα

Τα ρολόγια Timberland δημιουργήθηκαν για άτομα που εκτιμούν την ελευθερία και τον υπαίθριο τρόπο ζωής. Η οικολογία και η αγάπη για τη φύση είναι οι τιμές που προκύπτουν από το DNA μιας μάρκας που δίνει προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες στη διαδικασία παραγωγής. Τα ρολόγια από υλικά υψηλής ποιότητας εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους, ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία και το στυλ της μάρκας Timberland. Αναλογικά και ηλεκτρονικά ρολόγια, εξοπλισμένα με πολλές επιπλέον λειτουργίες, είναι ιδανικά για μεγάλα ταξίδια και καθημερινές περιπέτειες. Οι καθαρές κλήσεις και οι δυνατές ρίγες θα δώσουν χαρακτήρα στις αρσενικές σχηματοποιήσεις, συνδυάζοντας τέλεια με το περιβάλλον. Τα διακριτικά χρώματα διατηρούνται σε ήρεμες αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου και του μαύρου, δίνοντας στα ρολόγια Timberland έναν καθολικό χαρακτήρα, που σχετίζεται με ένα δάσος και ένα παρθένο περιβάλλον.

 

Τα ρολόγια Timberland είναι ένας διαχρονικός σχεδιασμός. Οι σχεδιαστές αποφάσισαν να δημιουργήσουν μοντέρνες και παραδοσιακές συλλογές, καθολικές και πιο εκφραστικές.

 

Για τους λάτρεις των σύγχρονων και ανθεκτικών λύσεων, η Timberland έχει δημιουργήσει μοντέλα όπως TBL.14260JPBO / 02 από τη σειρά Taxbury, TBL.14503JPBG / 02 από τη σειρά Tremont ή TBL.13554JPB / 04A από τη σειρά Cadion. Ηλεκτρονικά κανάλια και ανθεκτικά βραχιόλια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικά θα ικανοποιήσουν κάθε ανεμιστήρα των σύγχρονων τεχνολογιών και τον εξαιρετικό σχεδιασμό. Τα ηλεκτρονικά ρολόγια Timberland επιλέγονται από άντρες που αναζητούν περιπέτεια, για τους οποίους οι προηγμένες τ