Βρήκατε την αγάπη της ζωής σας;
Είστε έτοιμοι να είστε μαζί της μέχρι το τέλος των ημερών σας;
Πιθανότατα κάθεστε τώρα και αναρωτιέστε:
"Πώς πρέπει να της κάνω πρόταση γάμου ...";

Οι προτάσεις γάμου είναι πολύ σημαντικές για τις γυναίκες. είναι μια στιγμή στη ζωή τους που θα θυμούνται για πάντα, οπότε κάντε το ξεχωριστό. Δεν θέλετε να καταστρέψετε την εικόνα της αυτής της τέλειας ημέρας που κουβαλούσε από νεαρή ηλικία;

Πιθανότατα πιστεύετε ότι η πρόταση γάμου "Θα με παντρευτείς ;" είναι το πιο σημαντικό μέρος μιας πρότασης; Λοιπόν, εξίσου σημαντικό είναι ΠΩΣ προτείνετε, ΠΟΥ προτείνετε, ΤΙ δαχτυλίδι θα της δώσετε, και φυσικά - ποια απάντηση θα σας δώσει!
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τον επιλεγμένο σας και να καθοδηγείτε κυρίως από αυτό που θα ήθελε ή απολύτως δεν θα ήθελε. Αν γνωρίζετε ότι θα αισθανόταν ντροπή να κάνει προτάσεις μπροστά σε δεκάδες άτομα στη μέση του εστιατορίου, τότε μην το κάνετε! Επιλέξτε κάτι πιο ρομαντικό, την τέλεια στιγμή όταν είστε μόνο δύο.
Να θυμάστε επίσης ότι οι γυναίκες αγαπούν το ρομαντισμό και τα κλασικά. Εάν δεν γνωρίζετε τι θα είναι καλό για μια πρόταση γάμου - επιλέξτε αυτήν. Ένα λουλούδι, γονατιστή και μερικές όμορφες, ωραίες λέξεις πριν θέσω αυτήν την πιο σημαντική ερώτηση είναι μικρά, αλλά πολύ σημαντικά στοιχεία που θα κάνουν τα δάκρυά της να έρθουν στα μάτια της και η απάντηση "ΝΑΙ" - την οποία θέλετε να ακούσετε - θα είναι μόνο για αυτήν μια τυπικότητα.

Μην θεωρείτε δεδομένη τη πρόταση σας. Αφιερώστε χρόνο για να προετοιμαστείτε για αυτήν τη σημαντική στιγμή, καθώς και να επιλέξετε το σωστό δαχτυλίδι - σύμφωνα με τις προτιμήσεις του επιλεγμένου σας - να θυμάστε ότι η έκπληξη και η έκπληξη είναι η μισή μάχη! Επομένως, προσπαθήστε να ρωτήσετε τον φίλο ή την αδερφή της με τη μέγιστη διακριτική ευχέρεια. Μην πηγαίνετε με τον εύκολο τρόπο να πείτε στον επιλεγμένο σας για τη πρόταση και να μην ρωτήσετε τι δαχτυλίδι θα ήθελε! Ίσως δεν θα το δείξει, αλλά δεν θα είναι ευχαριστημένο από αυτό. Οι γυναίκες λατρεύουν τις εκπλήξεις, ιδιαίτερα τις ευχάριστες εκπλήξεις.

Τρία πράγματα που δεν πρέπει να εξοικονομήσετε κατά τη πρόταση σας είναι: μια ιδέα, συγκυρία και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Για μια γυναίκα, η πρόταση γάμου και ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της, και οι αναμνήσεις και το δαχτυλίδι θα μείνουν μαζί σας για πάντα ...