Η περίοδο των Χριστουγέννων είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου - χιόνι, κάλαντα, όμορφες διακοσμήσεις στα καταστήματα, ένας ανυπόμονος χρόνος αναμονής για τα Χριστούγεννα και, φυσικά, δώρα! Η συνάντηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι η ώρα να ανταλλάξετε δώρα που θα φέρουν πολλή χαρά. Όταν αναζητάτε το τέλειο δώρο, αξίζει να δώσετε προσοχή στα υπέροχα ρολόγια και μαχαίρια τσέπης Victorinox, τα οποία θα είναι ένα δώρο όχι μόνο κομψό, αλλά και εξαιρετικά πρακτικό.

Victorinox - θρυλικά ρολόγια και μαχαίρια τσέπης

Το Victorinox δεν χρειάζεται να εισαχθεί σε κανέναν. Η ελβετική μάρκα κέρδισε το θρύλο της μόνη της. Το 1884 στο Ibach ιδρύθηκε ως ένα μικρό, πολύ μικρό εργαστήριο παραγωγής μαχαιριών. Χάρη στη δημιουργία της εταιρείας, η περιοχή κέρδισε πολλά - η μετανάστευση και η ανεργία μειώθηκαν και επτά χρόνια αργότερα η μάρκα Victorinox υπέγραψε συμβόλαιο με τον ελβετικό στρατό και στη συνέχεια η ιστορία της μάρκας προχώρησε. Μετά από λίγο καιρό, η μάρκα αποφάσισε να ακολουθήσει τους χρόνους, κυριολεκτικά, γιατί άρχισε επίσης να παράγει ρολόγια υψηλής ποιότητας, με ποιότητα που δεν ταιριάζει με τα θρυλικά μαχαίρια.

Το Victorinox είναι επομένως ένα καταπληκτικό κλασικό και η υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Τόσο το μαχαίρι όσο και το ρολόι Victorinox θα αποδεικνύονται καθημερινά, καθώς και σε ασυνήθιστες συνθήκες επιβίωσης. Αγοράζοντας το ως δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα το κάνετε να κερδίσει ένα χρήσιμο πράγμα για πολλά χρόνια. Είναι ένα δώρο για τους οπαδούς ανθεκτικών ανδρικών ρολογιών, γυναικείων ρολογιών και καθολικών μαχαιριών τσέπης, χρήσιμα σε κάθε περίπτωση, ακόμη και το πιο λεπτό. Τι να διαλέξετε; Παρακάτω παρουσιάζω ιδέες για ένα δώρο με τη μορφή ρολογιών και μαχαιριών τσέπης Victorinox.

Zegarki Victorinox

Victorinox I.N.O.X. Carbon Limited Edition Σετ δώρου - Έτοιμο για συσκευασία!

Μην σκέφτεστε πολύ καιρό - Victorinox I.N.O.X. Το Carbon Limited Edition Gift Set 241927.1 είναι μια λαμπρή ιδέα δώρου, το καλύτερο, αμέσως συσκευασμένο σε ένα πραγματικά δροσερό κουτί. Αλλά από την αρχή. Έχουμε ένα ρολόι εδώ, και όχι μόνο κανένα. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό άνθρακα και διαθέτει καντράν μοτίβο camo καλυμμένο με γυαλί ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατσουνιές με αντανάκλαση. Το μοντέλο είναι αναρτημένο σε ανθεκτική ζώνη πλεγμένη με σχοινί paracord, το οποίο μπορεί να ακινητοποιηθεί σε καταστάσεις κρίσης και να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, γραμμή αποσκευών ή κορδόνι. 200 μέτρα αντοχής στο νερό είναι μια απόλαυση για τους λάτρεις των καταδύσεων και κολύμβησης. Το ρολόι περιορίζεται σε 1500 κομμάτια παγκοσμίως. Επιπλέον, το ρολόι έρχεται με ένα χρωματιστό μαχαίρι τσέπης. Ένα κουτί ονείρου για κάθε άντρα που του αρέσει παιχνίδια για μεγάλα αγόρια.

Zegarek Victorinox Carbon

Victorinox I.N.O.X. V - δύναμη στροφής σε ροζ χρυσό ρύθμιση

Γυναικείο ρολόι Victorinox I.N.O.X. Το V 241880 θα είναι σίγουρα ένα μάτι ταύρου για μια κομψή γυναίκα που δεν θα ήθελε ένα βαρετό ρολόι. Η θήκη από ροζ χρυσό είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και κρέμεται από ένα μαύρο λουράκι παρακορδόνι πλεγμένο εξ ολοκλήρου με το χέρι. Αυτή η ταινία μπορεί επίσης να αποσυνδεθεί σε ειδικές περιπτώσεις. Το μαύρο καντράν σε συνδυασμό με τη θήκη από ροζ χρυσό του δίνει μια πολυτελή εμφάνιση. Ο πίνακας κρύβεται από κρύσταλλο ζαφείρι ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Το ρολόι έχει ένδειξη χαμηλής μπαταρίας και βιδωτή κορώνα που αυξάνει την αντίσταση στο νερό του μοντέλου. Το σετ περιλαμβάνει ένα επιπλέον μαύρο κάλυμμα για τη θήκη. Επιπλέον, με το ρολόι, έχετε ένα μαχαίρι τσέπης Spartan Wood. Το τέλειο σετ για γενναίες γυναίκες στις οποίες ανήκει αυτός ο κόσμος!

Zegarek Victorinox INOX

Victorinox Manager Pocket Knife - ένα μοντέλο λατρείας, ένα παγκόσμιο hit

Το μαχαίρι τσέπης Victorinox Manager 0.6365 έχει σίγουρα δει από τον καθένα μας τουλάχιστον μία φορά στη ζωή, ακόμη και αν όχι με τα μάτια μας, τουλάχιστον στη φωτογραφία. Το φωτεινό κόκκινο μαχαίρι τσέπης είναι ένα καθολικό μοντέλο που θα είναι χρήσιμο τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Η ελβετική παραγωγή είναι ένα μαχαίρι τσέπης πολλαπλών χρήσεων, το κόκκινο περίβλημα είναι κατασκευασμένο από celidor και τα άλλα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. 11 λειτουργίες είναι πολλές - ένα στυλό με ξαναγέμισμα, γεμάτο υπό πίεση, ανοιχτήρι μπουκαλιών, ψαλίδι μεγαλύτερο και μικρότερο, αρχείο νυχιών, απογυμνωτή καλωδίων, κατσαβίδι 2,5 mm, μπρελόκ, κατσαβίδι Phillips και μια οδοντογλυφίδα. Το μαχαίρι τσέπης έχει μήκος μικρότερο από 6 cm, οπότε χωράει άνετα σε τσέπη, πορτοφόλι ή σακίδιο.

Scyzoryk Victorinox Manager

Το μαχαίρι τσέπης Victorinox Classic SD Wood - κατηγορία και κομψότητα σε ξύλινο σκελετό

Το μαχαίρι τσέπης Victorinox Classic SD Wood 0.6221.63 είναι μια πρόταση ενός ελβετικού ελατηρίου με πρόσθετες λειτουργίες. Δεν είναι τόσο γεμάτο με στοιχεία όσο ο εικονικός προκάτοχός του παραπάνω, αλλά χαρακτηρίζεται από εξαιρετική χρησιμότητα και κομψότητα. Το καφέ περίβλημα του μοντέλου είναι κατασκευασμένο από ευρωπαϊκό ξύλο καρυδιάς, το οποίο δίνει την τάξη και την πολυτέλεια του μαχαιριού τσέπης. Έχουμε πέντε πολύ χρήσιμες λειτουργίες εδώ: μια λεπίδα μαχαιριού, ένα μικρό ψαλίδι (π.χ. για το κόψιμο μιας χορδής, το κόψιμο ενός νυχιού), ένα αρχείο νυχιών (χρήσιμο όχι μόνο για τη φροντίδα των χεριών σας, αλλά και για την πριγκίπισσα κάτι), ένα κατσαβίδι 2,5 mm και έναν κύκλο στα κλειδιά. Το μέγεθος των 58 mm το καθιστά βολικό και μικρό. Ιδανικό για γυναίκες, αλλά και για άνδρες.

Scyzoryk Victorinox Classic SD Wood

Victorinox - μια ιδέα για χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Το Victorinox, όπως μπορείτε να δείτε, είναι μια μάρκα γυναικείων και ανδρικών ρολογιών, καθώς και υπέροχα πολυλειτουργικά ελβετικά μαχαίρια τσέπης, που γοητεύουν με την απλότητα, τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό τους. Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα δώρου για ένα αγαπημένο πρόσωπο - κάθε ρολόι και μαχαίρι τσέπης είναι γεμάτο με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα, η οποία σας επιτρέπει να το δώσετε στον παραλήπτη με πραγματική ευχαρίστηση!