• Κατηγορίες
  • Πώς να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων

2020-10-15 09:53:00 Administrator Sklepu
Πώς να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων?

 


Αν ψάχνετε για το δαχτυλίδι αρραβώνων των ονείρων σας, φροντίστε να διαβάσετε τις συμβουλές μας. Σας συμβουλεύουμε τι να ψάξετε και τι να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή. Αγοράστε το επιλεγμένο σας κόσμημα που θα ταιριάζει απόλυτα στο γούστο και τις προτιμήσεις της. Δείτε τι προσφέρουμε!

Μοναδικός σχεδιασμός

Αναμφίβολα, μια δέσμευση είναι μια ανυψωμένη στιγμή στη ζωή όλων. Προειδοποιεί ότι αλλάζει, αλλά πάνω απ 'όλα, είναι μια υπόσχεση για ένα κοινό μέλλον. Απαιτεί μια ειδική ρύθμιση, έτσι ώστε όλοι οι άντρες να προετοιμάζονται προσεκτικά για αυτό - ειδικότερα, αναζητώντας το σωστό δαχτυλίδι. Η επιλογή είναι τεράστια, επομένως είναι συχνά δύσκολο να αποφασιστεί. Είναι καλύτερο να ρωτήσετε απαλά τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο. Ωστόσο, εάν η αγορά αυτού του μοναδικού κοσμήματος πρόκειται να είναι μυστικό, θα πρέπει να θυμάστε για μερικά σημαντικά θέματα.

Η σωστή σκιά

Στην αρχή, πρέπει να ορίσετε από τι πρέπει να είναι το δαχτυλίδι. Υποτίθεται ότι είναι χρυσός, λιγότερο συχνά ασήμι, το οποίο θεωρείται πολύ κοινό και όχι πολύ εξαιρετικό. Μια δέσμευση απαιτεί από εσάς να αγοράσετε κάτι πιο πολύτιμο. Στο παρελθόν, αυτό το μετάλλευμα ήταν διαθέσιμο κυρίως σε κίτρινο και πολλοί άντρες εξακολουθούν να επιλέγουν αυτήν την κλασική απόχρωση. Ορισμένες γυναίκες, ωστόσο, δεν τους αρέσει - προτιμούν κάτι πιο λεπτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο λευκός χρυσός, ο οποίος είναι πολύ ευέλικτος, έχει γίνει μοντέρνος. Μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους με άλλα στοιχεία κοσμήματος.

Για τους αναποφάσιστους, η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε ένα δίχρωμο δαχτυλίδι, λίγο πιο πρωτότυπο. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε ποια μοντέλα προσφέρουμε σε αυτό το στυλ!

Τέλειο ταίριασμα

Θα υπάρχει επίσης έλεγχος μεγέθους. Καλύτερα να μην διακινδυνεύσετε το δαχτυλίδι αρραβώνων να μην ταιριάζει και να πρέπει να το τοποθετήσετε ξανά στο κουτί! Κάθε νύφη θέλει να το δείξει και να το βάλει αμέσως στο δάχτυλό της. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο από τον καθορισμό της διαμέτρου του για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θα προσελκύσει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Έτσι, πριν πάτε στο κοσμηματοπωλείο, σκεφτείτε εάν:

  • Η κυρία σας προτιμά τα κλασικά, ή μάλλον το avant-garde,

  • φοράει κοσμήματα κάθε μέρα, ή μάλλον το αποφεύγει,

  • θα της αρέσει κάτι πιο μέτριο ή λαμπερό;

Εκτός αυτού, είναι σημαντικό πού εργάζεται και ποιες δραστηριότητες εκτελεί. Δεν θα την ενοχλήσει η προεξέχουσα πέτρα; Εάν γνωρίζετε τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, μπορείτε να αρχίσετε να αναζητάτε το σωστό μοντέλο.

Μια συμβολική προσθήκη

Συνήθως, τα μοντέρνα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι διακοσμημένα με διαμάντια, και υπάρχουν επίσης διαμάντια. Είναι ένα κλασικό κόσμημα που είναι πάντα εντυπωσιακό. Ωστόσο, συχνά ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλές άλλες, εξίσου όμορφες πέτρες για να διαλέξετε. Ελέγξτε πώς μοιάζουν τα τοπάζια, ζαφείρια, αχάτες και ρουμπίνια. Ίσως αξίζει να επιλέξετε ένα από αυτά; Τα μαργαριτάρια είναι επίσης δημοφιλή, αλλά τα συμβουλεύουμε μόνο σε όσους δεν είναι προληπτικοί. Για μερικούς πιστεύουν ότι φέρνουν δάκρυα

Αξιόπιστος πωλητής

Ένας έμπειρος κοσμηματοπώλης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Επομένως, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μόνο αξιόπιστων πωλητών που προσφέρουν αποδεδειγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εάν έχετε αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Σίγουρα θα βρείτε κάτι ξεχωριστό για αυτήν την ειδική περίσταση!