Αξίζει να πάτε στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπούν τη ζωή, γιορτάζουν τη γεύση των εξαιρετικών πιάτων, απολαμβάνουν εξαιρετικό κρασί με φίλους, αφήστε τους να γοητευτούν από εξαιρετικά μέρη, τόσο στη γωνία όσο και σε εκείνα που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του κόσμου. Πηγαίνετε στο πλευρό εκείνων που δεν χάνουν χρόνο να περιπλανηθούν στα καταστήματα και να αναζητήσουν εκπτώσεις, όσοι παραλείπουν συνειδητά προσιτά προϊόντα σε ταινία, γιατί γι 'αυτά η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Σέβονται το χρόνο τους και, επομένως, τα χρήματα, έτσι αγοράζουν όμορφα και πολύτιμα πράγματα για να τα απολαύσουν για χρόνια. Εκτιμούν τις τάσεις, αλλά δεν μπαίνουν σε αυτά χωρίς να αντικαθιστούν κάθε φορά την ντουλάπα τους με μια άλλη που δεν ταιριάζει με τη μορφή ή το χαρακτήρα των ρούχων. Έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ, γιατί έχουν κυριαρχήσει στην τέχνη της ζωής και την απολαμβάνουν καθημερινά.

Το Staviori μαγεύει πολύτιμους λίθους και χρυσό σε τέλειο σχήμα για αυτούς τους ανθρώπους. Συνεχίζοντας την παράδοση των Ιταλών δασκάλων της χρυσοχοΐας, των οποίων τα μοναδικά έργα δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένους ανθρώπους, το Staviori δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα για μεμονωμένους πελάτες. Κάθε προϊόν μπορεί να τροποποιηθεί ελεύθερα σύμφωνα με τις επιθυμίες του μελλοντικού ιδιοκτήτη του, ξεκινώντας από το χρώμα του χρυσού, μέσω της ποιότητας και του τύπου των λίθων, και τελειώνοντας με το ίδιο το στυλ.

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, ο τέλειος χρυσός και οι επιλεγμένοι πολύτιμοι λίθοι είναι τα χαρακτηριστικά της τέλειας ιταλικής χειροτεχνίας και διαχρονικής ποιότητας. Κάθε προϊόν Staviori είναι μοναδικό και φτιαγμένο σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Διαμάντια και άλλες πέτρες τοποθετούνται κάτω από ένα μικροσκληρυνόμενο, το οποίο εγγυάται εξαιρετική αντοχή. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν μιλάμε για προϊόντα πολλαπλών λίθων (μερικά από τα βραχιόλια έχουν ακόμη και 4.000 διαμάντια.)

Μια τόσο υψηλή ακρίβεια κατά την τοποθέτηση πετρών σημαίνει ότι ακόμη και όταν χτυπήσουμε κάτι ή το κόσμημα πέσει, τίποτα δεν πρέπει να συμβεί. Φυσικά αποκλειστικά κοσμήματα με διαμάντια δεν θα είναι ποτέ αδιάβροχα. Το Staviori εστιάζει στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, επομένως η ακρίβεια της κατασκευής, η κατάλληλη επιλογή από πέτρες και ο άριστης ποιότητας χρυσός είναι η προτεραιότητά μας.

Οι πελάτες του Staviori εχουν προσωπικοτητα που δημιουργούν την πραγματικότητά τους και μοναδικά προϊόντα που δημιουργούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες τους αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής τους ζωής.