Πολλοί άνθρωποι έχουν αμφιβολίες σε ποιό το χέρι πρέπει να φοράνε το ρολόι. Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν πολλές θεωρίες, μερικές από αυτές είναι λίγο πολύ πιθανές. Στην πράξη, όμως όλα εξαρτώνται από τις ατομικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Εάν αναρωτιέστε σε ποιο χέρι πρέπει να φοράτε το ρολόι σας μάθετε για το savoir-vivre.

Η αρχή της χρήσης ρολογιών είναι πολύ απλή εκεί θα βρείτε πληροφορίες σε ότι αφορά την εμφάνιση αυτών των τύπων αξεσουάρ.

Όπως για παράδειγμα ότι ο χρονοδιακόπτης πρέπει να τοποθετηθεί στο λιγότερο χρησιμοποιημένο χέρι. . Η επιλογή ανάμεσα στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά είναι προσωπικό θέμα. Οι δεξιόχειρες συνήθως το βάζουν στο αριστερό τους χέρι γιατί αυτό τους διευκολύνει στην εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων τους όπως στην λήψη σημειώσεων ή στην εργασία με τον υπολογιστή τους, επίσης αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού καθώς αυτό υιοθετείται και επίσημα.. Ωστόσο, εάν είστε αριστερόχειρες, μπορείτε να ξεχάσετε με ασφάλεια την παράδοση και να αλλάξετε το ρολόι στο δεξί σας χέρι.                                                   

Πώς να αποφασίσετε σε ποιο χέρι να φορέσετε το ρολόι?

Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στην πραγματικότητα, η άνεση του χρήστη παίζει την μεγαλύτερη σημασίας. Ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο τύπος αξεσουάρ που έχετε. Τα casual μοντέλα με στυλ που συνδυάζουν την καθημερινή ευκολία με την κομψότητα μπορούν να φορεθούν με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε. Η πιο βολική λύση, ωστόσο, είναι να ακολουθήσετε τον κανόνα της χρήσης τους στο λιγότερο χρησιμοποιημένο χέρι σας. Τα αθλητικά ρολόγια πρέπει πάντα να βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του κυρίαρχου χεριού σας. Αυτό οφείλεται σε πρακτικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυτοί οι τύποι συσκευών είναι πιο επιρρεπείς σε ζημιές, ειδικά όταν ασχολείστε με βάρη ή μπάρες. Στην περίπτωση των κλασικών ρολογιών που φοριούνται για ειδικές περιπτώσεις, αξίζει να θυμάστε τις αρχές του savoir-vivre. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για εταιρικά συμπόσια και σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις όπου πρέπει να τηρείται η εθιμοτυπία. Μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών από γνωστές μάρκες

Στην ποικιλία του διαδικτυακού καταστήματος REST Jewellery θα βρείτε το ρολόι των ονείρων σας. Έχουμε μοντέλα από γνωστές μάρκες:
Calvin Klein, Versus Versace, Armani, Breitling, Casio, Citizen, Fossil, Diesel, Roccobarocco, Sector no limit, Gucci, Breil, Briston, Cerruti 1881, Guess, Kenneth Cole Roamer, Komono , Locman, Orient, Viceroy, Welder, Bering, Bulova, Calypso, Mark Maddox, Tous, Police, Seiko Astron, Tissot, Michael Kors, Skagen.

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του διαδικτυακού καταστήματος REST Jewellery! Όλα κατασκευάστηκαν με μεγάλη προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και για ειδικές περιπτώσεις, επίσης αποτελεί και ένα κομψό δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.Το κατάστημα REST Jewellery προσφέρει ανδρικά και γυναικεία ρολόγια σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Δεν έχετε παρα να ρίξετε μια μάτια