• Σκουλαρίκια χρυσά | RestJewellery.gr

  • Πληροφορίες

Χρυσα σκουλαρικια φθηνα

Τα σκουλαρίκια είναι ένα από τα είδη κοσμήματος που επιλέγονται συχνότερα ως δώρο. Τα καλά επιλεγμένα στολίζουν τέλεια το πρόσωπο μιας γυναίκας και οι κυρίες τα χρησιμοποιούν συνήθως κάθε μέρα. Αυτός ο τύπος κοσμημάτων είναι πολύ δημοφιλής, ανεξάρτητα από τον τύπο του μετάλλου από το οποίο είναι κατασκευασμένο και με ποιες πέτρες είναι διακοσμημένο. Το πιο σημαντικό είναι το ενδιαφέρον σχέδιο των σκουλαρικιών και το σχήμα τους, τα οποία πρέπει να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου του ιδιοκτήτη.

Πώς να επιλέξετε τα σωστά σκουλαρίκια;

Σκουλαρίκια για στόμα σε σχήμα τριγώνου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα τέλεια σκουλαρίκια πρέπει να είναι μεγάλα, να κρέμονται και κατά προτίμηση στρογγυλά. Τότε θα εξισορροπήσουν τέλεια το πολύ στενό κάτω μέρος του προσώπου και θα αποσπάσουν την προσοχή από το συχνά πολύ μαζικό μέτωπο.

Χρυσα σκουλαρικια κρεμαστα

Οι μεγάλοι κύκλοι ή τα κρεμαστά σκουλαρίκια που αναβοσβήνουν προς τα κάτω είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν τον τύπο προσώπου. Τετράγωνο σχήμα προσώπου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα αξεσουάρ κοσμήματος θα πρέπει οπτικά γύρω από το πρόσωπο. Άρα αξίζει να στοιχηματίσετε σε σκουλαρίκια σε σχήμα οβάλ. Εάν το πρόσωπο εξακολουθεί να είναι λεπτό και λεπτό, τότε τα σκουλαρίκια σε σχήμα κύκλου θα είναι κατάλληλα, γιατί θα απαλύνουν τέλεια τα πολύ αιχμηρά χαρακτηριστικά του προσώπου. Ωστόσο, όταν το πρόσωπο είναι λίγο μεγαλύτερο και πληρέστερο, είναι απαραίτητο να το αραιώσετε οπτικά. Αυτή η εργασία εκτελείται καλύτερα με σκουλαρίκια σε σχήμα οβάλ ή τα λεγόμενα δάκρυα. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα, και τότε ολόκληρο το πρόσωπο θα γίνει λίγο πιο ελαφρύ και λεπτό.

Σκουλαρικια κρεμαστα με πετρες

Σκουλαρίκια για στρογγυλό στόμα. Οι κυρίες με στρογγυλό σχήμα προσώπου φαίνονται εξαιρετικά κοριτσίστικες και είναι χαριτωμένες, αλλά μερικές φορές θέλουν να φαίνονται πιο θηλυκές από την κοριτσίστικη, και με τα σωστά σκουλαρίκια θα τους βοηθήσουν. Ως εκ τούτου, ως δώρο, αξίζει να επιλέξετε επιμήκη σκουλαρίκια που οπτικά θα επιμηκύνουν και θα αμβλύνουν το πρόσωπο, και εάν έχουν γεωμετρικά σχήματα, όπως ορθογώνια ή διαμάντια, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο. Τα καλύτερα σκουλαρίκια για ένα οβάλ πρόσωπο. Αυτός ο τύπος στόματος θεωρείται τέλειος και ουσιαστικά οποιοδήποτε σκουλαρίκι θα φαίνεται υπέροχο. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των σχημάτων και των μεγεθών τους και όλα αυτά θα είναι κατάλληλα για τον ιδιοκτήτη ενός οβάλ προσώπου.