• Ρολόγια Timex Archive | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες
Δεν υπάρχουν προϊόντα για να εμφανίσετε

Το έργο Timex Archive συμβολίζει 160 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας στην τέχνη της ωρολογοποιίας. Όλα ξεκίνησαν με μια ομάδα καλλιτεχνών και τεχνιτών της Νέας Αγγλίας στην πόλη Waterbury του Κονέκτικατ. Αυτό που δημιούργησαν έγινε συνώνυμο με τον χρόνο και έκανε συσκευές για μέτρηση ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων από το τζάκι στην τσέπη σας και τελικά στον καρπό σας. Η μικρή αλλά ενεργητική εταιρεία Waterbury Clock δημιούργησε την εμβληματική αμερικανική εταιρεία: Timex.

 

Η ξεχωριστή συλλογή αποτίει φόρο τιμής σε αυτούς τους πρωτοπόρους στην κατασκευή ρολογιών. Σύμφωνα με την κληρονομιά μας, η συλλογή Archive του Timex παρουσιάζει μια νέα γενιά διαχρονικών ρολογιών για την επόμενη γενιά πρωτοπόρων.

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή Timex Archive.

 

  Θα βρείτε ένα ρολόι για κάθε περίσταση. Η συλλογή Mix Line σας προσκαλεί να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο ρολογιού, στο οποίο μπορείτε να συνδυάσετε την αγαπημένη σας θήκη με ένα τέλειο λουρί. Κάθε ρολόι λέει μια ιστορία που θα θυμάστε κάθε φορά που κοιτάτε το λουρί του. Η σειρά Συλλογής σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα αποκλειστικών ρολογιών που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτή τη σεζόν.