• Ρολόγια Frederique Constant | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες
Δεν υπάρχουν προϊόντα για να εμφανίσετε

Ένα χαρακτηριστικό ορισμένων εμπορικών σημάτων ρολογιών είναι να παρέχει στον πελάτη ένα ρολόι μοναδικής εμφάνισης που θα ταιριάζει είτε με το στυλ του είτε θα το αλλάξει εντελώς. Άλλες μάρκες εστιάζουν στην ακρίβεια. Ακόμα άλλοι θέλουν να εκπλήξουν τον χρήστη με το κύρος που σχετίζεται με το εμπορικό σήμα και το σχεδιασμό και την κατασκευή που παρουσιάζει. Μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά; Ο Frederique Constant το κάνει!

 

Αν ψάχνετε για ρολόγια που ταιριάζουν απόλυτα με την πλούσια προσωπικότητά σας και τονίζουν την ατομικότητά σας, η μάρκα ρολογιών Fredrique Constant είναι για εσάς! Ελέγξτε τώρα τι μπορούν να σας δώσουν και επιλέξτε τα καλύτερα μοντέλα μεταξύ τους!

 

Frederique Constant - η ιστορία ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρολογιών

Το Frederique Constant είναι ένα εμπορικό σήμα που ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα, το 1988. Δημιουργήθηκε από δύο επιχειρηματίες: τους Peter Constant Stas και Aletta Francoise Frédérique Stas-Bax, οι οποίοι έδωσαν το όνομα συνδυάζοντας τα ονόματα των παππούδων τους. Ο στόχος ήταν απλός - να δείξουμε πώς μοιάζει η πραγματική ποιότητα και ομορφιά των ρολογιών, παρέχοντας επίσης ένα αριστοκρατικό στιλ, βασισμένο στη δημοσιότητα που δημιουργεί η επωνυμία απελευθερώνοντας πολυτελή και προηγμένα ρολόγια. Τα μοντέλα ρολογιών Frederique Constant έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάζουν ρολόγια που διακρίνονται από διαχρονικό σχεδιασμό, ένα αληθινό κλασικό κομψότητας που δεν φοβάται περίπλοκες λεπτομέρειες. Είναι επίσης μια πηγή μεγάλης ακρίβειας λόγω της εξαιρετικής δέσμευσης που δημιουργεί κάθε ένα από τα ρολόγια.

 

Ποια ρολόγια Frederique Constant θα πρέπει να επιλέξετε;

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συλλογές είναι η γραμμή Frederique Constant Slimline, διαθέσιμη τόσο σε ανδρικές όσο και σε γυναικείες εκδόσεις. Διακρίνεται, όπως υποδηλώνει το όνομα, από εξαιρετικά λεπτές θήκες που περιέχουν κινήσεις χαλαζία και (ελαφρώς παχύτερες) αυτόματες κινήσεις. Αυτά τα ρολόγια διακρίνονται επίσης από μια χαρακτηριστική, παραδοσιακή εμφάνιση και αναφέρονται σε κλασικά σχέδια ρολογιών.

 

Για τους λάτρεις των ελαφρώς διαφορετικών ρολογιών, η μάρκα Frederique Constant έχει ετοιμάσει μοντέλα από τη σειρά Flyback Chronograph. Πρόκειται για ανδρικά ρολόγια εμπνευσμένα από τα μοντέλα Flyback Chronograph από τη δεκαετία του 1930, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν αλλάξει πολλά στον κλάδο της ωρολογοποιίας, ο κατασκευαστής αποφάσισε να συμπεριλάβει σύγχρονες, προηγμένες κινήσεις σε αυτό το ρολόι. Μεταξύ άλλων, είναι η αυτόματη κίνηση FC-760 με 32 κοσμήματα.

 

Επίσημος πωλητής Frederique Constant - Εξουσιοδοτημένο κατάστημα - Διανομέας

Η επιλογή ενός εξουσιοδοτημένου καταστήματος είναι η εγγύησή σας για την παραλαβή του αρχικού προϊόντος, που δημιουργήθηκε από τον κατασκευαστή από ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας. Σας επιτρέπει επίσης να λάβετε την απαραίτητη βοήθεια από πιστοποιημένη υπηρεσία. Επιλέξτε μόνο εξουσιοδοτημένα καταστήματα!