• Ρολόγια Casio | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Καινοτόμες λύσεις που οδηγούν στην επιτυχία της μάρκας Casio

Η εταιρεία Casio επανέλαβε τον θρίαμβο της πολλές φορές τα χρόνια, εισάγοντας διαδοχικά τεχνολογικές καινοτομίες στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης της ρολόγια με ηλεκτρονική οθόνη LCD και κίνηση χαλαζία, και το πρώτο ρολόι στην αγορά με αριθμομηχανή. Μετά από σχεδόν 40 χρόνια, η μάρκα εξακολουθεί να είναι σε θέση να εκπλήξει τους πελάτες της παρέχοντάς τους προϊόντα εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία. Το Casio δεν είναι μόνο παραδοσιακά, κομψά ρολόγια, αλλά και αθλητικά ρολόγια εξοπλισμένα με διάφορες λειτουργίες προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο προπόνησης, ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Επί του παρόντος, η εταιρεία χρησιμοποιεί την τελευταία παγκόσμια τεχνολογία στα ρολόγια της, δημιουργώντας ένα από τα πιο προηγμένα ηλεκτρονικά ρολόγια. Οι πιο δημοφιλείς γραμμές παρακολούθησης Casio παρουσιάζονται παρακάτω.

Casio ρολόγια για αθλητές

Τα μοντέλα σχεδιασμένα Casio G-Shock ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για άτομα που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Δημιουργήθηκε για να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις. Ανθεκτικό σε κραδασμούς, σκόνη, νερό και σκληρές καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν μοντέλα με συγχρονισμό με ατομικό ρολόι, ηλιακές μπαταρίες, αισθητήρες μέτρησης θερμοκρασίας αέρα ή ατμοσφαιρικής πίεσης. Είναι η τέλεια επιλογή για όλους που περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους. Μια ειδική σειρά ρολογιών G-Shock αφιερωμένη στις γυναίκες είναι τα ρολόγια Casio Baby-G.

Κομψά ρολόγια Casio -επιλέξτε ένα από τα μοναδικά μοντέλα

Casio Edifice, ή σπορ και κομψά ρολόγια για κάθε περίσταση. Μπορείτε να βρείτε εδώ μοντέλα εξοπλισμένα με χρονογράφους, ηλιακές μπαταρίες ή λειτουργίες ραδιοσυγχρονισμού με ατομικό ρολόι.

Το Casio παρακολουθεί δύσκολες συνθήκες

Το Casio Protrek είναι πολυλειτουργικά ρολόγια εξοπλισμένα με όλους τους δυνατούς τύπους συσκευών όπως θερμόμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα, υψόμετρο και ηλιακές μπαταρίες. Αυτά είναι χρονοδιακόπτες που θα σας υποστηρίξουν σε οποιοδήποτε έδαφος.

Ιαπωνική τεχνολογία στα ρολόγια Casio

Εάν η ακρίβεια της ένδειξης ώρας είναι σημαντική για εσάς, ελέγξτε τη γραμμή Casio Waveceptor. Αυτά τα ρολόγια χρησιμοποιούν τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα όταν πρόκειται για συγχρονισμό ραδιοφώνου της ένδειξης ώρας με το ατομικό ρολόι. Τα ρολόγια Waveceptor λαμβάνουν σήμα ραδιορύθμισης για να διατηρούν τον πλήρη συγχρονισμό τους με ατομικά ρολόγια σε όλο τον κόσμο.

Ρολόγια Casio για τους λάτρεις του ρετρό στιλ

Τα ρολόγια στη συλλογή Casio Vintage αναφέρονται στα δημοφιλή μοντέλα της δεκαετίας του '80 και του '90. Είναι ένα κλασικό μεταξύ ρολογιών, το οποίο εκείνη την εποχή χαρακτηριζόταν από μια μοναδική, φουτουριστική εμφάνιση και λειτουργικότητα. Τα ρολόγια Casio Retro περιλαμβάνουν αναλογικά ρολόγια με στρογγυλή θήκη και χαρακτηριστικά ορθογώνια ρολόγια με μονόχρωμη οθόνη. Ορισμένα από αυτά έχουν ακόμη και αριθμομηχανή με πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο. Η καρδιά των ρολογιών είναι μια ακριβής κίνηση χαλαζία με μπαταρία. Το Casio Retro είναι μια τέλεια πρόταση για όλους όσους εκτιμούν τον κλασικό σχεδιασμό και λίγο παλιό σχολικό στιλ.