Εδώ είναι μια επανάσταση! Το Skagen Connected κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες smartwatch (μετά από μια συλλογή εξαιρετικά επιτυχημένων υβριδικών smartwatch). Πώς διαφέρει από τα smartwatch άλλων επωνυμιών; Ας δούμε.

Skagen Connected Falster - τι το κάνει διαφορετικό;

Το Falster, όπως όλο και περισσότερα έξυπνα ρολόγια, βασίζεται στο σύστημα Android Wear, ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα εγκατεστημένα σε αυτόν τον τύπο ρολογιών. Ωστόσο, η έκδοση στο Falster είναι η τελευταία, με την ένδειξη 2,0 - χάρη σε αυτό, το Falster μπορεί να απολαύσει τη γνώμη ενός μοντέλου που χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία ως ένα από τα πρώτα. Το Android Wear 2.0 δεν είναι μόνο ένας νέος αριθμός, αλλά πάνω απ 'όλα, βελτιωμένη επικοινωνία με τον εξοπλισμό και αυξημένη ταχύτητα της διεπαφής. Και αυτό, που αξίζει να σημειωθεί, μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν ελεύθερα στην ευκολία του χρήστη, αν και το φόντο είναι συνεχώς μαύρο - αλλά περισσότερο σε αυτό σε λίγο.

Skagen Falster smartwatch kolekcja

Στο εσωτερικό υπάρχει ένας ισχυρός επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon Wear 2100 με μπαταρία 300mph. Χάρη σε αυτό, κατέστη δυνατό για την Google να διαθέσει ακόμη περισσότερες εφαρμογές που μπορούν να ληφθούν από το Google Play store, για να μην αναφέρουμε τις ήδη εγκατεστημένες, όπως αυτές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των χρηστών, να εκτελείτε φωνητικές εντολές, να διαχειρίζεστε μουσική και, φυσικά, να συνδέεστε σε ένα smartphone. Είναι λιγότερο προφανές να λαμβάνετε όχι μόνο ειδοποιήσεις για εισερχόμενα μηνύματα και κλήσεις, αλλά και για εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον λογαριασμό Gmail, κάτι που είναι εξαιρετικά ευεργετικό για άτομα που λαμβάνουν πολλά τέτοια μηνύματα κάθε μέρα.

Skagen Falster i telefon

Η ειδική φροντίδα για την οθόνη είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία και τοποθέτηση μιας οθόνης AMOLED στο έξυπνο ρολόι Skagen, το οποίο σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη λειτουργία του ρολογιού χωρίς φόρτιση και ταυτόχρονα αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Η ρύθμιση του προεπιλεγμένου μαύρου φόντου σάς επιτρέπει να εξοικονομείτε έως και 20% ενέργειας - περισσότερα μπορούν να επιτευχθούν απενεργοποιώντας την οθόνη από προεπιλογή όλη την ώρα.

Skagen Connected Falster - ένα κομψό smartwatch για όλους

Τα νέα έξυπνα ρολόγια από το Skagen είναι μοντέλα που δεν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά και κομψά. Εξοπλισμένα με κλασικά, δερμάτινα λουριά ή βραχιόλια, θα είναι τέλεια σε συνδυασμό με την καθημερινή ενδυμασία γραφείου, καθώς και μια προσθήκη σε πιο casual στυλ. Ο σχεδιασμός των έξυπνων ρολογιών από τη μάρκα Skagen είναι καθολικός, πράγμα που σημαίνει ότι θα απευθύνεται τόσο στις κυρίες όσο και στους κυρίους. Αυτά τα έξυπνα ρολόγια είναι ιδανικά για όλους!

zegarek smartwatch Skagen Falster baner

Πόσο κοστίζει το Skagen Connected Falster;

Τα έξυπνα ρολόγια Skagen είναι πολυλειτουργικά μοντέλα που θα κάνουν τη ζωή σας σημαντικά πιο εύκολη. Για αυτήν τη λειτουργικότητα, η τιμή που ορίστηκε από τον κατασκευαστή (299 € για τα μοντέλα σε δερμάτινο λουράκι και 320 € για τα ρολόγια σε βραχιόλι με πλέγμα) φαίνεται λογική. Αν χρειάζεστε ένα έξυπνο ρολόι και εκτιμήστε το μινιμαλιστικό σκανδιναβικό σχέδιο, φροντίστε να δείτε την προσφορά αυτής της νέας μάρκας στο κατάστημα μας restjewellery.gr

Το Skagen Connected Falster είναι μια καινοτόμος συσκευή και ελέγχοντας την απόδοσή της μπορείτε να δείτε ότι αποτελεί πύλη για μια εντελώς νέα γενιά έξυπνων ρολογιών. Απομένει μόνο να παρατηρήσουμε τις περαιτέρω ενέργειες της Skagen, καθώς η δανική μάρκα σίγουρα δεν είπε την τελευταία λέξη.