• Ρολόγια Versus Versace | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες
Δεν υπάρχουν προϊόντα για να εμφανίσετε

Versus Versace είναι μια διαχρονική μάρκα με οικογενειακό ιστορικό - ο Gianni Versace το δημιούργησε το 1989 ως δώρο για την αδερφή του Donatelli. Το leitmotif ήταν ένα υπερβολικό στυλ, που συνδέεται με την ενέργεια του rock'n'roll, της εξέγερσης και της πρωτοπορίας. Η Donatella έδωσε αποτελεσματικά στη μάρκα τον δικό της χαρακτήρα, δημιουργώντας δημιουργικά και αντισυμβατικά έργα. Θα μπορούσε να γιορτάσει την παγκόσμια επιτυχία της μετά από ένα χρόνο με την πρώτη επίδειξη μόδας που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο. Μεταξύ 2005 και 2009, η Donatella σταμάτησε να δημιουργεί νέα έργα για να μπορέσει να επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη. Το διάλειμμα αρκετών ετών ήταν καλό για τον σχεδιαστή, επειδή η Versace επέστρεψε θριαμβευτικά στις πασαρέλες του κόσμου, και η προσφορά επεκτάθηκε και για να συμπεριλάβει ρολόγια.

 

Μοναδικά ρολόγια Versus Versace - βρείτε το στυλ σας

Τα ρολόγια Versus Versace δημιουργούνται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στην πρώτη ομάδα. Αυτά τα ρολόγια ορίζονται καλύτερα από την έννοια της μοναδικότητας - όλα τα μοντέλα βασίζονται σε ατομικά, διακριτικά σχέδια που παρέχουν μια ασυνήθιστη και μοναδική εμφάνιση, ταιριάζοντας τέλεια με κάθε τύπο ντουλάπας. Όλα τα μοντέλα - γυναίκες και άνδρες - μπορούν επίσης να χωριστούν σε δύο βασικές συλλογές:

 

Fire Island - δυναμικά μοντέλα που συνδυάζουν πλαστική θήκη με ιμάντα από το ίδιο υλικό. Πολυάριθμες χρωματικές παραλλαγές σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το ρολόι σε κάθε χρήστη και ο σπορ σχεδιασμός του σε συνδυασμό με τον κλασικό και πολυτελή χαρακτήρα δίνει ένα μοναδικό ρολόι που θα θέλει κάθε κυρία.

Νέο λογότυπο - αυτή είναι μια από τις νεότερες σειρές, που γίνεται αργά μια βιτρίνα της μάρκας Versus Versace. Η φαρδιά στεφάνη αυξάνει την αντίσταση του ρολογιού σε μηχανικές βλάβες και έτσι προσελκύει την προσοχή. Η στιβαρή φύση αυτών των ρολογιών ενισχύεται από πολλές παραλλαγές ιμάντων.

Η δύναμη και η ακρίβεια κάθε ρολογιού Versus Versace

Τα μοντέλα Versus Versace λειτουργούν με τις αποτελεσματικές κινήσεις χαλαζία, που τροφοδοτούνται από ενέργεια που ρέει από μια μπαταρία. Τα κανάλια καλύπτονται με ορυκτό γυαλί, το οποίο προστατεύει ικανοποιητικά από πιθανές γρατζουνιές και μώλωπες, ενώ τα στοιχεία της θήκης είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι ή άνετο πλαστικό. Επιπλέον, στα κανάλια όλων των αντιγράφων υπάρχει ένα λογότυπο μάρκας - ένα λιοντάρι.

Ρολόι Versus Versace - σχόλια

Οι απόψεις των πελατών που αγόρασαν ρολόγια Versus Versace στο κατάστημά μας δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Αυτά είναι επαινετικά ρολόγια που προσθέτουν κύρος και κατατάσσονται μεταξύ των αγαπημένων σας. Ένα μοντέρνο ρολόι δεν είναι μόνο ένα πρακτικό gadget στο χέρι σας, αλλά και ένα πολύτιμο αξεσουάρ κοσμημάτων για κάθε περίσταση. Αυτό αποδεικνύεται από τα μοντέλα που εκτιμώνται από ικανοποιημένους χρήστες.

Όλα τα ρολόγια Versus Versace που διατίθενται στο κατάστημα Restjewellery.gr προέρχονται από νόμιμη, επίσημη διανομή και συνοδεύονται από το αρχικό κουτί της μάρκας και την διετή εγγύηση του κατασκευαστή.