Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το αποκλειστικό κόσμημα Staviori μόλις μπαίνει στην ελληνική αγορά!

Μαγικό, τέλειο, μοναδικό ... έτσι χρησιμοποιήθηκε η Ιταλία του 19ου αιώνα για να περιγράψει τα κοσμήματα που ένας συγκεκριμένος πρίγκιπας της Σαρδηνίας και η οικογένειά του θαμπώθηκαν από όλους γύρω του.

Συνεχίζοντας την παράδοση των Ιταλών δασκάλων της χρυσοχοΐας, των οποίων τα μοναδικά έργα δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένους ανθρώπους, το Staviori δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα για μεμονωμένους πελάτες. Κάθε προϊόν μπορεί να τροποποιηθεί ελεύθερα σύμφωνα με τις επιθυμίες του μελλοντικού ιδιοκτήτη του, ξεκινώντας από το χρώμα του χρυσού, μέσω της ποιότητας των διαμαντιών και τελειώνοντας με το ίδιο το στυλ. Η παραγωγή οποιουδήποτε μοτίβου διαρκεί μόνο 4 εβδομάδες, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαύσουν τα εξατομικευμένα κοσμήματά τους το συντομότερο δυνατό.

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, ο τέλειος χρυσός 18 καρατίων και οι επιλεγμένοι πολύτιμοι λίθοι είναι τα χαρακτηριστικά της τέλειας ιταλικής χειροτεχνίας και διαχρονικής ποιότητας. Διαμάντια και άλλες πέτρες τοποθετούνται χειροκίνητα κάτω από ένα μικροσκληρυνόμενο, το οποίο εγγυάται εξαιρετική αντοχή.

Οι πελάτες του Staviori απαιτούν ατομικιστές που δημιουργούν τη δική τους πραγματικότητα, όπως η πρωτοτυπία και η ποιότητα αξίας. Μοναδικά προϊόντα που δημιουργούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ζωής.

Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά στη διεύθυνση:
restjewellery.gr