Πολλοί άνθρωποι έχουν αμφιβολίες σχετικά με το χέρι στο οποίο φοριέται το ρολόι. Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν πολλές θεωρίες για αυτό στην περίπτωση τόσο των ανδρών όσο και των γυναικείων gadget. Μερικά από αυτά είναι λίγο πολύ πιθανά. Στην πράξη, όλα εξαρτώνται από τις ατομικές ανάγκες! Η παράδοση αξίζει να εξεταστεί κατά την επιλογή ενός ιστότοπου, αλλά τελικά ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η φιλικότητα προς τον χρήστη. Αν θέλετε να μάθετε πώς να βάλετε σωστά το ρολόι σας, διαβάστε!

Φοράτε το ρολόι σύμφωνα με τις αρχές του savoir-vivre

Εάν αναρωτιέστε σε ποιο χέρι φοράει ρολόι ανδρών ή γυναικών, διαβάστε τους κανόνες του savoir-vivre. Θα μάθετε ότι η εμφάνιση αυτών των τύπων αξεσουάρ, ειδικά των πολυτελών και πολύτιμων, μπορεί να θεωρηθεί απλή. Επομένως, ο χρονοδιακόπτης πρέπει να τοποθετηθεί στο λιγότερο χρησιμοποιημένο χέρι. Στο παρελθόν, υπαγορεύονταν επίσης από πρακτικές εκτιμήσεις, καθώς το ρολόι ήταν επομένως λιγότερο ευάλωτο σε ζημιές.

Η αρχή της χρήσης ρολογιών είναι πολύ απλή. Η επιλογή ανάμεσα στη δεξιά και την αριστερή πλευρά είναι ένα μεμονωμένο θέμα. Οι δεξιοί άνθρωποι το βάζουν συνήθως στο αριστερό τους χέρι. Λόγω του γεγονότος ότι αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού, αυτό υιοθετείται επίσης επίσημα. Αυτό διευκολύνει την πραγματοποίηση καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως η λήψη σημειώσεων ή η εργασία στον υπολογιστή. Ωστόσο, εάν είστε αριστερόχειρες, μπορείτε να ξεχάσετε με ασφάλεια την παράδοση και να αλλάξετε το ρολόι στο δεξί σας χέρι.

Πώς να αποφασίσετε σε ποιο χέρι να φορέσετε το ρολόι?

Ενώ υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες σχετικά με το χέρι για να φορέσετε το ρολόι, στην πραγματικότητα, η άνεση του χρήστη φοράει πρώτο. Ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο τύπος αξεσουάρ που έχετε. Τα casual μοντέλα με στυλ που συνδυάζει την καθημερινή ευκολία με την κομψότητα μπορούν να φορεθούν με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε. Η πιο βολική λύση, ωστόσο, είναι να ακολουθήσετε τον κανόνα να τα φοράτε σε ένα λιγότερο χρησιμοποιημένο χέρι.

Τα αθλητικά ρολόγια πρέπει πάντα να βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του κυρίαρχου χεριού σας. Αυτό οφείλεται σε πρακτικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυτοί οι τύποι συσκευών είναι πιο επιρρεπείς σε ζημιές, ειδικά όταν αναζητάτε αξεσουάρ όπως βάρη ή μπάρες. Στην περίπτωση των κλασικών ρολογιών που φοριούνται για ειδικές περιστάσεις, αξίζει να θυμάστε τις αρχές του savoir-vivre. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εταιρικά συμπόσια και σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις όπου απαιτείται εθιμοτυπία.

Μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών από γνωστές μάρκες

Στην ποικιλία του διαδικτυακού καταστήματος REST Jewellery θα βρείτε το ρολόι των ονείρων σας. Έχουμε μοντέλα από γνωστές μάρκες:

Bulova,
Calypso,
Cerruti 1881,
Calvin Klein,
Daisy Dixon,
Versus Versace,
Armani,
Casio,
Citizen,
Diesel,
Esprit,
Fossil,
Mark Maddox,
Gucci,
Guess,
Orient,
Police,
Seiko Astron,
Skagen,
Tous,
Ulysse Nardin,
Bering,
Viceroy,
Welder,
Mark Maddox,
Σε εμάς,
Versus Versace,
Seiko Astron,
Tissot,
Αστυνομία,
Ανατολή,
Σκάγκεν.

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του διαδικτυακού καταστήματος REST Jewellery!

Το κατάστημα REST Jewellery προσφέρει ρολόγια ανδρών και γυναικών σε εξαιρετικά ευνοϊκή τιμή. Όλα φτιάχτηκαν με μεγάλη προσοχή για κάθε μικρότερη λεπτομέρεια. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ειδικές περιστάσεις, καθώς και ένα κομψό δώρο για ένα αγαπημένο άτομο. Ρίξτε μια ματιά στην τελευταία συλλογή και επιλέξτε το τέλειο μοντέλο για τον εαυτό σας!