Εκτιμάτε τα μινιμαλιστικά αξεσουάρ που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τη μόδα; Τα ρολόγια Skagen είναι ιδανικά για εσάς. Το σύνθημα της μάρκας είναι η απλότητα και η υψηλότερη ποιότητα, και ταυτόχρονα μια λογική τιμή. Αναρωτιέστε τι νέα προϊόντα μπορεί να μας παρουσιάσει η επωνυμία; Εδώ είναι μερικά νέα!

Η φιλοσοφία της μάρκας Skagen

Μπορούμε να απολαύσουμε τα ρολόγια Skagen από το τέλος της δεκαετίας του 1980. Οι Henryk και Charlotte Jorst, οι ιδρυτές της μάρκας, επέλεξαν έναν στόχο της δραστηριότητάς τους - να είναι ομοιόμορφοι και κομψοί, χάρη στον οποίο θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα κάθε καρπού.

Η φιλοσοφία της μάρκας Skagen είναι εμπνευσμένη από τη φύση, συγκεκριμένα το δανικό τοπίο που κυριαρχείται από θαλασσινά νερά, όστρακα, πέτρες και γρασίδι, αμμώδεις ακτές, σύγχρονη αρχιτεκτονική της πόλης, φάρους και τους απέραντους και καθαρούς ουρανούς της Δανίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα μοντέλα είναι συνήθως κατασκευασμένα σε ουδέτερα χρώματα και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Αυτό που διακρίνει τα ρολόγια αυτής της εταιρείας είναι επίπεδες &theta