• Ρολόγια Tomy Hilfiger | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες
TOMMY HILFIGER WATCHES Mod. 1782448
Εξαντλημένο
TOMMY HILFIGER WATCHES Mod. 1782501
Εξαντλημένο
TOMMY HILFIGER WATCHES Mod. 1782503
Εξαντλημένο
TOMMY HILFIGER WATCHES Mod. 1782591
Εξαντλημένο
TOMMY HILFIGER WATCHES Mod. 1792061
Εξαντλημένο
TOMMY HILFIGER WATCHES Mod. 1792059
Εξαντλημένο
TOMMY HILFIGER WATCHES Mod. 1792063
Εξαντλημένο

Η Tommy Hilfiger είναι μια μάρκα της οποίας η αισθητική σχετίζεται στενά με την ιστορία. Η μόδα της Hilfiger είναι ένα κομψό της Νέας Υόρκης εμπλουτισμένο με πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια στα οποία ο καθένας μπορεί να αισθάνεται καλά και σίγουρος. Ο ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Thomas Jacob Hilfiger, ο οποίος ίδρυσε το εμπορικό του σήμα το 1985. Ωστόσο, ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν εύκολος. Ο σχεδιαστής είχε έναν στόχο για μεγάλο χρονικό διάστημα - να δημιουργήσει τη δική του μάρκα. Μία από τις πρώτες επιχειρήσεις μόδας ήταν η λιανική - η Hilfiger άνοιξε ένα κατάστημα όπου μπορούσαν να αγοραστούν ρούχα από τη Νέα Υόρκη. Το μέρος είχε ψυχή γιατί έγινε επίσης τόπος συνάντησης για νέους. Οι αλλαγές στην αγορά είδαν τον Tommy να μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη. Εκεί είχε την ευκαιρία να βοηθήσει τον Calvin Klein, αλλά σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί του για να δημιουργήσει την πρώτη του δική του συλλογή. Λίγο αργότερα, ο Tommy ανέλαβε την αγορά της μόδας και η προσφορά του περιλάμβανε επίσης ένα ευρύ φάσμα μοντέλων ρολογιών.

 

Η ιδιαιτερότητα της μάρκας Tommy Hilfiger

Εμπνευσμένος από τον πατέρα του ωρολογοποιίας, ο Tommy Hilfiger αποφάσισε να παράγει ρολόγια με το λογότυπό του. Έτσι, το 2001, η παραγωγή και διανομή ρολογιών Tommy Hilfiger ανατέθηκε στον ελβετικό όμιλο Movado. Η μορφή των ρολογιών αναφέρεται στα κλασικά. Μπορούμε να βρούμε πολλά μοντέλα σε ατσάλινα βραχιόλια ή τους πάντοτε μοντέρνους και διαχρονικούς ιμάντες από δέρμα και καουτσούκ. Κάθε τύπος θα βρει μια διαφορετική εφαρμογή, ένα λουράκι από καουτσούκ και ένα βραχιόλι θα είναι ιδανικά για casual στυλ, ενώ ο δερμάτινος ιμάντας δίνει μια κομψή εμφάνιση. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ρολόγια με στοιχεία μοντέρνου σχεδιασμού. Μπορούμε να βρούμε εδώ συνδυασμούς μιας κλασικής ατσάλινης θήκης με κυβικό ζιρκονία και ένα ύφασμα ή λαστιχένιο λουράκι, ή πρωτότυπες λεπτομέρειες στο καντράν. Τα ρολόγια Tommy Hilfiger θα προσελκύσουν τόσο γυναίκες όσο και άντρες πελάτες που εκτιμούν μια καθολική εμφάνιση που ταιριάζει καλά με οποιοδήποτε στυλ. Ο διαχρονικός σχεδιασμός των ρολογιών Tommy Hilfiger είναι εντυπωσιακός και φαίνεται υπέροχος.

 

Τα καλύτερα της τεχνολογίας στα ρολόγια Tommy Hilfiger

Οι κινήσεις στα ρολόγια Tommy Hilfiger εγγυώνται εξαιρετική ακρίβεια στο βάδισμα. Έχει επιτευχθεί απίστευτη ακρίβεια χάρη στη χρήση χαλαζία που ρυθμίζει το έργο του ρολογιού. Η ακρίβεια και η αξιοπιστία των κινήσεων χαλαζία είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα, η υψηλή εργασιακή κουλτούρα εγγυάται ότι η αντικατάσταση της μπαταρίας κάθε δύο χρόνια θα είναι η μόνη ανησυχία του ιδιοκτήτη του ρολογιού.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ρολόγια Tommy Hilfiger - το Restjewellery.gr είναι ένα εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης. Όλα τα μοντέλα TH που προσφέρονται στο κατάστημά μας έχουν διετή εγγύηση διανομέα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα ρολόγια είναι συσκευασμένα σε κουτιά σχεδιαστών.

 

Κατάστημα Restjewellery.gr με ρολόγια Tommy Hilfiger

Επιλέξτε ρολόγια Tommy Hilfiger - το κατάστημα restjewellery είναι ένα μέρος όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μοντέλων και εγγυημένη υψηλή ποιότητα! Επιλέξτε τα καλύτερα ρολόγια Tommy Hilfiger στη Βαρσοβία!