Τα ρολόγια με το όνομα Michael Kors είναι συνώνυμα με το στυλ και την πολυτέλεια. Χάρη στα πρωτότυπα έργα ένδυσης, ο ιδρυτής αυτής της μάρκας βρήκε γρήγορα μια ομάδα πιστών θαυμαστών του. Τα εξαιρετικά σχέδια του χαίρονται σε όλο τον κόσμο και ο συγγραφέας των σχεδίων του έχει απονεμηθεί πολλά βραβεία. Τα ρολόγια με το λογότυπο αυτής της μάρκας είναι επίσης υψηλής ποιότητας. Για ποιο λόγο αγαπάμε τη μάρκα Michael Kors;

Η καταπληκτική ιστορία της μάρκας Michael Kors




Ο Μάικλ Κορς αγαπούσε τη μόδα από νεαρή ηλικία. Ακολούθησε τις τάσεις της Vogue και ονειρεύτηκε μια καριέρα σε αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο της μόδας. Ξεκίνησε σπουδές στο Fashion Institute of Technology, το οποίο δεν ολοκλήρωσε. Αγαπούσε τη Νέα Υόρκη, αλλά το σχολείο ήταν πολύ βαρετό για αυτόν. Πήρε δουλειά σε μια από τις γαλλικές μπουτίκ και περίμενε τη μεγάλη του στιγμή. Ήδη στη δεκαετία του '70, κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή τσαντών με το όνομά του, η οποία έγινε δεκτή από τους κριτικούς. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα αξεσουάρ του πωλήθηκαν στις πιο πολυτελείς μπουτίκ της Νέας Υόρκης. Γιατί ο Michael Kors κέρδισε μια τέτοια καριέρα;


Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της λειτουργίας της μάρκας του ήταν το μάρκετινγκ. Ήταν, ως ένας από τους λίγους σχεδιαστές, που άρχισε να προωθεί τα προϊόντα του σε δημοσιογράφους και σκληρούς θαυμαστές σε ιδιωτικές εκπομπές. Η τιμή παραγωγής, ωστόσο, υπερέβη τις πωλήσεις τσαντών, οπότε ο Μάικλ Κορς έπρεπε να υποβάλει πτώχευση στη δεκαετία του '90. Έγινε ο δημιουργικός διευθυντής του γαλλικού οίκου μόδας Celine. Εκεί έδειξε τις δυνατότητές του να δημιουργήσει πρωτότυπα σχέδια, τα οποία δέχτηκε πολύ καλά πολλοί σημαντικοί άνθρωποι που σχετίζονται με την αγορά της μόδας. Το 2004, η Kors επανέλαβε τις δραστηριότητές της με το δικό της όνομα και ξεκίνησε αρώματα, κοσμήματα και ανδρική συλλογή, ακολουθούμενη από τσάντες με το περίφημο λογότυπο MK. Διδασμένο από την εμπειρία, ο Kors δημιουργεί τώρα απλούστερα σχέδια, τα οποία πολλοί αποκαλούν «προσιτή πολυτέλεια», επειδή η τιμή των σχεδίων του είναι πολύ φιλική προς τον πελάτη.

Ρολόγια Michael Kors - είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση;

Τα ρολόγια που υπογράφονται από τη μάρκα Michael Kors είναι προϊόντα φτιαγμένα με μεγάλη προσοχή, τα οποία χαρακτηρίζονται από καλή γεύση και πολυτελή εμφάνιση. Ο Michael Kors σάς επιτρέπει να ξεχάσετε την περιττή αίγλη και την υπερβολική σεμνότητα - αυτός είναι ένας τέλειος συνδυασμός για κάθε μοντέρνα και κομψή γυναίκα. Τα ρολόγια αυτής της μάρκας είναι επομένως ιδανικά προϊόντα όχι μόνο για σημαντικές εκδηλώσεις, αλλά και για καθημερινό στυλ. Η μεγάλη ποικιλία υλικών και σχημάτων σας επιτρέπει να ξεχάσετε τις εποχιακές μόδες - τα ρολόγια του Michael Kors είναι διαχρονικά. Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών, χρωμάτων και υφών, τα μοντέλα αυτής της μάρκας είναι μοναδικά. Τα ρολόγια Michael Kors είναι μια τέλεια πρόταση για κάθε γυναίκα που θα τονίσει το μοναδικό της στυλ.

Τα 3 πιο δημοφιλή χρώματα των ρολογιών Michael Kors



Τα χρώματα των ρολογιών του Michael Kors αντικατοπτρίζουν πολύ καλά τις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Μεταξύ των πολλών σχεδίων αυτής της μάρκας, μπορούμε να βρούμε αυτά που τους αρέσουν περισσότερο οι πελάτες της. Το αδιαμφισβήτητο χτύπημα όσον αφορά τα χρώματα είναι τα χρώματα του μοντέρνου ροζ χρυσού, του κλασικού ασημιού και του διαχρονικού μαύρου.

Τα ρολόγια ροζ χρυσού έχουν πάρει τον κόσμο της μόδας από καταιγίδα και είναι απίθανο να τον αφήσουν για τα επόμενα χρόνια. Τα μοντέλα εντυπωσιάζουν με τη μη τυπική αισθητική τους, η οποία αντλείται από την κλασική ιδέα της ωρολογοποιίας. Το ρολόι που θα ενθουσιάσει όλους τους οπαδούς της μάρκας Michael Kors είναι το μοντέλο MK5799 από τη σειρά Mini Bradshaw. Είναι ένα εξαιρετικό ρολόι με εξαιρετικές τεχνικές παραμέτρους. Η θήκη και το βραχιόλι είναι κατασκευασμένα από ατσάλι υψηλής ποιότητας και ο επιλογέας είναι εφοδιασμένος με χρονόμετρο, σφραγίδα ημερομηνίας των ημερών του μήνα και 24ωρη ώρα. Το σύνολο είναι σχεδιασμένο σε αποχρώσεις του προαναφερθέντος ροζ χρυσού χρώματος. Η ακρίβεια της κίνησης σε αυτό το μοντέλο επιτυγχάνεται με μια ακριβή κίνηση χαλαζία. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ρολογιού είναι επίσης η αντοχή στο νερό των 100 μ. Είναι αναμφίβολα ένα όμορφο μοντέλο που έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Είναι μια πρόταση για μια γυναίκα που οδηγεί έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Γυναικείο ρολόι Michael Kors Mini Bradshaw



Το ασημί χρώμα είναι ένα αληθινό κλασικό ανάμεσα στα ρολόγια. Ένα μοντέλο σε αυτό το χρώμα θα εκτιμηθεί από όλους, είτε αναζητούν ένα μοντέλο για μια στολή γραφείου είτε για σωματική δραστηριότητα. Μεταξύ της μεγάλης προσφοράς των ρολογιών Michael Kors σε αυτή τη σκιά, το μοντέλο MKT5077 από τη σειρά Lexington αξίζει την προσοχή. Είναι ένα πολυλειτουργικό smartwatch που θα ενθουσιάσει κάθε γυναίκα. Αυτό το μοντέλο κατασκευάστηκε από ένα συνδυασμό στρογγυλής θήκης και κομψού βραχιολιού, τα οποία ήταν κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι σε ασήμι. Με αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης προσώπου, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του ρολογιού σας όποτε θέλετε. Το σύνολο προστατεύεται από ορυκτό γυαλί. Το Michael Kors Access Lexington είναι ένα όμορφο μοντέλο που θα εκτιμηθεί από τις σύγχρονες και αυτοπεποίθηση γυναίκες.