Η Bulova είναι μια μοναδική μάρκα που δημιουργεί ρολόγια με γνώμονα τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που έχουν υπογραφεί με το λογότυπο του εργοστασίου είναι η εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, εκλεπτυσμένη σε κάθε λεπτομέρεια, εντυπωσιακή λειτουργικότητα και η χρήση μιας σειράς καινοτόμων λύσεων που έχουν αλλάξει μια για πάντα την αγορά ωρολογίου. Δείτε τι διακρίνει τα ρολόγια Bulova και τα κάνετε τόσο ξεχωριστά!

Bulova - η επίδραση πολλών ετών συνοχής

Η μάρκα Bulova ιδρύθηκε το 1875, όταν ο 24χρονος Joseph Bulova αποφάσισε να ανοίξει ένα μικρό κατάστημα κοσμημάτων στο Μανχάταν. Είχε ρολόγια στην προσφορά του, την οποία θεωρούσε όχι μόνο ως εργαλείο μέτρησης, αλλά και ως στοιχείο κοσμήματος. Αυτή η λύση ταιριάζει απόλυτα στα γούστα των καταναλωτών, επιτρέποντας στη Bulova να τυποποιήσει τη διαδικασία παραγωγής, η οποία με τη σειρά της έφερε την εντυπωσιακή επιτυχία και την παγκόσμια φήμη της μάρκας. Στο δρόμο προς την κορυφή, το εργοστάσιο ενισχύθηκε από ενδιαφέροντα και καινοτόμα μέτρα μάρκετινγκ, όπως διαφημίσεις ραδιοφωνικής μετάδοσης, που έφτασαν σχεδόν σε όλους τους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Bulova Historia

Ρολόγια Bulova - μοντέλα για ειδικές εργασίες

Τα ρολόγια Bulova εντυπωσιάζουν όχι μόνο με την εκλεπτυσμένη ποιότητα κατασκευής σε κάθε λεπτομέρεια, αλλά και με την εφαρμογή τους, χάρη στην οποία η κατασκευή έχει κάνει ιστορία. Το 1927, ένα ρολόι με το λογότυπό του εμφανίστηκε στον καρπό του Charles Lindbergh κατά την πρώτη απευθείας πτήση στον κόσμο πάνω από τον Ατλαντικό. Μια άλλη σημαντική στιγμή για τη μάρκα ήρθε το 1971 και η σχετική αποστολή Apollo, δηλαδή η τέταρτη επιτυχημένη προσγείωση στο φεγγάρι. Ο Ντέιβιντ Σκοτ, οπλισμένος με ένα ρολόι από τον επίσημο χορηγό της αποστολής, το οποίο είχε συντριβεί λόγω διαφορών πίεσης, αποφάσισε να φορέσει ένα ιδιωτικό μοντέλο Bulova στον καρπό του. Το ρολόι πέρασε τη δοκιμή με υψηλό πέντε, καθιστώντας τη μάρκα θρυλική και αποδεικνύοντας την τάξη και τη δεξιοτεχνία της. Ένα μοντέλο που εμπνέεται άμεσα από το ρολόι που ανήκει στον David Scott είναι το Bulova Moon Watch apollo 15 Special Edition 96B251, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τέτοιες πρακτικές λειτουργίες, όπως πρόσθετα δευτερεύοντα χρονογράφο, λειτουργία ώρας της ημέρας, κλίμακα ταχυμέτρου και φωτεινά χέρια και ευρετήρια που επιτρέπουν την ανάγνωση δεδομένων από το καντράν όλες οι συνθήκες.

Ανδρικά ρολόγια Bulova - για τους πιο απαιτητικούς

Τα ρολόγια Bulova αφιερωμένα στους άντρες διακρίνονται από εκτεταμένη, εξαιρετικά πρακτική και καινοτόμο λειτουργικότητα. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι ο Bulova Curv Chronograph 98A162. Το έργο του βασίζεται στην εξαιρετικά ακριβή κίνηση χαλαζία Bulova High Frequency, η οποία λειτουργεί με βάση ένα τριπλό πιρούνι συντονισμού, παράγοντας 8 φορές μεγαλύτερη συχνότητα από την κλασική κίνηση χαλαζία. Η χρήση μιας τέτοιας λύσης εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία και εντυπωσιακά ομαλή λειτουργία του δευτερολέπτου.

Zegarek Meski Bulova Curv Chronograph 98A162Zegarek Meski Bulova Classic Automatic 97A109

Οι λάτρεις των κλασικών λύσεων θα πρέπει να ενδιαφέρονται για το μοντέλο Bulova Classic Automatic 97A109, το έργο του οποίου βασίζεται στον αυτόματο μηχανισμό Seiko 21 εξοπλισμένο με 21 ρουλεμάν, που οδηγούνται από κινήσεις στον καρπό. Η θήκη από ροζ χρυσό κρέμεται σε καφέ λουράκι από φυσικό δέρμα υψηλής ποιότητας.

Bulova ρολόγια - έχοντας κατά νου εξαιρετικές γυναίκες

Η μάρκα Bulova προσφέρει επίσης γυναικεία ρολόγια που είναι αφιερωμένα σε όλες τις εξαιρετικές γυναίκες. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το μοντέλο Bulova Diamond 98P170, το οποίο είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε πιο επίσημο στυλ. Η θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί-χρυσό χρώμα αναρτάται σε ένα ασημένιο βραχιόλι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό. Το έργο του ρολογιού βασίζεται σε μια αυτόματη κίνηση, το έργο του οποίου μπορεί να παρατηρηθεί μέσω της ανοιχτής καρδιάς. Όλες οι διακοσμήσεις με τη μορφή κρυστάλλων που τοποθετούνται στις θέσεις ευρετηρίου προσθέτουν γοητεία.

Zegarek Damski Bulova Diamond 98P170Zegarek Damski Bulova Marine-Star Ceramic 98R242

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το ρολόι Bulova Marine Star 98R242. Για την κατασκευή της μαύρης θήκης και του βραχιολιού με το ίδιο χρώμα χρησιμοποιήθηκε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές κεραμικό. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με διακοσμητικά διαμάντια στη στεφάνη του, και αναλογική σφραγίδα ημερομηνίας για τις ημέρες του μήνα στις 3 η ώρα. Το όλο πράγμα είναι καλυμμένο με κρύσταλλο ζαφείρι, το οποίο έχει 9 στα 10 σημεία στην κλίμακα Mohs, το οποίο στην πράξη σημαίνει ότι μπορεί να γρατσουνιστεί μόνο με διαμάντι.

Τα ρολόγια Bulova είναι μοντέλα σχεδιασμένα για ειδικές εργασίες. Η ομάδα των καλύτερων μηχανικών που εργάζεται πάνω τους καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι κάθε μοντέλο είναι εκλεπτυσμένο με κάθε λεπτομέρεια. Εκτός από την εντυπωσιακή ακρίβεια και τη λειτουργικότητα, τα ρολόγια Bulova χαρακτηρίζονται από μια ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή σχεδίαση. Αν ψάχνετε για ένα ρολόι που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, ενδιαφέρεστε για την προσφορά αυτής της μοναδικής μάρκας!