Η μάρκα Diesel έχει από καιρό κερδίσει τον τίτλο ενός από τα καλύτερα ρολόγια στην αγορά. Όλα χάρη στα υλικά καλύτερης ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι ή δέρμα υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό τους χαρακτηριστικό δεν είναι η τέλεια κατασκευή (αν και επίσης μοναδική), αλλά η εμφάνιση που κάνει τα ρολόγια Diesel τα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα και μοναδικά, μοναδικά.

Είναι καλά τα ρολόγια Diesel?

Φυσικά! Η ποιότητά τους βασίζεται στα υλικά καλύτερης ποιότητας και συγκεκριμένα στα τέλεια στοιχεία του μηχανισμού. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν μια κίνηση χαλαζία, η οποία ταιριάζει καλά με την πολιτική της μάρκας - να χρησιμοποιούν τεχνολογικές εξελίξεις και να τα τοποθετούν σε μια πρώτη, βιομηχανική συσκευασία. Η μοναδικότητα βασίζεται επίσης σε ένα ακόμη χαρακτηριστικό - συνήθως την τοποθέτηση πολλών κλήσεων στο καντράν του ρολογιού. Είναι επίσης ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά.

zegarki Diesel baner reklamowy

Οι πιο δημοφιλείς σειρές ανδρικών ρολογιών Diesel

Ρολόι Diesel Mr Daddy

Ειδικά οι γραμμές των ανδρικών ρολογιών Diesel αξίζουν προσοχή, και το πιο ενδιαφέρον από αυτά είναι σίγουρα ο κ. Daddy 2.0. Το ρολόι είναι εξαιρετικά μεγάλο (η θήκη έχει πλάτος 57 mm!), Έτσι θα είναι ιδανικό για μεγάλους άντρες. Ωστόσο, το μέγεθος δεν είναι το παν - η τεχνική είναι σημαντική. Και αυτό στο ρολόι Diesel είναι εξαιρετικά προηγμένο - χάρη στην κίνηση χαλαζία υψηλής ακρίβειας, ήταν δυνατή η τοποθέτηση στην επιφάνεια του ρολογιού και στοιχεία όπως τρία επιπλέον κανάλια που δείχνουν την ώρα σε άλλες ζώνες, χρονογράφους και εμφάνιση ημερομηνίας. Επιπλέον, όλα δημιουργήθηκαν σε ένα πρωτότυπο αστικό στιλ, που χαρακτηρίζεται από τη διάκριση των βιδών που συνδέουν τα στοιχεία του δίσκου και της θήκης, και ένα μοτίβο στο καντράν, που θυμίζει μεταλλικές, βιομηχανικές κατασκευές. Ένα τέτοιο ρολόι είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του αστικού στιλ.

zegarek Diesel DZ7312

Ρολόι Diesel Mega Chief και Mini Daddy

Μια άλλη σειρά είναι ο Mega Chief, ο οποίος είναι μικρότερος από τον κ. Daddy, αλλά όχι τόσο εκτεταμένος. Έχει επίσης αστικό στιλ, αλλά πιο συγκρατημένο. Διαθέτει ατσάλινο βραχιόλι και φάκελο με χαρακτηριστικό σχήμα. Οι χρονογράφοι στο καντράν δίνουν έναν ειδικό χαρακτήρα.

Μια ενδιαφέρουσα γραμμή είναι επίσης το Mini Daddy, το οποίο χαρακτηρίζεται από το ότι έχει δύο ασπίδες παρόμοιου μεγέθους. Δίπλα στο κανονικό πριόνι, υπάρχει μια άλλη, δεύτερη ζώνη ώρας, αλλά χωρίς δείκτες - η ώρα καθορίζεται από τους περιστρεφόμενους κύκλους που σημειώνονται με αριθμούς, που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι σφραγίδες ημερομηνίας.

Zegarek Diesel Mega Chief DZ4466zegarek Diesel DZ7328

Προτεινόμενα μοντέλα: Ρολόι Diesel Mega Chief DZ4466 / Ρολόι Diesel Mini Daddy DZ7328

Ρολόι Diesel Machinus

Το Diesel Machinus είναι ένα εξαιρετικό ρολόι. Αντιπροσωπεύει ακριβώς όλες τις παραδοχές της μάρκας Diesel, δηλαδή τη δημιουργία ρολογιών που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε οποιαδήποτε ζημιά και ταυτόχρονα έχουν μια μοναδική, βιομηχανική εμφάνιση. Το μοντέλο Machinus είναι ακριβώς αυτό - χάρη στην υψηλή του αντίσταση στο νερό, είναι αδιάβροχο και ταυτόχρονα φαίνεται καταπληκτικό χάρη στη χρήση τεσσάρων κλήσεων στο καντράν.

zegarek Diesel dz7380

Ρολόι Diesel On Full Guard

Μοντέλο Smartwatch από την προσφορά Diesel. Χάρη στις πολλές λειτουργίες που είναι χαρακτηριστικές για τα έξυπνα ρολόγια, αυτό το ρολόι είναι ιδανικό για τους λάτρεις των προηγμένων τεχνολογιών - έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνο χάρη στη σύνδεση Bluetooth και να λαμβάνει ειδοποιήσεις για εισερχόμενα μηνύματα κειμένου ή πληροφορίες από τα κοινωνικά μέσα. Επιπλέον, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη μουσική του τηλεφώνου, καθιστώντας το τέλειο μοντέλο για όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς μουσική, αλλά δεν θέλουν να χειρίζονται το τηλέφωνο όλη την ώρα, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ανδρικό ρολόι Diesel On Full Guard 2.5 Smartwatch DZT2009 - εδώ είναι.

zegarek Diesel DZT2009 baner

Γυναικεία ρολόγια Diesel

Τα γυναικεία ρολόγια Diesel είναι επίσης σημαντικά, όπως το Diesel Flare DZ5520, μια κομψή πρόταση από τον κατασκευαστή, αλλά δεν στερείται αστικού σχεδιασμού. Ένας πίνακας με αυθεντικό μοτίβο περιέχεται σε ατσάλινη θήκη - αυτός ο συνδυασμός εγγυάται τόσο μια εξαιρετικά αισθητική όσο και μια δυναμική εμφάνιση Τι περισσότερο θα θέλατε από τη μάρκα Diesel;

zegarek damski Diesel Flare kwarc DZ5520

Πώς αναγνωρίζετε ένα γνήσιο ρολόι Diesel;

Η χαρακτηριστική αίσθηση του κατασκευαστή μπορεί να φανεί σε ένα ακόμη πράγμα - την εξαιρετικά αναγνωρίσιμη τοποθέτηση των στοιχείων του καντράν. Το Diesel σχεδιάζει τα κανάλια με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χωρέσουν όσα χρονοδιαγράμματα, διαφορετικές ζώνες ώρας ή απλά ευρετήρια. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα κανάλια αισθάνονται βαριά, λίγο συγκλονισμένα - αλλά αυτό είναι το Diesel - για να δημιουργήσουν ρολόγια που μοιάζουν με το βαρύτερο δυνατό στυλ της πόλης.