• Ρολόγια Ice Watch | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Το Ice Watch είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργοστάσια ωρολογοποιών - ιδρύθηκε το 2007 στο Βέλγιο και μέσα σε λίγα χρόνια κέρδισε την αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Τα σχέδια της μάρκας στοχεύουν σε έναν στόχο - πρέπει να είναι καθολικά, αλλά μοναδικά, έτσι ώστε κάθε άτομο να αισθάνεται καλά σε αυτά. Οι κατασκευαστές δεν τους αρέσουν τα τμήματα, οπότε ανεξάρτητα από το τι κάνετε, όπου εργάζεστε και ποια ενδιαφέροντα έχετε, το Ice-Watch θα φτιαχτεί μόνο με γνώμονα. Η βελγική εταιρεία δίνει μεγάλη προσοχή στην κατασκευή - τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με το ιαπωνικό κίνημα Miyota.

 

Επιλέξτε το ανθεκτικό και άνετο ρολόι ICE-WATCH!

Τα ρολόγια Ice-Watch είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση. Τα μεμονωμένα μοντέλα χαρακτηρίζονται από μια πλήρη γκάμα χρωμάτων επιλογής και ιμάντα, έτσι ώστε όλοι να βρουν την κατάλληλη σύνθεση. Οι περισσότεροι ιμάντες παρακολούθησης πάγου είναι κατασκευασμένοι από πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στη φθορά πλαστικό και σιλικόνη. Είναι μια τέλεια λύση, διότι τέτοια ρολόγια είναι ελαφριά που εξασφαλίζουν υψηλή άνεση στη φθορά χωρίς φόβο φθοράς. Δεν φθείρονται σε επαφή με το νερό, σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς δερμάτινους ιμάντες, ώστε να μπορείτε να κολυμπήσετε στο ρολόι. Το Ice-Watch έχει σχεδιάσει τα μοντέλα του να είναι αδιάβροχα σε 10 ATM, το οποίο εξασφαλίζει ασφάλεια κατά την κολύμβηση στην επιφάνεια.

 

Πολλές συλλογές Ice Watch - βρείτε το μοντέλο σας!

Μεταξύ των ρολογιών αυτής της μάρκας, μπορούμε να βρούμε πολλές σειρές, όπως το Ice-Watch White, δηλαδή μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από μικρότερες διαστάσεις και το χαρακτηριστικό λευκό με ρίγες και θήκες. Είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε λευκή στολή - από αθλήματα, καθημερινά, έως βγαίνοντας. Η σειρά Ice-Watch Mini έχει σχεδιαστεί για τους νεότερους χρήστες που χρειάζονται μικρά ρολόγια, αλλά δεν έχουν ατομικό στυλ και ποικιλία χρωμάτων, ακριβώς για δυναμικά παιδιά. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συλλογές, ωστόσο, είναι αναμφίβολα η σειρά των ανδρικών ρολογιών Ice-Watch Vintage, σε κλασικό, μινιμαλιστικό στιλ και με κομψά δερμάτινα λουριά. Η σειρά Moto -port BMW Ice-Watch είναι επίσης αξιοσημείωτη, αναφερόμενη στα εμβληματικά γερμανικά αυτοκίνητα - τόσο το λογότυπό τους στο καντράν όσο και το ίδιο το καντράν, αναφέροντας στιλιστικά το εσωτερικό αυτών των ασυνήθιστων αυτοκινήτων.

 

Τι είδους μηχανισμό θα βρείτε στο Ice Watch;

Μέσα στα ρολόγια υπάρχουν ακριβείς κινήσεις χαλαζία, οι οποίες, χάρη στην υψηλή τους ακρίβεια, διασφαλίζουν πάντα την τρέχουσα ώρα και δεν χρειάζεται να παρεμβαίνουν στη λειτουργία του ρολογιού εκτός από την αλλαγή της μπαταρίας. Οι μηχανισμοί προστατεύονται με πλαστικούς ή ανοξείδωτο χάλυβα φακέλους, οι οποίοι εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας αντοχή στις βλάβες - τόσο μηχανικά όσο και εκείνα που σχετίζονται με πιτσιλιές ή βρωμιά.