• Χρυσά βραχιόλια | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Φτηνά χρυσά βραχιόλια

Στο κατάστημά μας, έχουμε ετοιμάσει μια ενότητα για τους λάτρεις των όμορφων,χρυσών βραχιολιών. Η προσφορά περιλαμβάνει μοντέρνα, απλά κοσμήματα, καθώς και πλούσια διακοσμημένη αλυσίδα ή μοντέλα με πολύτιμους λίθους. Οι τιμές ξεκινούν από λιγα λεφτα. Έτσι θα βρείτε βραχιόλια εδώ που δεν χρειάζεται να ξοδέψετε περιουσία. Και αν θέλετε κάτι από υψηλότερο επιπεδο - θα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές εδώ!

 

Βραχιόλι με χάντρες: μια φθηνότερη επιλογή

Αν σας αρέσουν οι παραδοσιακές πολύχρωμες χάντρες, με σπείρωμα σε νήμα ή νήμα - δείτε τις προσφορές μας στο Staviori Ίσως ένα μοντέλο με σκούρες μπάλες από φυσική ηφαιστειακή λάβα; Ή μήπως ένα με χάντρες με μέντα και δερμάτινα λουριά; Δεν είναι κλασικά χρυσά βραχιόλια, αλλά είναι φθηνά και εξίσου γοητευτικά. Ιδανικό για καθημερινές αστικές σχηματοποιήσεις! Μοντέλα με πολύπλευρους, μαύρους κρυστάλλους ταιριάζουν επίσης με μια ελαφρώς πιο κομψή στολή και ένα συγκεκριμένο ύφος ρούχων, π.χ.

 

Χρυσά βραχιόλια - ιδανικό για δώρο!

Ψάχνετε για δώρο επετείου για τη γυναίκα σας; Η μαμά έχει σύντομα γενέθλια; Μια τέτοια περίσταση απαιτεί ένα πιο ξεχωριστό δώρο. Ένα βραχιόλι προσαρμοσμένο στη γεύση ενός κοριτσιού γενεθλίων ή ενός επιλεγμένου είναι κάτι που θα κάνει ένα άτομο που φοράει κοσμήματα πολύ χαρούμενο. Όταν γνωρίζετε τι τύπους γυναικών έχει ένα συρτάρι μιας γυναίκας, η επιλογή θα είναι ευκολότερη. Στη συλλογή Rest Jewellery έχουμε φθηνά χρυσά βραχιόλια διαφόρων μεγεθών. Τι θα επιλέξετε: ένα μοντέλο από καθαρό χρυσό ή κοσμήματα, επιπλέον διακοσμημένο με πέτρες; Το κύριο πράγμα είναι ότι το δώρο θα προσελκύσει τον παραλήπτη!