• Φτηνά Ασημένια Βραχιόλια | Rest Jewellery

  • Πληροφορίες

Φτηνά ασημένια βραχιόλια

Σας αρέσει να φοράτε κλασικά ασημένια κοσμήματα; Πιστεύετε ότι ο χρυσός είναι υπερβολικός; Ή μήπως ψάχνετε κάτι για έναν φίλο ή μια μητέρα επειδή πλησιάζει μια σημαντική περίσταση; Βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου θα βρείτε εκατοντάδες όμορφα και φθηνά ασημένια βραχιόλια. Ξεκινώντας από απλούστερα, βραχιόλια αλυσίδων, από εκείνα με μενταγιόν, έως ευρύτερα βραχιόλια ... Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε!

 

Όχι μόνο ασήμι: βραχιόλια από επιμετάλλωση και χάλυβα

Το επιμεταλλωμένο μοντέλο είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά αξίζει να εξεταστεί. Το ασήμι καλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα διαφορετικού μετάλλου, το οποίο δίνει στο κόσμημα μια ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση. Συνιστούμε φθηνά ασημένια βραχιόλια με επίστρωση χρυσού ή ροδίου. Το κόσμημα, επικαλυμμένο με ροζ χρυσό, φαίνεται επίσης ενδιαφέρον.

 

Επίσης, φροντίσαμε οι κύριοι που επισκέπτονται το κατάστημά μας να βρουν κάτι για τον εαυτό τους. Σήμερα, επειδή το κόσμημα δεν είναι μόνο γυναικείο πεδίο. Ανδρικό βραχιόλι; Γιατί όχι! Το δερμάτινο μοντέλο, επιπρόσθετα διακοσμημένο με ατσάλινα στοιχεία σε ασήμι, είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε μια αστική, χαλαρή στολή.

 

Ασημένιο βραχιόλι ως δώρο: πώς να επιλέξετε;

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης του δώρου αρέσει να φοράει ασημένια κοσμήματα. Ένα άλλο ζήτημα είναι η διακόσμηση του βραχιολιού. Πιο ευαίσθητο, με μικρές κρεμάστρες; Ή μήπως πλατύ, φτάνοντας από τον καρπό σε μέρος του αντιβράχιου; Πρέπει να λάβετε υπόψη το στυλ με το οποίο το άτομο αισθάνεται καλύτερα. Στο Rest Jewellery, φυσικά, έχουμε επίσης μοντέλα βραχιολιών με μαργαριτάρι. Η επιλογή έγινε; Θυμηθείτε να κάνετε την παραγγελία σας πολύ νωρίτερα, ώστε τα κοσμήματα να παραδοθούν πριν από την καθορισμένη ημερομηνία!