Τα ρολόγια Calvin Klein είναι είδη πολυτελείας. Μπορεί να σας αρέσει να αγοράζετε ένα πρωτότυπο ρολόι, αλλά αν βρείτε ένα πλαστό, ίσως νιώθετε απογοητευμένοι Πώς ξέρετε εάν ένα ρολόι από τον Calvin Klein είναι γνήσιο; Τι αξίζει να προσέξετε για να κάνετε την αγορά ενός ρολογιού επιτυχημένη επένδυση; Προτείνουμε παρακάτω.

Πώς αναγνωρίζετε ένα αυθεντικό ρολόι Calvin Klein?

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ρολόι Calvin Klein, μάθετε αν το κατάστημα που πρόκειται να αγοράσετε είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος. Δώστε προσοχή στο αν βρίσκεται στη λίστα του κατασκευαστή και εάν το ρολόι έχει εγγύηση που έχει εκδοθεί από αυτόν. Ελέγξτε επίσης ότι το ρολόι έχει το αρχικό λογότυπο. Εάν είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο από το πρωτότυπο, αυτό σημαίνει ότι ασχολείστε με ένα ψεύτικο.

Είναι σημαντικό να εξετάσετε τη συσκευασία του ρολογιού καθώς συχνά παραμελούνται τα πλαστά κουτιά. Η επόμενη λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε είναι το καντράν. Τα μη αυθεντικά ρολόγια διαθέτουν καντράν με άνιση απόσταση μεταξύ των ευρετηρίων, ανακριβείς ή ακόμη και ελλείπουσες διακοσμήσεις ή άλλες κηλίδες.

Μια εξαιρετικά σημαντική ένδειξη που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ένα πρωτότυπο ρολόι είναι εάν το ρολόι λειτουργεί ήσυχα και αν έχει έναν αριθμό αναφοράς. Μπορείτε να ζητήσετε από τον πωλητή έναν αριθμό αναφοράς και να ελέγξετε εάν βρίσκεται στον ιστότοπο του καταστήματος. Εάν αποδειχθεί ότι ο αριθμός αναφοράς που σας έδωσε ο πωλητής δεν υπάρχει, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ασχολείστε με ένα πλαστό ρολόι Calvin Klein. Πώς αλλιώς μπορείτε να ελέγξετε εάν ένα ρολόι Calvin Klein είναι γνήσιο; Τα υλικά και η συνολική ποιότητα κατασκευής μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Τα αυθεντικά ρολόγια Calvin Klein είναι βαρύτερα από τα πλαστά ρολόγια και επίσης πιο λεπτά.

Ποια είναι η ονομασία "Swiss made” ή „Swiss"?

Τα ρολόγια Calvin Klein κατασκευάζονται στην Ελβετία, περνούν δοκιμές ποιότητας στην Ελβετία και έχουν εγκατεστημένες ελβετικές κινήσεις υψηλής ποιότητας, γι 'αυτό φέρουν το σήμα "swiss made" ή "swiss". Είναι μια νομική ετικέτα που απολαμβάνει υψηλή αναγνώριση και φήμη στον κόσμο. Το "Swiss" είναι ένας συνδυασμός όλων των καλύτερων δυνατοτήτων που πρέπει να έχει ένα ρολόι, όπως: ακρίβεια, αξιοπιστία, αντοχή στο νερό, αντοχή σε κραδασμούς, κομψότητα και σχεδιασμός.

Ένα πρωτότυπο ρολόι που φέρει την ονομασία "swiss made" ή "swiss" μπορεί να έχει ελβετική κίνηση, η οποία πρέπει να συναρμολογηθεί στην Ελβετία και να περάσει δοκιμές ελέγχου στην Ελβετία. Πώς αλλιώς μπορείτε να ελέγξετε εάν ένα ρολόι Calvin Klein είναι το πρωτότυπο ρολόι;

Πιστοποιητικά

Ορισμένα ρολόγια συνοδεύονται από ένα επιπλέον πιστοποιητικό γνησιότητας. Η απουσία αυτού του εγγράφου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ρολόι Calvin Klein δεν είναι γνήσιο. Τις περισσότερες φορές, ένα πιστοποιητικό γνησιότητας επισυνάπτεται σε ρολόγια που προέρχονται από περιορισμένες συλλογές. Το πιστοποιητικό γνησιότητας αναφέρει εάν το ρολόι είναι αυθεντικό. Ένα τέτοιο πιστοποιητικό αυξάνει την αξία του ρολογιού. Ένα άλλο πιστοποιητικό που πρέπει να επισυνάπτεται στο ρολόι είναι το πιστοποιητικό COSC, το οποίο είναι πιστοποιητικό χρονομέτρου. Η συντομογραφία COSC προέρχεται από το Controle Officiel Suisse des Chronometres και αντιπροσωπεύει ένα ανεξάρτητο ελβετικό ινστιτούτο που πραγματοποιεί χρονομετρικές δοκιμές. Ένα ρολόι μπορεί να πιστοποιηθεί εάν πληροί τα επτά κριτήρια που υπάρχουν στο ISO 3159. Τα μηχανικά ρολόγια δοκιμάζονται για 15 ημέρες και τα ρολόγια χαλαζία για 11 ημέρες. Τα ρολόγια με τέτοιο πιστοποιητικό αντιμετωπίζονται ως ρολόγια κορυφής. Το επόμενο πιστοποιητικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι η σφραγίδα της Γενεύης. Αυτό το πιστοποιητικό επιβεβαιώνει ότι το ρολόι συναρμολογήθηκε στην Ελβετία και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις αρχές της ελβετικής τέχνης. Το τελευταίο πιστοποιητικό που θέλουμε να αντικαταστήσουμε, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το ρολόι είναι γνήσιο είναι το πιστοποιητικό Patek Phlippe, το οποίο καθορίζει την ποιότητα του ρολογιού που δημιουργήθηκε: την κίνηση, τη θήκη, τον επιλογέα, τα κουμπιά και την κορώνα. Η συμμετρία ή ο τρόπος διαμόρφωσης των διαμαντιών έχει επίσης σημασία.

Πού μπορείτε να αγοράσετε ένα αυθεντικό ρολόι Calvin Klein?

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα αυθεντικό ρολόι Calvin Klein, επωφεληθείτε από την προσφορά του καταστήματός μας restjewellery.gr. Είμαστε εξουσιοδοτημένος προμηθευτής διαδικτύου με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ωρολογοποιίας. Θέλουμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες των πελατών μας, γι 'αυτό προσφέρουμε πρωτότυπα ρολόγια για γυναίκες και άνδρες, καθώς και κοσμήματα Calvin Klein. Η δουλειά μας είναι το πάθος μας, γι 'αυτό δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Θέλουμε οι υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να παρέχονται στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε εκτός από την πώληση ρολογιών και κοσμημάτων, σας προσφέρουμε κάτι περισσότερο. Προσφέρουμε υποστήριξη σε κάθε στάδιο συνεργασίας μαζί μας, από την επιλογή ρολογιού έως την καταγγελία για ελαττωματικό προϊόν. Σας προσκαλούμε θερμά να επωφεληθείτε από την προσφορά του διαδικτυακού μας καταστήματος με παραδόσεις.