• Μέθοδοι πληρωμής

Στο κατάστημα διατίθενται διάφορες μέθοδοι πληρωμής.

1. Άμεση μεταφορά στον λογαριασμό

2. Πληρωμές PAYPAL

3. Πληρωμές με κάρτα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα PAYPAL

4. Γρήγορες διαδικτυακές πληρωμές που υποστηρίζονται από το PayU.

5. Με Αντικαταβολή μετρητοίς (ACS COURIER)

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία. 
(Χρέωση 5,12 € )

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα. Για προορισμούς εκτός Ελλάδας και για την Κύπρο υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης μόνο με έναν από τους υπόλοιπους τρόπους που ακολουθούν.

Το μέγιστο ποσό παραγγελίας που μπορεί να εξοφληθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής είναι € 300,00.Κρυπτογράφηση δεδομένων

Η εξασφάλιση οικονομικών και προσωπικών πληροφοριών είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας. Για αυτόν τον λόγο, κρυπτογραφούμε αυτόματα όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ του υπολογιστή σας και των διακομιστών μας.

Ο υπολογιστής σου:
Κατά την εγγραφή ή τη σύνδεση στον ιστότοπό μας, ελέγχουμε εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας υποστηρίζει το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL) έκδοση 3.0 ή μεταγενέστερη.

Σε εξέλιξη:
Οι πληροφορίες προστατεύονται από SSL χρησιμοποιώντας ένα κλειδί κρυπτογράφησης 168-bit (το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που διατίθεται σε εμπορικές εφαρμογές).

Διακομιστές PayPal:
Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές μας και προστατεύονται αυστηρά, τόσο φυσικά όσο και ηλεκτρονικά. Για την περαιτέρω προστασία της πιστωτικής σας κάρτας και του τραπεζικού σας αριθμού, οι διακομιστές με τείχος προστασίας δεν συνδέονται απευθείας στο Διαδίκτυο.

Μάθετε περισσότερα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους προστασίας των αγοραστών μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/security/buy-index.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρήσιμα εργαλεία, τις τεχνολογίες και τις συμβουλές κατά της απάτης, μεταβείτε στη σελίδα του Κέντρου ασφαλείας.