Η Timberland είναι μια μοναδική μάρκα, το προϊόν της οποίας δεν θα συγχέετε με κανένα άλλο. Δημιουργήθηκε ειδικά για όσους εκτιμούν την επαφή με τη φύση. Πρωτότυπος σχεδιασμός, λειτουργικότητα και ενδιαφέρουσα ιστορία - διαβάστε τι κάνει αυτό τον κατασκευαστή ρολογιών ξεχωριστό.

Timberland ρολόι - ποια είναι η ιστορία του;

Η μάρκα Timberland ιδρύθηκε το 1952, όταν ιδρύθηκε από έναν Αμερικανό τσαγκάρη. Τα πρώτα και μέχρι τώρα πιο γνωστά προϊόντα της εταιρείας είναι αδιάβροχα παπούτσια, εκτιμώμενα σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία που πέτυχε η Timberland χάρη στην εισαγωγή ενός καινοτόμου μοντέλου υποδημάτων στην αγορά σήμαινε ότι η μάρκα αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα, επεκτείνοντας τη γκάμα της με ρούχα και αξεσουάρ. Ένα από αυτά έχει γίνει επίσης τα ρολόγια που η αμερικανική εταιρεία παράγει από το 1996.

Για ποιον είναι τα ρολόγια Timberland;

Το πρώτο εμπορικό σήμα είναι το Timberlander, το οποίο σε δωρεάν μετάφραση σημαίνει "άντρας από το δάσος". Η εταιρεία δημιουργήθηκε ως απάντηση στην ανάγκη να ζει σε αρμονία με τη φύση. Τα ρολόγια που παράγει η Timberland είναι μοντέλα για ενεργούς άντρες που εκτι&m