• Ρολογια Armani Exchange | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Η ιστορία του Armani Exchange ξεκίνησε στην Αμερική τη δεκαετία του '90. Είναι μια μάρκα που απευθύνεται σε νέους και γενναίους κατοίκους μεγάλων πόλεων που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να δείξουν το μοναδικό τους στυλ. Η δυναμική ανάπτυξη της μάρκας το έκανε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες μόδας σε όλο τον κόσμο. Τα ρολόγια Armani Exchange δεν είναι μόνο χρήσιμα μοντέλα, αλλά και κομψά έργα τέχνης. Τα προϊόντα αυτής της μάρκας δείχνουν το χρώμα της πόλης και τον δυναμισμό της ζωής των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν.

 

Τα ρολόγια Armani Exchange είναι μια σχετικά νέα μάρκα, αλλά έχει ήδη αποκτήσει την αναγνώριση χιλιάδων ανθρώπων που αναζητούσαν το ρολόι των ονείρων τους. Τι μιλάει για αυτά τα μοντέλα και πώς διαφέρουν από την κύρια συλλογή Armani;

 

Ρολόγια Armani Exchange - απευθείας από τον πιο δημοφιλή σχεδιαστή

Η μάρκα Armani ιδρύθηκε το 1975 από τον τότε γνωστό σχεδιαστή Giorgio Armani, συνεργαζόμενος με πολλά σπίτια μόδας. Μετά από πολλές θετικές απαντήσεις από τους πελάτες του, αυτός και ο φίλος του Sergio Galeotti αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους μόδα. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν τα ρούχα σχεδιαστών του Armani φορούσαν διασημότητες όπως ο John Travolta, η Michelle Pfeiffer και ο Richard Gere, συμβάλλοντας στη συνεχιζόμενη δημοτικότητα του Armani. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ονομαστεί ο πιο δημοφιλής Ιταλός σχεδιαστής - το 2001, μια τέτοια ανακοίνωση έγινε από το Forbes. Η Armani, ωστόσο, δεν περιορίστηκε στη σχεδίαση ενδυμάτων - το σήμα της μεταφέρεται επίσης σε σειρές ρολογιών, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας ρολογιών Armani Exchange.

 

Το μοναδικό και ποικίλο στυλ των ρολογιών Armani Exchange

Το Armani Exchange είναι, πάνω απ 'όλα, ένας προσανατολισμός προς την ελευθερία και ένα απλό, απλό στυλ, ιδανικό για τη σύγχρονη εποχή. Χάρη στη χρήση ζωηρών και έντονων χρωμάτων, η μάρκα Armani Exchange δείχνει ότι σας επιτρέπει να βρεθείτε σε έναν δυναμικό τρόπο ζωής, χαρακτηριστικό κυρίως για νέους που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στη γρήγορη, αστική ζωή. Ωστόσο, όχι μόνο οι νέοι επιλέγουν τη μάρκα ρολογιών Armani Exchange. Είναι επίσης ιδανικό για άτομα που χρειάζονται απλά ένα κομψό ρολόι από έναν αποδεδειγμένο παγκοσμίως διάσημο σχεδιαστή.

 

Ρολόι Armani Exchange, το οποίο είναι μοναδικό για όλους

Τα ρολόγια Armani Exchange είναι εξαιρετικά ποικίλα. Μεταξύ αυτών μπορείτε να βρείτε μοντέλα επικεντρωμένα στην αναπαράσταση κλασικών ρολογιών με παραδοσιακό στυλ, αν και όχι χωρίς το νύχι, χαρακτηριστικό της μάρκας Armani. Εκτός από τα μινιμαλιστικά μοντέλα, η προσφορά του κατασκευαστή περιλαμβάνει επίσης ρολόγια που αναφέρονται στο σπορ στυλ, που θυμίζει την κατασκευή μοντέλων γνωστών από πολλές συλλογές που εστιάζουν στη δραστηριότητα και σπάζοντας νέα ρεκόρ. Τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά τους είναι, πάνω απ 'όλα, ελαφρώς μεγαλύτερα μεγέθη και παχύτερες θήκες, καθώς και η τοποθέτηση ακριβών χρονογράφων στους πίνακες. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις κυρίες - μοντέλα κοσμημάτων με πολλά κρύσταλλα στα στεφάνια έχουν προετοιμαστεί ειδικά για αυτές. Για άτομα που είναι προσκολλημένα σε πιο δυναμικές μορφές, η μάρκα Armani Exchange έχει ετοιμάσει ρολόγια με διάφορα χρώματα. Η προσφορά περιλαμβάνει και τα δύο μοντέλα με ομοιόμορφο χρώμα, καθώς και τα μοντέλα που λαμπυρίζουν με διαφορετικά χρώματα. Τα ρολόγια με κανάλια γεμάτα επιγραφές που σχετίζονται με το όνομα του κατασκευαστή αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή.

 

Επίσημος πωλητής Armani Exchange - Εξουσιοδοτημένο κατάστημα - Διανομέας

Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ρολόγια Armani Exchange από εξουσιοδοτημένη διανομή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Είμαστε ο επίσημος έμπορος ρολογιών Armani Exchange στην Ελλάδα.