• Ρολόγια Guess | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Η ιστορία του Guess χρονολογείται από το 1981, όταν οι αδελφοί Paul και Maurice Marciano μπήκαν με τόλμη στην αμερικανική αγορά μόδας. Η γρήγορη επιτυχία οδήγησε στο γεγονός ότι τρία χρόνια αργότερα, εκτός από ρούχα, εμφανίστηκαν και ρολόγια. Επί του παρόντος, το Guess είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες που σχετίζεται με την τάξη, το κύρος, την καλή γεύση και την ατομικότητα. Τα σχέδια ρολογιών από τους αδελφούς Marciano χαρακτηρίζονται από έντονες διακοσμήσεις και διακριτικά χρώματα. Τα μοντέλα που έχουν υπογραφεί με τη μάρκα Guess αποτελούν πρόταση για κάθε άτομο που του αρέσει να παίζει με τη μόδα ή αναζητά αξεσουάρ που αντικατοπτρίζει την πλούσια προσωπικότητά της.

Ανακαλύπτετε ρολόγια Guess για γυναίκες και άνδρες - επιλέξτε το στυλ σας

Από την αρχή, η μάρκα Guess επικεντρώθηκε στην παραγωγή μοντέρνων ρολογιών που χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας κινήσεις χαλαζία σε συνδυασμό με ένα υπερβολικό και κομψό πλαίσιο. Αυτά τα ρολόγια είναι εξαιρετικά ακριβή και δεν απαιτούν καμία παρέμβαση του χρήστη στην εργασία τους, εκτός από την περιοδική αντικατάσταση της μπαταρίας. Ο μοναδικός σχεδιασμός και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας εγγυώνται την ικανοποίηση κάθε χρήστη. Από την πλούσια προσφορά του κατασκευαστή, κυρίες και κύριοι σίγουρα θα βρουν κάτι για τον εαυτό τους - τα ρολόγια σε ασήμι ή χρυσό θα εκτιμηθούν σίγουρα από τους λάτρεις των τέλεια τελειωμένων ειδών. Όλα τα επιχρυσωμένα ρολόγια Guess κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη τεχνική επίστρωσης PVD - χάρη σε αυτό, τα επιχρυσωμένα στοιχεία είναι ανθεκτικά και φαίνονται πάντα καλά. Μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι κάθε ένα από τα ρολόγια Guess συνδυάζει υψηλή ποιότητα και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα νέα χρώματα, οι συνδυασμοί των τολμηρών σχεδίων, των υλικών και των χρωμάτων είναι αυτό που διακρίνει κάθε ρολόι από τις τελευταίες συλλογές Guess.

Επιλέξτε ένα ρολόι Guess στη χαμηλότερη τιμή!

Το κατάστημά μας Restjewellery.gr είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της μάρκας. Στην προσφορά μας θα βρείτε τις πιο πρόσφατες συλλογές ανδρικών και γυναικείων ρολογιών Guess στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Όλα τα ρολόγια συνοδεύονται από την επίσημη διετή εγγύηση Guess και κομψή και αποκλειστική συσκευασία.