Λευκός χρυσός για μια πρόταση γάμου; Όσο το δαχτυλίδι είναι με ένα διαμάντι
Ο πολυτελής λευκός χρυσός είναι παραπλανητικά παρόμοιος με τον πλατίνα, αλλά είναι πολύ φθηνότερος από τον πλατίνα, γι 'αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε έργα εμπλοκής. Το καλύτερο ζευγάρι είναι κατασκευασμένο με διαμάντια διαφόρων μεγεθών. Γράφουμε για το αν ο λευκός χρυσός αρέσει στις γυναίκες στο παρακάτω άρθρο.

Παλαιότερα και σήμερα, αυτό είναι κοσμήματα που θα είναι πάντα μοντέρνα
Γυναίκες... γυναίκες - οι προσδοκίες τους για κοσμήματα που λαμβάνονται από άντρες είναι ατελείωτες. Γι 'αυτό η αναζήτηση κοσμήματος σε πολλούς κυρίους είναι τρομακτική και προκαλεί χήνες. Μην ανησυχείς! Η τέχνη των κοσμημάτων έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ ώστε κάθε μέρα δημιουργούνται αξεσουάρ που πλησιάζουν στην τελειότητα. Ακριβώς όπως τα δαχτυλίδια αρραβώνων με διαμάντια, τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει ένδειξη ότι η κατάσταση θα αλλάξει ποτέ. Το κορυφαίο μοτίβο είναι κυρίως μια πέτρα με λαμπρή κοπή, ένα κλασικό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Εάν το σύνολο συμπληρώνεται από επιπλέον, μικρότερα διαμάντια, το δαχτυλίδι θα αποκτήσει μια εκπληκτική εμφάνιση. Όταν η επιλογή είναι σε κλασικές φόρμες και υλικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η διακόσμηση δεν θα ξεπεράσει τη μόδα σε λίγα χρόνια. Όχι μόνο αυτό, τα εγγόνια μας και τα παιδιά τους θα το θαυμάσουν, γοητευμένα από την ομορφιά των διαμαντιών, που δεν έχει μειωθεί καθόλου εδώ και πολύ καιρό.

Είναι ο λευκός χρυσός η σωστή επιλογή όταν πρόκειται για δαχτυλίδι;

Το θέμα είναι απλό: χωρίζουμε τα δαχτυλίδια αρραβώνων σε αυτά που κατασκευάζονται από κίτρινο ή λευκό χρυσό. Υπάρχουν επίσης μοντέλα με ροζ χρυσό και συνδυασμοί όλων των παραπάνω. Και ενώ τα γούστα δεν πρέπει να συζητηθούν, είναι σαφές ότι ο λευκός χρυσός χωρίς πολύτιμους λίθους δεν φαίνεται τόσο εντυπωσιακός όσο ένας κίτρινος βασιλιάς. Είναι διαφορετικό όταν τα διαμάντια είναι ενσωματωμένα στο δαχτυλίδι. Η απόφαση αν θα είναι λευκά ή μαύρα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον άνδρα που αγοράζει κοσμήματα για τη γυναίκα του. Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι να ξεμείνετε από αυτά, γιατί στη λαμπρή λάμψη ο δακτύλιος θα αποκτήσει μια εντελώς νέα διάσταση.

Ευγενικοί προβληματισμοί που αξίζει κάθε γυναίκα

Η εκφοβιστική λάμψη των διαμαντιών που προέρχεται από ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι κάτι που πρέπει να θαυμάσετε. Ειδικά αν τα διαμάντια συνδυάζονται με λευκό χρυσό. Μια τέτοια σύνθεση είναι ένας τέλειος συνδυασμός, τονίζοντας την κομψότητα των κοσμημάτων και την εκπληκτική φύση των πολύτιμων λίθων. Επομένως, εάν είστε ένας άντρας για τον οποίο η αισθητική και η χειροτεχνία του κοσμήματος είναι σημαντικές, εκτιμήστε τη δύναμη των γοητευτικών αντανακλάσεων διαμαντιών. Σας προσκαλούμε να δείτε τα πιο όμορφα μοντέλα δαχτυλιδιών αρραβώνων που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα στο στούντιο μας Staviori. Στο κατάστημα restjewellery.gr θα βρείτε κοσμήματα από λευκό χρυσό και άλλα υλικά υψηλής ποιότητας.