Χάρη στην τεχνολογική πρόοδο, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα καταπληκτικό ρολόι που όχι μόνο θα μετρήσει τον χρόνο, αλλά θα έχει επίσης πολλές χρήσιμες δυνατότητες που δεν είχαν προηγούμενα αναλογικά ρολόγια. Μια τέτοια τεχνολογική πρόοδος δεν είναι μόνο τέλεια για τους θαυμαστές της, αλλά και για όσους θέλουν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ή άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Τι είναι το smartwatch;

Ένα έξυπνο ρολόι είναι απλά ένα έξυπνο ρολόι. Ωστόσο, τι κρύβεται πίσω από αυτόν τον όρο, μπορεί κανείς να ρωτήσει. Είναι ένα πολυλειτουργικό ρολόι που δεν αποτελείται από ένα τυπικό αναλογικό καντράν, αλλά από μια οθόνη αφής. Η μικρή οθόνη τοποθετείται συχνά σε δερμάτινο ή μεταλλικό λουρί ή σε ατσάλινο βραχιόλι. Ο σχεδιασμός των ρολογιών μπορεί να είναι διαφορετικός - ο καθένας σίγουρα θα βρει κάτι για τον εαυτό του όταν αναζητά ένα κομψό, λεπτό ή αθλητικό ρολόι. Τέτοια αξεσουάρ ταιριάζουν τόσο κομψά όσο και καθημερινά ρούχα.

Πώς λειτουργούν τα έξυπνα ρολόγια;

Το έξυπνο ρολόι, το οποίο είναι ένα έξυπνο ρολόι, λειτουργεί με το smartphone μας, κάνοντας την παρακολούθηση των φυσικών μας δραστηριοτήτων πολύ πιο εύκολη. Σε συνδυασμό με το τηλέφωνό μας, μας παρέχει επίσης ειδοποιήσεις για νέες κλήσεις, μηνύματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ειδοποιήσεις από τα κοινωνικά μέσα και συχνά μας επιτρέπει να ελέγχουμε διάφορες εφαρμογές, όπως το Spotify.

Το smartwatch έχει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες για άτομα που παίζουν σπορ. Τα ρολόγια μπορεί να έχουν:

  • μια παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον παλμό μας
  • έλεγχος προπόνησης, ο οποίος θα μας επιτρέψει να ελέγξουμε την απόσταση, το ρυθμό ή τα βήματα, διατηρώντας παράλληλα τα αποτελέσματα στο αρχείο, μας επιτρέπει να συλλέγουμε πολλές γνώσεις σχετικά με τα αθλητικά μας βήματα
  • παρακολούθηση και ανάλυση ύπνου, η οποία μπορεί να μας δείξει τα διάφορα στάδια του ύπνου μας, την ποιότητά του, τον καρδιακό ρυθμό και την αναπνοή

Ορισμένα smartwatch έχουν επίσης μια λειτουργία NFC που σας επιτρέπει να πληρώνετε με το ρολόι, όπως μια κάρτα πληρωμής. Όπως μπορείτε να δείτε - παρόλο που το smartwatch είναι μια τεχνολογική καινοτομία, η ανάπτυξή του μοιάζει με καταιγίδα, επεκτείνοντας με νέες επιλογές και δυνατότητες.

Diesel On Gen

Ποια είναι η τιμή των έξυπνων ρολογιών;

Μπορεί να φαίνεται ότι η τιμή ενός έξυπνου ρολογιού είναι υψηλή και μόνο ορισμένοι μπορούν να το αντέξουν οικονομικά. Λοιπόν όχι! Οι τιμές για τέτοια ρολόγια ξεκινούν από 40 €, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ένα μοντέλο που είναι ιδανικό για τον εαυτό σας σε αυτήν την τιμή. Ωστόσο, το ανώτατο όριο τέτοιων ρολογιών είναι η τιμή των 1.300 €. Όπως μπορείτε να δείτε - το εύρος τιμών είναι πολύ μεγάλο, οπότε όλοι θα βρουν κάτι για τον εαυτό τους στο δικό τους εύρος.

Κορυφαία 4 έξυπνα ρολόγια!

Μπορείτε να βρείτε πολλά έξυπνα ρολόγια στην αγορά. Διαφέρουν όχι μόνο από την άποψη της εμφάνισής τους ή από το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, αλλά και από την άποψη των δυνατοτήτων τους. Γι 'αυτό σας προσφέρουμε τέσσερις προτάσεις!

Ρολόι Garett Women Klara

Η πρώτη πρόταση θα είναι ένα έξυπνο ρολόι Garett για γυναίκες. Σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες, το smartwatch είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε περίσταση. Σε ένα άνετο λουράκι από μαύρο δέρμα, υπάρχει μια μαύρη θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι με οθόνη αφής TFT LCD (1,22 ιντσών). Το ρολόι τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου-πολυμερούς χωρητικότητας 110mAh.

Οι χρήσιμες λειτουργίες που έχουν εγκατασταθεί σε αυτό το ρολόι είναι:

  • παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης
  • Απομακρυσμένη λήψη φωτογραφιών, η οποία περιλαμβάνει τη ρύθμιση του τηλεφώνου σε φωτογραφία και την απελευθέρωση του κλείστρου χρησιμοποιώντας το ρολόι
  • Λειτουργίες αναζήτησης τηλεφώνου - χρησιμοποιώντας το έξυπνο ρολόι Garett Women Klara μπορείτε να ενεργοποιήσετε από απόσταση το ξυπνητήρι στο τηλέφωνο, το οποίο θα μας επιτρέψει να βρούμε ένα χαμένο τηλέφωνο
  • παρακολούθηση ύπνου, η οποία δείχνει τις ώρες ύπνου και την ποιότητα του ύπνου
  • ενσωματωμένο βηματόμετρο
  • παρακολούθηση της φυσικής αδράνειας

Το έξυπνο ρολόι που χρησιμοποιεί την εφαρμογή μπορεί να ενημερώσει εύκολα το λογισμικό ρολογιού μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth. Το ρολόι συνδέεται εύκολα με iOS και Android. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι τα περισσότερα μενού της συσκευής είναι στα Αγγλικά. Το ρολόι Garett Women Klara σίγουρα θα ενθουσιάσει πολλές γυναίκες με την εμφάνισή του.

Zegarek Garett Women KlaraZegarek Garett Women Klara

Smartwatch Diesel On Full Guard 2.5 DZT2010

Το ρολόι Diesel On Full Guard 2.5 DZT2010 είναι ένα κομψό και μοντέρνο έξυπνο ρολόι ιδανικό για κάθε άντρα που αναζητά ένα έξυπνο ρολόι που ταιριάζει τόσο καθημερινά, σπορ όσο και κομψά ρούχα. Αυτό το ρολόι εντυπωσιάζει με το μοντέρνο σχεδιασμό του, το οποίο αποτελείται από μια μαύρη θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα ιμάντα σιλικόνης και ένα καντράν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός αναλογικού επιλογέα με μια μοντέρνα οθόνη. Το όλο πράγμα προστατεύεται με γυαλί ορυκτών, το οποίο προστατεύει από γρατσουνιές και μώλωπες. Το μαύρο ρολόι έχει κόκκινες πινελιές που ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στην κατηγορία 3 ATM - είναι ανθεκτικό σε βλάβες που προκαλούνται από μια μικρή πιτσιλίσματα.

Το έξυπνο ρολόι Diesel On Full έχει πολλές λειτουργίες που μπορούν να είναι χρήσιμες στην καθημερινή ζωή, αλλά και κατά τη διάρκεια σπορ. Το λειτουργικό σύστημα του smartwatch είναι το Wear OS. Είναι επίσης δυνατό να συνδεθείτε στο ρολόι μέσω Bluetooth, καθώς και να πληρώσετε με το Google Pay. Οι χρήσιμες λειτουργίες που διαθέτει αυτό το ρολόι είναι σίγουρα: βηματόμετρο, μετρητής θερμίδων, μέτρηση απόστασης, έλεγχος μουσικής, πρόγνωση καιρού και θερμόμετρο, ειδοποιήσεις ημερολογίου, συναγερμός, σφραγίδα ημερομηνίας και ακόμη και παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού. Το ρολόι είναι συμβατό με Android και iOS.

Πολλές χρήσιμες λειτουργίες του ρολογιού, σε συνδυασμό με τη μοναδική σχεδίασή του, καθιστούν το έξυπνο ρολόι Diesel On Full Guard 2.5 DZT2010 ένα από τα πετράδια στην αγορά.

Fossil Smartwatches Sport γυναικείο ρολόι

Ένα πολύ θηλυκό smartwatch είναι επίσης το Fossil Smartwatches Sport FTW6022. Το μοντέλο με ένα μοντέρνο κόψιμο, το οποίο θα είναι ιδανικό για καθημερινό στιλ, αποτελείται από μια λευκή και ροζ θήκη από αλουμίνιο, ένα ροζ λαστιχένιο λουράκι, χάρη στην οποία ταιριάζει άνετα στον καρπό μιας γυναίκας και μια ηλεκτρονική οθόνη, η οποία έχει καλυφθεί με ορυκτό γυαλί.

Χάρη στην πολυλειτουργικότητα του ρολογιού, θα είναι η τέλεια επιλογή για όλους. Το ρολόι έχει:

  • alarm
  • Ημερολόγιο
  • χρονόμετρο
  • ο καιρός
  • προωθεί τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις ημερολογίου
  • μικρόφωνο
  • μικρόφωνο
  • λειτουργίες ειδοποίησης
  • Η μονάδα GPS δεν σχετίζεται με το τηλέφωνο

Το ρολόι σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας, τους προσωπικούς σας στόχους και τον καρδιακό ρυθμό. Χάρη στη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα μέσω wifi, είναι επίσης δυνατή η εξατομίκευση της ασπίδας χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από το Facebook ή το Instagram. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία NFC, είναι δυνατή η ανέπαφη πληρωμή. Οι δύο τελευταίες σημαντικές λειτουργίες του ρολογιού είναι: υψηλή αντοχή στο νερό, έως 50 μέτρα και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Το ρολόι Fossil Smartwatches Sport FTW6022 είναι το τέλειο αξεσουάρ για γυναίκες που τους αρέσουν οι τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και τα κομψά αξεσουάρ. Το κομψό smartwatch θα είναι τέλειο στον καρπό των γυναικών που εκτιμούν ρολόγια υψηλής ποιότητας.

Zegarek Damski Fossil Smartwatches SportZegarek Damski Fossil Smartwatches Sport

Smartwatch Emporio Armani Matteo ART5017

Η τελευταία μας πρόταση είναι ένα έξυπνο ρολόι για άνδρες - Emporio Armani Matteo ART5017. Αυτό το λεπτό μοντέλο αποτελείται από ένα μαύρο λουράκι από καουτσούκ, μια θήκη αλουμινίου στο ίδιο χρώμα, με μια κυκλική οθόνη ενσωματωμένη στο κέντρο, η οποία προστατεύεται από ένα αξιόπιστο μεταλλικό γυαλί. Το ρολόι που είναι συμβατό με smartphone διαθέτει επίσης τεράστιο αριθμό λειτουργιών που θα αποδειχθούν χρήσιμες σε κάθε καθημερινή κατάσταση.

Όπως και τα προηγούμενα ρολόγια, το smartwatch λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα Wear OS. Είναι δυνατό να συνδεθείτε σε αυτό μέσω του συστήματος Bluetooth. Το ρολόι είναι συμβατό με Android και iOS.

Οι λειτουργίες που μπορούν να είναι χρήσιμες κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι σίγουρα ένα βηματόμετρο, μετρητής θερμίδων, λειτουργίες προπόνησης, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, αλλά και η ικανότητα ελέγχου της μουσικής. Επιπλέον, το ρολόι διαθέτει συναγερμό, σφραγίδα ημερομηνίας, τρόμο, μονάδα πληρωμής Google Pay χάρη στη λειτουργία NFC, τη δυνατότητα εξατομίκευσης του προσώπου και μια οθόνη αφής.

Zegarek Meski Emporio Armani Matteo Smartwatch ART5017Zegarek Meski Emporio Armani Matteo Smartwatch ART5017

Τα έξυπνα ρολόγια είναι η επόμενη γενιά κλασικών ρολογιών που γνωρίζουμε και φοράμε εδώ και χρόνια. Η τεχνολογική πρόοδος έχει μετατρέψει έναν συνηθισμένο χρονοδιακόπτη σε μια πολυλειτουργική συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνό μας και να φορεθεί στον καρπό. Επιπλέον, ρολόγια αυτού του τύπου, εκτός από τη λειτουργικότητά τους, φαίνονται υπέροχα στο χέρι και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών για ώρες.