• Πολιτική απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η χρήση ιστότοπων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη / χρήστη από τον ιστότοπο restjewellery.pl, που ανήκει στην εταιρεία "REST", εφεξής "η εταιρεία", απαιτεί άνευ όρων συγκατάθεση στην Πολιτική απορρήτου σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων αυτού του ιστότοπου. Επομένως, ο επισκέπτης / χρήστης πρέπει να διαβάσει προσεκτικά το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας πριν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του ιστότοπού μας. Εάν δεν το κάνει, θα πρέπει να το εγκαταλείψει και να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και το περιεχόμενό του.

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει κατά καιρούς σύμφωνα με τη νομοθεσία ή αλλαγές στον κλάδο. Δεν θα κοινοποιήσουμε σαφώς στους πελάτες ή στους χρήστες του ιστότοπού μας τέτοιες αλλαγές. Αντ 'αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου restjewellery.pl, ακόμη και μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, υποδηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων.


Προστασία προσωπικών δεδομένων και προστασία δεδομένων.

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Ποτέ δεν θα πουλήσουμε, ενοικιάσουμε, διανείμουμε ή αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη γονική συγκατάθεση πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Σχετική νομοθεσία.

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα υπολογιστών της εταιρείας μας, αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις ακόλουθες διατάξεις:

Οδηγία για την προστασία δεδομένων της ΕΕ 1995 (DPD)

Κανονισμός ΕΕ 2018 για τη γενική προστασία δεδομένων (GDPR)

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους λόγους:

Παρακολούθηση της κυκλοφορίας

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να προσδιορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τους ιστότοπούς μας και για να δούμε πώς λειτουργούν σε αυτόν τον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως γεωγραφική τοποθεσία, συσκευή, πρόγραμμα περιήγησης ιστού και λειτουργικό σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν μας δίνει προσωπικές γνώσεις. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτήν. Πιστεύουμε ότι η Google είναι ένας εξωτερικός πάροχος επεξεργασίας δεδομένων που συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.


Φόρμα επικοινωνίας και σύνδεσμοι email

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του συνδέσμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί σε αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταφερθεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο πάροχο επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζεται παρακάτω στο "Our εξωτερικοί επεξεργαστές δεδομένων ". Αντ 'αυτού, αυτά τα δεδομένα θα μας σταλούν μέσω e-mail μέσω SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι διακομιστές SMTP μας προστατεύονται από το πρωτόκολλο ασφαλείας TLS, το οποίο σημαίνει ότι το περιεχόμενο του email είναι κρυπτογραφημένο πριν αποσταλεί μέσω του Διαδικτύου. Το περιεχόμενο των e-mail αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές μας.

Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο e-mail, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας αποστέλλεται θα αποθηκευτεί σε μια βάση δεδομένων στον ιστότοπο. Η διεύθυνση email σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του ιστότοπου, εφόσον χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έως ότου ζητήσετε ρητά την κατάργησή της από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντας ένα email στο info@restjewellery.com με θέμα "κατάργηση email από τη λίστα ενημερωτικών δελτίων" και καθορίστε το email που θέλετε να διαγράψετε. Εφ 'όσον η διεύθυνση e-mail σας παραμένει στη βάση δεδομένων, θα λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις e-mail από εμάς.


Σχετικά με τον διακομιστή αυτής της σελίδας

Όλη η κίνηση στο Διαδίκτυο (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και μεταδίδεται μέσω HTTPS χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL).

Οι εξωτερικοί μας επεξεργαστές δεδομένων

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτές οι αρχές έχουν επιλεγεί προσεκτικά για συμμόρφωση με τις διατάξεις που αναφέρονται σε αυτό το κείμενο.

Παραβίαση δεδομένων

Όσον αφορά όλα τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστεί αυτό. Θα αναφέρουμε οποιαδήποτε παράνομη παραβίαση αυτού του ιστότοπου ή οποιασδήποτε βάσης δεδομένων επεξεργαστών τρίτων σε οποιονδήποτε και οποιονδήποτε άμεσα ενδιαφερόμενο και στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν κλαπεί τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε αναγνωρίσιμη μορφή.

Ελεγκτής δεδομένων

Το Restjewellery.pl, όπως έπρεπε, διόρισε ένα άτομο υπεύθυνο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα δικαιώματά σας:

Σύμφωνα με τον Νόμο για την προστασία των ατόμων από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και για την ελεύθερη ροή δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:


Πρόσβαση και πληροφορίες
Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει, για ποιο σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο καιρό θα τα αποθηκεύσουμε.

Διόρθωση
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες για εσάς και ακόμη και να συμπληρώσετε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς.

Περιορισμός και πρόληψη της επεξεργασίας
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή ακόμη και να απενεργοποιήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας παράνομα ή εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε προσφορές προϊόντων και τις υπηρεσίες μας.

Κινητικότητα
Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλον οργανισμό εκ μέρους σας.

Αφαιρώ
Τέλος, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία του και εάν τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία παράνομα, παραβίαση της Πολιτικής Απορρήτου.

Εάν θέλετε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Στέλνοντας ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: info@restjewellery.gr

Με επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 196, Καλλιθέα 17671, Αθήνα

Μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος (Ο λογαριασμός μου - προσθήκη εισιτηρίου)

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα με την αίτησή σας. Το αίτημά σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας, ωστόσο αυτό μπορεί να παραταθεί σε δύο μήνες εάν το αίτημα είναι περίπλοκο ή πολλαπλό.


Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα είναι δωρεάν.