Η Timberland είναι μια μοναδική μάρκα, το προϊόν της οποίας δεν θα συγχέετε με κανένα άλλο. Δημιουργήθηκε ειδικά για όσους εκτιμούν την επαφή με τη φύση. Πρωτότυπος σχεδιασμός, λειτουργικότητα και ενδιαφέρουσα ιστορία - διαβάστε τι κάνει αυτό τον κατασκευαστή ρολογιών ξεχωριστό.

Timberland ρολόι - ποια είναι η ιστορία του;

Η μάρκα Timberland ιδρύθηκε το 1952, όταν ιδρύθηκε από έναν Αμερικανό τσαγκάρη. Τα πρώτα και μέχρι τώρα πιο γνωστά προϊόντα της εταιρείας είναι αδιάβροχα παπούτσια, εκτιμώμενα σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία που πέτυχε η Timberland χάρη στην εισαγωγή ενός καινοτόμου μοντέλου υποδημάτων στην αγορά σήμαινε ότι η μάρκα αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα, επεκτείνοντας τη γκάμα της με ρούχα και αξεσουάρ. Ένα από αυτά έχει γίνει επίσης τα ρολόγια που η αμερικανική εταιρεία παράγει από το 1996.

Για ποιον είναι τα ρολόγια Timberland;

Το πρώτο εμπορικό σήμα είναι το Timberlander, το οποίο σε δωρεάν μετάφραση σημαίνει "άντρας από το δάσος". Η εταιρεία δημιουργήθηκε ως απάντηση στην ανάγκη να ζει σε αρμονία με τη φύση. Τα ρολόγια που παράγει η Timberland είναι μοντέλα για ενεργούς άντρες που εκτιμούν το σπορ στυλ και την υψηλή λειτουργικότητα. Αυτό το στυλ θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους οπαδούς των υπαίθριων δραστηριοτήτων και της ίδιας της φύσης. Η υψηλότερη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και η κατασκευή ρολογιών Timberland κάνει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς άντρες να είναι ικανοποιημένοι με το ρολόι.

Timberland ρολόγια για άντρες

Τα μοντέλα Timberland για άντρες είναι συχνά κατασκευασμένα σε κλασικούς, καφέ δερμάτινους ιμάντες. Οι θήκες τους είναι τεράστιες και τα σημάδια στους πίνακες είναι μεγάλα και ευανάγνωστα. Τα περισσότερα ρολόγια έχουν επίσης χέρια φθορισμού, που ταιριάζουν απόλυτα στην ιδέα των εξωτερικών ρολογιών. Για τους πραγματικά δραστήριους, η Timberland διαθέτει επίσης μερικά μοντέλα με χρονογράφους. Αυτά τα αξεσουάρ διατηρούνται σε ουδέτερα χρώματα και κλασικό σχεδιασμό, αλλά εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται έντονα με μοντέρνο στιλ.

Timberland Caswell TBL.14247JSBU / 02

Αυτό το μοντέλο είναι ένα μοτίβο του στιλ χαρακτηριστικού της μάρκας Timberland. Το καφέ δερμάτινο λουράκι, η συμπαγής μαύρη θήκη και οι ευανάγνωστοι και μεγάλοι πορτοκαλί δείκτες στο καντράν είναι τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του ρολογιού. Το Timberland Caswell είναι επίσης αδιάβροχο στην κατηγορία των 100 μέτρων, το οποίο προστατεύει τον μηχανισμό από πλημμύρες, π.χ. όταν κολυμπάτε με χρονοδιακόπτη στον καρπό.

zegarek-meski-timberland-tbl-14247jsbu-02

Ρολόι Timberland Boxford TBL.15253JSB-61P

Το Timberland Boxford είναι ένα μοντέλο για ενεργούς άντρες που ασκούν αθλητισμό και παρακολουθούν την πρόοδό τους στην προπόνηση. Είναι εξοπλισμένο με χρονογράφο, χάρη στον οποίο μπορείτε εύκολα και με ακρίβεια να μετρήσετε, για παράδειγμα, το χρόνο λειτουργίας. Το πορτοκαλί λουρί σιλικόνης δίνει στο ρολόι ένα πρωτότυπο στυλ, αλλά πάνω απ 'όλα είναι πολύ άνετο και ανθεκτικό.

zegarek-meski-timberland-boxford-tbl-15253jsb-61p

Ρολόι Timberland Cedarbrook TBL.15362JS-07

Το μοντέλο Cedarbrook έχει κλασικό στιλ. Θα εκτιμηθεί από τους οπαδούς του παραδοσιακού σχεδιασμού και των καθολικών ρολογιών που ταιριάζουν με πολλά στυλ. Είναι ένα κλασικό, αλλά με μια μοντέρνα πινελιά, γιατί το καντράν Cedarbrook φαίνεται πολύ πρωτότυπο. Οι δείκτες γραμμής συνδυάζονται τέλεια με τον ελαφρύ επιλογέα στον οποίο είναι ανάγλυφο το λογότυπο του λεπτού κατασκευαστή.

zegarek-meski-timberland-cedarbrook-tbl-15362js-07

Timberland Juniper TBL.13854JSBU / 61

Για όσους χρειάζονται ένα τυπικό αθλητικό ρολόι, η Timberland έχει σχεδιάσει το μοντέλο Juniper. Έχει σιλικόνη, σκούρο λουράκι και ατσάλινη θήκη που κρέμεται πάνω του, επιπλέον διακοσμημένη με στεφάνη με σημάδια ταχυμέτρου. Χάρη στην αντοχή στο νερό της τάξης των 100 μέτρων, μπορείτε να κολυμπήσετε και ακόμη και να βουτήξετε χωρίς χρονοδιακόπτη. Ο τεράστιος σχεδιασμός του μοντέλου και τα σκούρα χρώματα του το κάνουν ελκυστικό για πολλούς άντρες.

zegarek-timberland-tbl-13854jsbu-61

Ποια είναι η τιμή ενός ρολογιού Timberland;

Τα ρολόγια Timberland είναι υψηλής ποιότητας κατασκευή και διακριτικό στυλ. Αυτό ξεχωρίζει τη μάρκα και κάνει τα ρολόγια της σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο. Ωστόσο, οι τιμές τους δεν είναι τόσο υψηλές όσο θα περίμενε κανείς. Ξεκινούν από 50 €, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί χρήστες των ρολογιών μπορούν να τα αγοράσουν.

Timberland ρολόι - αξίζει τον κόπο?

JΈτσι, αν σας αρέσει ο σχεδιασμός των ανδρικών ρολογιών Timberland και εκτιμάτε τον κλασικό σχεδιασμό με μια σταγόνα νεωτερικότητας, το αμερικανικό μοντέλο μάρκας σίγουρα θα επιτύχει. Εάν εκτιμάτε τη στενή επαφή με τη φύση και προσθέσετε επιπλέον δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, το ρολόι Timberland δημιουργήθηκε μόνο για εσάς!