• Ανταλλαγή

Δαχτυλίδι για διαφορετικό μέγεθος

Παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα αντικατάστασης του μεγέθους του δακτυλίου εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Επομένως, όταν αγοράζετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν το μέγεθος θα είναι σωστό.

Σε περίπτωση που το δαχτυλίδι δεν ταιριάζει, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6987843892 ή μέσω e-mail info@restjewellery.com

Μπορεί να συμβεί ότι το δαχτυλίδι είναι ήδη φθαρμένο (ή δεν έχουμε το απαιτούμενο μέγεθος), τότε είναι δυνατό να αλλάξετε το μέγεθος από τον εξειδικευμένο χρυσό μας. Το ίδιο ισχύει και για μη τυπικά μεγέθη. Η πρώτη αλλαγή μεγέθους είναι δωρεάν (Ισχύει μόνο για χρυσά δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους.), Εκτός από μεγέθη άνω των 18. Στη συνέχεια, το κόστος αλλαγής μεγέθους καθορίζεται ξεχωριστά για κάθε μοντέλο.

Προειδοποίηση! Στην περίπτωση δαχτυλιδιών που κατασκευάζονται σε ατομική παραγγελία, δεν είναι δυνατό να αλλάξετε το μέγεθος του δακτυλίου, αλλά μόνο να αλλάξετε το μέγεθος από τον εξειδικευμένο χρυσό μας. Ωστόσο, μόνο εάν ο σχεδιασμός του δακτυλίου επιτρέπει αλλαγή μεγέθους!

Κοσμήματα

Παρέχουμε στους πελάτες μας δωρεάν ανταλλαγή κοσμημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
Εάν το κόσμημα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και δεν έχει χρησιμοποιηθεί, στείλτε το ξανά σε εμάς για να το αντικαταστήσετε με άλλο μοντέλο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης πληρώνει μόνο για την αποστολή επιστροφής σε εμάς.
Δεν υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής προϊόντων που γίνονται με ατομική παραγγελία!

Φόρμα ανταλλαγής / καταγγελίας

Σε περίπτωση ανάγκης αντικατάστασης ή ζημιάς του προϊόντος, εκτυπώστε τη φόρμα επιστροφής που επισυνάπτεται σε κάθε επιβεβαίωση παραγγελίας, συμπληρώστε και επισυνάψτε την με το επιστρεφόμενο προϊόν.