• Ρολόγια Nautica | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες
NAUTICA MOD. A18712G
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. A19628G
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NAD16531L
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAD16532L
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAD21508G
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAI08513G
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAI10077G
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NAI19524G
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAI19532G
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAI19533G
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAPCPR001
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAPHST004
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NAPHST005
NAUTICA Mod. NAPHST005
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAPMAU004
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAPMAU008
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAPMIA004
NAUTICA MOD. NAPMIA004
Εξαντλημένο
NAUTICA MOD. NAPVNC004
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NCS 16 FLAG
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NCT 19
NAUTICA Mod. NCT 19
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NSR 106
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NAPNSF112
NAUTICA Mod. NAPNSF112
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NAPFWS001
NAUTICA Mod. NAPFWS001
Εξαντλημένο
NAUTICA Mod. NAPP25F17
NAUTICA Mod. NAPP25F17
Εξαντλημένο

Τα ρολόγια Nautica είναι μια πραγματική επιτυχία του κατασκευαστή που επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα δυνατά ρολόγια κολύμβησης. Χάρη στην προστασία τους από πιτσιλιές στο επίπεδο των 100 μέτρων, το καθένα είναι ιδανικό για να περάσετε χρόνο από τα θαλάσσια και τα θαλάσσια σπορ και το θαλάσσιο στιλ είναι ιδανικό για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Ρολόι Nautica - η ουσία του ναυτικού στυλ

Η μάρκα κυκλοφορεί στην αγορά από το 1983. Από το 1994, η εταιρεία λειτουργεί με το πλέον γνωστό όνομα, το οποίο από τα ιταλικά σημαίνει ιστιοπλοΐα σε σκάφος, το οποίο αναφέρεται τέλεια στο στυλ στο οποίο διατηρούνται τα προϊόντα της. Τα ρολόγια Nautica δημιουργήθηκαν για άτομα που σχετίζονται με θαλάσσια σπορ, το οποίο σχετίζεται άμεσα με το σχεδιασμό τους, το οποίο επιτρέπει τη βολική και εύκολη ανάγνωση του χρόνου σε σχεδόν όλες τις συνθήκες. Το πρωτότυπο στυλ σε συνδυασμό με ακριβείς κινήσεις χαλαζία είναι ένας τέλειος συνδυασμός. Η πλούσια ποικιλία της μάρκας Nautica περιλαμβάνει και τα δύο μοντέλα με σπορ χαρακτήρα και πιο κομψά ρολόγια. Η ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και τύπων λωρίδων σημαίνει ότι όλοι θα βρουν κάτι για τον εαυτό τους. Οι άνθρωποι που αναζητούν ένα λειτουργικό ρολόι θα πρέπει να ενδιαφέρονται για τα ρολόγια Nautica που είναι εξοπλισμένα με επιπλέον χρονογράφους. Χάρη στην παγκόσμια φύση των ρολογιών της, η μάρκα Nautica είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 75 χώρες, καθιστώντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες αμερικανικές μάρκες, η οποία αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων που φέρουν το λογότυπό της.

 

Ρολόγια Nautica - σε αρμονία με τη φύση

Η Nautica, ως εταιρεία εμπνευσμένη από την ιστιοπλοΐα και αφιερώνοντας τα προϊόντα της σε άτομα με ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής, δίνει μεγάλη προσοχή στην οικολογία. Κατά τη δημιουργία των προϊόντων της, η μάρκα χρησιμοποιεί τεχνολογίες που στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Κάθε μονάδα παραγωγής χρησιμοποιεί μια λύση εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία δίνει επίσης μεγάλη προσοχή στην ευαισθητοποίηση των υπαλλήλων της για το πρόβλημα της οικολογίας οργανώνοντας κατάλληλα, εξειδικευμένα εκπαιδευτικά μαθήματα για αυτούς.

 

Nautica ρολόγια τέλεια πάνω και κάτω από το νερό!

Τα ρολόγια Nautica έχουν σχεδιαστεί με αναφορές σε θαλάσσια σπορ και πάνω (ή υποβρύχια) αναψυχή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών των μοντέλων διακρίνεται από ένα πολύ υψηλό επίπεδο αντοχής στο νερό - το πρότυπο είναι το επίπεδο των 100 μέτρων, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία το ρολόι για θαλάσσια σπορ, κολύμπι ή ιστιοπλοΐα. Υπάρχουν επίσης πολλά πιο προηγμένα μοντέλα - ένα από αυτά μπορεί να είναι το ρολόι Nautica Porthole, το οποίο διακρίνεται από μια αντοχή στο νερό 200 μέτρων, η οποία επιτρέπει την άνετη κατάδυση σε μεγάλα βάθη χωρίς τον κίνδυνο να καταστρέψει το ρολόι.