Εκτιμάτε τα μινιμαλιστικά αξεσουάρ που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τη μόδα; Τα ρολόγια Skagen είναι ιδανικά για εσάς. Το σύνθημα της μάρκας είναι η απλότητα και η υψηλότερη ποιότητα, και ταυτόχρονα μια λογική τιμή. Αναρωτιέστε τι νέα προϊόντα μπορεί να μας παρουσιάσει η επωνυμία; Εδώ είναι μερικά νέα!

Η φιλοσοφία της μάρκας Skagen

Μπορούμε να απολαύσουμε τα ρολόγια Skagen από το τέλος της δεκαετίας του 1980. Οι Henryk και Charlotte Jorst, οι ιδρυτές της μάρκας, επέλεξαν έναν στόχο της δραστηριότητάς τους - να είναι ομοιόμορφοι και κομψοί, χάρη στον οποίο θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα κάθε καρπού.

Η φιλοσοφία της μάρκας Skagen είναι εμπνευσμένη από τη φύση, συγκεκριμένα το δανικό τοπίο που κυριαρχείται από θαλασσινά νερά, όστρακα, πέτρες και γρασίδι, αμμώδεις ακτές, σύγχρονη αρχιτεκτονική της πόλης, φάρους και τους απέραντους και καθαρούς ουρανούς της Δανίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα μοντέλα είναι συνήθως κατασκευασμένα σε ουδέτερα χρώματα και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Αυτό που διακρίνει τα ρολόγια αυτής της εταιρείας είναι επίπεδες θήκες, ελαφριά βραχιόλια και πολύ ευνοϊκή τιμή. Τα πάντα για να κάνουν τη χρήση αυτών των συσκευών πραγματική απόλαυση!

Damskie zegarki Skagen

Γυναικεία ρολόγια Skagen

Ρολόγια Skagen - τέλεια κατασκευή και καθολικός σχεδιασμός

Τα ρολόγια Skagen είναι μοντέλα με διαχρονικό σχεδιασμό και το καλύτερο φινίρισμα. Αυτές οι συσκευές θα εκτιμηθούν από άτομα με εκλεπτυσμένη αίσθηση αισθητικής και που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα. Αυτά τα ρολόγια είναι επίσης εξαιρετικά υλικά από τα οποία κατασκευάζονται. Αυτά τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με κινήσεις χαλαζία, οι οποίες διακρίνονται από την ακρίβεια του βάδισης και επιπλέον - είναι πρακτικά χωρίς συντήρηση! Επιλέξτε λοιπόν το μοντέλο που θα σας συμπληρώσει τέλεια!

Ανδρικά ρολόγια

Μία από τις τελευταίες καινοτομίες του Skagen είναι το έξυπνο ρολόι Falster SKT5203. Είναι ένα πολυλειτουργικό μοντέλο που θα αποδειχθεί τόσο κατά τη διάρκεια του αθλητισμού όσο και σε καθημερινές καταστάσεις. Η θήκη αυτής της συσκευής συνδέεται με ανθεκτικό μπλε λουρί σιλικόνης. Η πλήρης συμβατότητα με ένα smartphone επιτρέπει, μεταξύ άλλων για λήψη ειδοποιήσεων ή έλεγχο μουσικής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Pay ™ για να πληρώσετε για αγορές και η ενσωματωμένη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε μια αποτελεσματική και ασφαλή εκπαίδευση. Ο μοντέρνος, κομψός σχεδιασμός του ρολογιού Falster δίνει σε αυτήν τη συσκευή ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των smartwatch αυτού του τύπου.

Zegarek męski Skagen Smartwatch Falster SKT5203

Το Holst Chronograph SKW6607 είναι η τελευταία προσφορά της μάρκας μεταξύ ανδρικών μοντέλων με κλασική εμφάνιση. Έχει ατσάλινη θήκη σε ασημί χρώμα και άνετο καφέ δερμάτινο λουράκι. Ο διαυγής, ασημένιος δίσκος καλύπτεται με μεταλλικό γυαλί, το οποίο προστατεύει από τις καθημερινές γρατζουνιές. Αυτό το μοντέλο είναι επιπλέον εξοπλισμένο με χρονογράφο. Η ακρίβεια της κίνησης αντιμετωπίζεται από μια κίνηση χαλαζία, που τροφοδοτείται από μια μπαταρία. Είναι ένα μοντέλο που θα εκτιμηθεί από κάθε άντρα που του αρέσει το κομψό, casual στυλ.

Zegarki męskie Skagen Holst

Το Skagen Holst Skeleton Automatic SKW6614 είναι μια ελαφρώς πιο υπερβολική πρόταση. Η πραγματική διακόσμηση αυτού του μοντέλου είναι ο γκρι σκελετός, μέσω του οποίου ο αυτόματος μηχανισμός της συσκευής είναι ορατός. Το ασημένιο βραχιόλι προσφέρει άνεση κατά τη χρήση, χάρη στην ικανότητά του να προσαρμόζει το σχήμα στον καρπό και η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Είναι ένα ρολόι για άντρες που εκτιμούν τα κομψά αξεσουάρ.

Γυναικεία ρολόγια

Το Skagen Signatur SKW2868 είναι ένα ρολόι για γυναίκες που τους αρέσουν τα ρολόγια με μια κλασική φόρμα που θα ξεχωρίζει ταυτόχρονα. Το ενεργητικό ροζ καντράν είναι μια πραγματική διακόσμηση στον καρπό κάθε γυναίκας. Αυτό το μοντέλο αποτελείται από μια θήκη και ένα βραχιόλι από πλέγμα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι σε μοντέρνο χρυσό χρώμα. Χάρη στη μινιμαλιστική του μορφή, θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα τόσο για τα καθημερινά όσο και για τα επίσημα ρούχα.

Zegarki damskie Skagen

Το μοντέλο Anita SKW2865 είναι λίγο πιο κλασικό. Η δομή του αποτελείται από μια θήκη και ένα βραχιόλι από ροζ χρυσό πλέγμα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η ασπίδα που είναι φτιαγμένη από μαργαριτάρι είναι η πιο ελκυστική. Υπάρχουν λεπτοί δείκτες και δείκτες σε αυτό. Είναι ένα αξεσουάρ κοσμήματος που θα ευχαριστήσει κάθε γυναίκα.

Skagen κοσμήματα - μια τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε στυλ

Το κόσμημα Skagen είναι μια επέκταση της σχεδιαστικής ιδέας που σχετίζεται με τα ρολόγια. Αυτά τα μοντέλα είναι μέτρια, ευαίσθητα και πολύ θηλυκά, έτσι τα αξεσουάρ αυτής της μάρκας είναι η ουσία της κομψότητας και του στιλ. Τα κοσμήματα Skagen είναι το τέλειο συμπλήρωμα τόσο για καθημερινά όσο και για ελαφρώς πιο κομψό στιλ - τα μοντέλα θα συμπληρώσουν όμορφα τη στολή, για παράδειγμα σε ένα χορό ή ένα γκαλά δείπνο - είναι μια μέτρια αλλά αξιοσημείωτη προσθήκη.

Η σειρά Erin είναι μια καθημερινή προσφορά αυτής της μάρκας. Το κολιέ Erin SKJ0850791 είναι ένας απλός συνδυασμός λεπτής αλυσίδας και μενταγιόν σε σχήμα κύκλου, με κρύσταλλο Swarovski. Το σύνολο διατηρείται στα χρώματα του ροζ χρυσού.

Το βραχιόλι Elin SKJ0834040 είναι αξεσουάρ σε παρόμοιο στυλ, αλλά φτιάχτηκε σε ασημί χρώμα. Το πλέγμα βραχιόλι έχει συνδυαστεί εδώ με ένα κυκλικό κρεμαστό κόσμημα με κρύσταλλο Swarovski στο μέτωπό του. Στερεώνεται με καραμπίνερ.Biżuteria Skagen Erin

Το Skagen προσέφερε επίσης μια μεγάλη γκάμα σκουλαρικιών, τα οποία κατασκευάστηκαν με πολύ διαφορετικό στυλ. Προσφέρουμε το καθολικό μοντέλο Agnethe SKJ0998791, το οποίο θα ταιριάζει τόσο καθημερινά όσο και ελαφρώς πιο βραδινά ρούχα. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ χρυσό χρώμα. Το διακοσμητικό στοιχείο με τη μορφή της μητέρας του μαργαριταριού γεμίζει το μισό του κύκλου σκουλαρίκι. Το μοντέλο στερεώνεται με έναν ασφαλή και άνετο πείρο. Είναι ένα όμορφο αξεσουάρ για κάθε περίσταση.

Kolczyki Skagen Agnethe SKJ0998791

Τα δαχτυλίδια Skagen απολαμβάνουν με προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες της κατασκευής τους. Μια πρόταση που είναι ελαφρώς πιο καθημερινή και σύγχρονη είναι η Elin SKJ0852791510. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζ χρυσό χρώμα και αποτελείται από δύο στοιχεία. Ο ένας από αυτούς συμπληρώνει τον κρύσταλλο και ο άλλος έχει τη μορφή πλεξούδας. Είναι ένα μοντέλο σε πολύ μοντέρνο στυλ που θα προσελκύσει πολλές γυναίκες.

Ο δακτύλιος Agnethe SKJ0091040510 είναι ένα αξεσουάρ που θα είναι πιο κατάλληλο για κομψό στυλ. Το στοιχείο που διακοσμεί περισσότερο αυτό το μοντέλο είναι το μαργαριτάρι στο κεντρικό του μέρος και πολλοί κρύσταλλοι. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο δεν προκαλεί αλλεργίες. Θα ταιριάζει όμορφα με το φόρεμα.Pierścionki Skagen

Οι καθαρές γραμμές, οι καινοτόμες ιδέες και η μοντέρνα αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά της δανικής μάρκας Skagen. Τόσο τα ρολόγια όσο και τα κοσμήματα είναι μοντέλα που, χάρη στη μινιμαλιστική τους μορφή, θα μας συνοδεύουν για χρόνια. Το κατάστημά μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από τα πιο πρόσφατα προϊόντα Skagen. Βρείτε ένα αξεσουάρ που σας ταιριάζει απόλυτα σήμερα!

Οι καθαρές γραμμές, οι καινοτόμες ιδέες και η μοντέρνα αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά της δανικής μάρκας Skagen. Τόσο τα ρολόγια όσο και τα κοσμήματα είναι μοντέλα που, χάρη στη μινιμαλιστική τους μορφή, θα μας συνοδεύουν για χρόνια. Το κατάστημά μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από τα πιο πρόσφατα προϊόντα Skagen. Βρείτε ένα αξεσουάρ που σας ταιριάζει απόλυτα σήμερα!

Męskie zegarki Skagen