• Ρολόγια Seiko | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

ΡΟΛΟΓΙΑ SEIKO

Για να πούμε την ιστορία της μάρκας Seiko, θα πρέπει κανείς να επιστρέψει στο 1881, όταν ο ιαπωνικός Kintaro Hattori ίδρυσε ένα εργοστάσιο το οποίο με τα χρόνια κέρδισε μεγάλη φήμη και κύρος μεταξύ των εταιρειών που παράγουν ρολόγια. Το όνομα Seiko, το οποίο στα Ιαπωνικά σημαίνει επιτυχία και αριστεία, μεταφράζεται στις πολλές επιτυχίες που έχει επιτύχει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Οι αρχές της μάρκας ήταν δύσκολες λόγω των διαφορών μεταξύ της ποιότητας των ασιατικών και ευρωπαϊκών ρολογιών. Ωστόσο, ο Hattori ταξίδεψε σε δυτικές χώρες για να παρατηρήσει και να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία που οδήγησε τον Seiko στην κορυφή με τα χρόνια.

Σήμερα, τα ρολόγια Seiko υπάρχουν επίσης στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Διάσημα μοντέλα μπορούν να προβληθούν σε ηθοποιούς όπως ο Roger Moore και ο Sean Connery - παίζοντας τον εμβληματικό χαρακτήρα του James Bond, και σε ταινίες όπως οι Alien και Apocalypse. Επί του παρόντος, ο Seiko είναι επίσης χορηγός της καριέρας του Σέρβου τενίστα Novak Djokovic, του οποίου το όνομα είναι η περιορισμένη έκδοση της σειράς Astron.

Οι σειρές ρολογιών SEIKO

Υπάρχουν πολλά υπέροχα μοντέλα ρολογιών Seiko για να βρουν όλοι το τέλειο ρολόι. Μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες σειρές: Grand Seiko, Astron, Presage, Prospex, Premier, Sportura, Diver's και Kinetic.

Μέχρι σήμερα, ο Seiko θυμάται για ένα πλούσιο παρελθόν, αλλά δεν φοβάται να αναλάβει νέες προκλήσεις και να κοιτάξει το μέλλον. Όλα τα στοιχεία και οι ιδέες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία νέων μηχανισμών προέρχονται μόνο από ένα ιαπωνικό εργοστάσιο. Έτσι, η εταιρεία αποδεικνύει ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει ρολόγια για όλους - τόσο για εκείνους που μόλις ξεκινούν την περιπέτειά τους με ρολόγια, όσο και για πραγματικούς γνώστες.