Η Emporio Armani είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες του παγκόσμιου μεγιστάνα της μόδας Giorgio Armani. Ρούχα, αρώματα, ρολόγια και αξεσουάρ από τη συλλογή Emporio Armani είναι από τα πιο επιθυμητά. Είναι ένας συνδυασμός πολυτέλειας, διακριτικής κομψότητας και άνεσης. Ωστόσο, προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή. Εάν σκέφτεστε ένα κομψό δώρο, ένα ρολόι Emporio Armani θα είναι σίγουρα μια υπέροχη ιδέα. Ποιο μοντέλο να διαλέξω για εκείνη και ποιο για εκείνον; Δείτε τις προτάσεις μας, που ετοιμάσαμε μαζί με ειδικούς του restjewellery.gr.



Ένα brand αφιερωμένο στους νέους ενήλικες, αλλά όχι μόνο.

Η Emporio Armani είναι μια μάρκα διάσημη για την υψηλή ποιότητα. Ο σχεδιασμός ρούχων, αξεσουάρ και, φυσικά, ρολογιών συνδυάζει τέλεια την αβίαστη κομψότητα, τον μινιμαλισμό, την πολυτέλεια και την άνεση. Ως εκ τούτου, κάθε μία από τις συλλογές Emporio Armani ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες των λεγόμενων νεαρούς ενήλικες. Με αυτούς κατά νου δημιουργήθηκε αυτή η σειρά - για ανθρώπους που μπαίνουν με τόλμη στον κόσμο της κομψότητας και της άνεσης.Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, οι προτάσεις της μάρκας ανταποκρίνονται και στις προσδοκίες των ώριμων πελατών που εκτιμούν την καθημερινή άνεση και το τέλειο στυλ. Τα ρολόγια Emporio Armani φαίνονται πολυτελή και κομψά, αλλά στο σχεδιασμό τους υπάρχει μια αξιοσημείωτη νότα αθλητικής ή περιστασιακής αίσθησης. Το γυναικείο ή ανδρικό ρολόι Emporio Armani φοριέται τέλεια. Θα λειτουργήσει τόσο σε καθημερινά στυλιζαρίσματα για δουλειά, όσο και σε ελαφρώς πιο χαλαρά Σαββατοκύριακα, κομψά έως και τελετουργικά. Η επιλογή του μοντέλου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Στο https://restjewellery.gr/zegarek-emporio-armani βρήκαμε πολλά εμπνευσμένα ρολόγια τόσο για εκείνη όσο και για εκείνον. Αν ψάχνετε για ένα κομψό δώρο, σίγουρα αξίζει να ψάξετε στην προσφορά που παρουσιάζεται. Επιλέξαμε επίσης μερικά ενδιαφέροντα μοντέλα.

Κάντε δώρο το ανδρικό ρολόι Emporio Armani.

Η πρώτη μας πρόταση είναι απόλυτο μπεστ σέλερ. Μαύρο EMPORIO ARMANI Mod. Το AR11201 θα είναι το τέλειο δώρο για έναν δραστήριο άνδρα που εκτιμά το τέλειο στυλ και την αβίαστη κομψότητα, ενώ εστιάζει στη σπορ φύση του ρολογιού. Το ρολόι έχει μαύρο μεταλλικό βραχιόλι που ταιριάζει τέλεια με το σκούρο μπλε καντράν και την ατσάλινη κάσα, τα κουμπώματα και τη στεφάνη. Μεταξύ των προτεινόμενων λειτουργιών του χρονοδιακόπτη υπάρχουν, μεταξύ άλλων χρονογράφος. Η αντοχή στο νερό εδώ είναι 5 ATM. Τιμή περίπου 418 Ευρώ.

                                                          


Μαύρο EMPORIO ARMANI Mod. AR11349

Κλασικό σε μοδάτη έκδοση; Αν ο μελλοντικός κάτοχος του ρολογιού προτιμά αυτό το στυλ, η πρότασή μας είναι το EMPORIO ARMANI Mod. AR11349. Αυτό το μοντέλο συνδυάζει τέλεια τον αποκλειστικό σχεδιασμό με έναν σπορ, μινιμαλιστικό χαρακτήρα. Οι διαθέσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων ξεχωριστό καντράν δευτερολέπτων και χρονογράφο. Η τιμή αυτού του ρολογιού είναι περίπου 227 EUR.

                                                             


EMPORIO ARMANI WATCHES Mod. AR2460

Με τη σειρά του, το EMPORIO ARMANI WATCHES Mod. Το AR2460 σίγουρα θα αρέσει σε κάθε νέο, δραστήριο άνδρα που αναζητά ένα ρολόι που ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα στυλ. Ένα ασημί μεταλλικό βραχιόλι εναρμονίζεται τέλεια εδώ με μια ατσάλινη θήκη και ένα μαύρο καντράν σε μεγάλο μέγεθος, με διάμετρο 45 mm. Το όλο θέμα φαίνεται πραγματικά αποτελεσματικό και πρωτότυπο. Το ρολόι τροφοδοτείται από μπαταρίες (οδήγηση quartz), είναι αδιάβροχο σε 5 ATM και παρέχει πρόσθετες λειτουργίες, όπως: ξεχωριστή όψη δευτερολέπτων, χρονόμετρο και ρολόι 24 ωρών. Η τιμή του ρολογιού είναι περίπου 365 ευρώ.