Όποιος έχει συναντήσει ρολόγια σχεδιασμένα για πολύ ενεργούς χρήστες αργά ή γρήγορα έπρεπε να βρει την επωνυμία Timberland - μια εταιρεία που δημιουργεί υποδήματα και μοντέλα ρολογιών για άτομα που δεν φοβούνται τις έντονες εντυπώσεις και τη ζωή με την υψηλότερη ταχύτητα. Χάρη στο διακριτικό τους στυλ, τους αποτελεσματικούς μηχανισμούς και την φιλο-οικολογική πολιτική μάρκας, τα ρολόγια Timberland εκτιμώνται από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Και σύντομα θα υπάρξουν περισσότερα - όλα χάρη στη νέα συλλογή Timberland Allendale.

Πώς μοιάζουν τα νέα ρολόγια Timberland Allendale;

Το Timberland Allendale δημιουργήθηκε για να ολοκληρώσει την εικόνα όσων χρειάζονται ένα κλασικό ρολόι σε ένα αισθητικό και μοντέρνο περίβλημα. Χάρη στις αναφορές στη φύση και στο δάσος, ειδικά στα χρώματα, το ρολόι δείχνει τέλεια τις συνδέσεις του με τις υπάρχουσες συλλογές, ενώ η χρήση ενός βραχιολιού πλέγματος σε ορισμένα μοντέλα Allendale αντιστοιχεί απόλυτα στις σύγχρονες προσπάθειες σύνδεσης της αισθητικής των ρολογιών με την πόλη και την αναμφισβήτητη δυναμική της.

Zegarek męski Timberland AllendaleZegarek męski Timberland Allendale

Timberland Allendale ρολόι - τι το κάνει διαφορετικό;

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των νέων ρολογιών Timberland Allendale είναι τα διακριτικά κανάλια με κλασική, υποτιμημένη εμφάνιση. Είναι τα χρώματα που τους δίνουν αυτήν την ειδική τελετή που είναι αξέχαστη και τους επιτρέπει να συνδυάζουν ρολόγια με οποιαδήποτε στολή. Είναι επίσης τέλεια στο εξωτερικό - δερμάτινοι ιμάντες σε καφέ και σκούρο πράσινο χρώμα με εντυπωσιακό τρόπο που αναφέρονται σε δασικές περιοχές, ενώ το μπλε ναυτικό καντράν σχετίζεται με τον γρανίτη των βουνών και τη βροχή. Αυτό το στυλ είναι πολύ κοντά στο εμπορικό σήμα Timberland, καθώς τα προηγούμενα έργα του κατασκευαστή επικεντρώθηκαν επίσης σε θέματα που σχετίζονται με τη φύση, ειδικά στα δάση. Σε τελική ανάλυση, η Timberland φυτεύει ένα νέο δέντρο για κάθε ζευγάρι παπούτσια που πωλούνται.

Zegarek męski Timberland AllendaleZegarek męski Timberland Allendale

Για ποια είναι τα καλύτερα ρολόγια Timberland Allendale;

Αυτά τα μοντέλα θα γίνουν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ισορροπία μεταξύ κομψότητας, δυναμικής και αναφορών στον φυσικό κόσμο - αυτά είναι ρολόγια για επίμονα άτομα που δεν αναγνωρίζουν την αποτυχία. Η απόδοση και το στυλ τους, εμπνευσμένα από τον άγριο κόσμο της φύσης και την πλούσια εμπειρία της μάρκας Timberland, τακτικά στις εκστρατείες τους που ενημερώνουν για τις ανάγκες του περιβάλλοντός μας, οδήγησαν σε μοναδικά μοντέλα, ιδανικά για καθημερινή χρήση, στη φασαρία του γραφείου, καθώς και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην έρημο, κατά τη διάρκεια ταξιδεύουν στα βουνά και τα δάση.

Zegarki męskie Timberland Allendale
 

Η αναζήτησή σας για το τέλειο ρολόι τελείωσε! Δείτε τα τελευταία μοντέλα της σειράς Timberland Allendale και πείστε τον εαυτό σας για την υψηλότερη ποιότητά τους!